Csak egy kis kíváncsiság...

Minden olyan dolog, ami nem internetes pénzkereséssel kapcsolatos.
suhanc
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2013.05.06. 13:23
Kapcsolat:

Csak egy kis kíváncsiság...

Hozzászólás Szerző: suhanc » 2017.05.16. 08:33

Sziasztok!

Azon gondolkodtam, miközben nézegettem a posztok posztolásának idejét, hogy van-e aki főállásban "otthonról" dolgozik?
Vagy vannak, akik meló mellett ráérésből, vagy csak hobbiból kiegészítik a fizetésük?
Tehát a törzstagjaink, akiket nagyon aktívnak látok, azok hasonló irányzatokban dolgoznak, és mellette csinálják ezt, és/vagy már saját netes üzletbe fogtak, vagy főállásban már csak sima netes munkából megtudnak-e élni?

Ez csak puszta kíváncsiság, bár talán motivációnak is jó lehet, főleg ha valaki, aki már saját üzletbe kezdett bele, az esetleg megosztja, honnan jutott el és mennyi idő alatt idáig :)

Tudom, hogy van, aki szerencsésebb, van akinek jó érzéke van ehhez, és van aki eszméletlenül sok időt beleöl, és mégsem sikerült neki nagyon sokat elérni. Bár többnyire a kemény munka meghozza gyümölcsét.
Én például évek óta figyelgetem a netes pénzkeresési módszereket. Nagy számok törvénye alapján azt kell mondjam, egy szebb összeg megkeresése az interneten naponta rengeteg munkába kerülhet kezdetben, viszont 1-2 év után (vagy akinek jobban megy hamarabb) akár egy fizetés is összekaparható, vagy még több. De sosem voltam túl céltudatos ilyen téren, hamar elveszítem a motivációm, úgyhogy sosem sikerült nagyobb összeget összekaparnom :D
Viszont mindig is figyeltem mire jutnak azok, akik képesek előrelátni, tervezni, és munkát fektetni a céljaikba. Ezért is kíváncsiskodom most :P

Kicsit hosszúra sikerült. De remélem, azért lesz, aki szintén megosztja velem/velünk tapasztalatait, élményeit. Nem is feltétlenül azokra gondolok, akik tényleg keményen ezzel foglalkoznak, az is érdekes lehet, akik hobbiból csinálják, vagy csak "miértne" alapon.

nincsilyenxx
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 52
Csatlakozott: 2013.06.21. 11:49
Kapcsolat:

Re: Csak egy kis kíváncsiság...

Hozzászólás Szerző: nincsilyenxx » 2017.05.17. 09:23

Hali,

Én is elég rég óta kacsingatok ide-oda, az elején PTC, AutoSurf, minden volt már.
Respect azoknak akik kibírják a PTC-vel és sikerül napi néhány dollárra felvinni a profitot egy idő után, nekem ez nem sikerült.
Most viszont elkezdtem tőzsdézni, főleg Bitcoin és társaival, azt kell hogy mondjam hogy ha élvezed azt amit csinálsz akkor csakis jó sülhet ki belőle.

Munka mellett és közben is azt csinálom, olvasgatok, tanulgatok.

Ami motivációt adhat az a sikertörténetek. Ismerek embereket akik körülbelül a semmiről kezdték (mint most én) és akár 1 év után eljutottak odáig hogy nem kell aggódniuk ha csak 1%-os profitot termelnek 1 nap :D

Pénzt csakis idővel és munkával lehet keresni. Ami egy idő után egyre könnyebb lesz, de ha visszanézel azt látod, hogy mekkora dolgot vittél véghez hogy ennyi időt bele tudtál tenni, és mennyire jól jártál vele.

Nyugodtan vágj bele dolgokba de csak okosan. Ha befektetsz mindig csak annyit amennyit nem sajnálsz ha véletlen nem kapod vissza.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég