Segítsetek!

PTC-vel kapcsolatos kérdések és válaszok.
vzs87
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2016.02.01. 15:35
Kapcsolat:

Segítsetek!

Hozzászólás Szerző: vzs87 » 2016.02.01. 15:43

Sziasztok! Clicksense-t és a Neobux-ot használom olyan oldalakat mondhatnátok nekem amik hasonlóak vagy ugyan ilyenek mint ezek és fizetnek is.Előre is köszi!

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5104
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Segítsetek!

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2016.02.01. 17:06

BuxP, HeedYou, Donkeymails, NoMinimum.com, Clixten, GPTPlanet, ScarletClicks, és az EasyHits4You forgalomcsere oldal mindneképp ajánlott,de még van néhány Ezek régóta fizető megbízható oldalak,de az biztos,hogy PTC oldalon nem lehet olyan sokat keresni tartósan,kivéve egy-két oldalt.
Sok új oldal nyílik nap,mint nap és lehet némelyiken egészen jól keresni,ha van időd,akkor vegyél fel párat kattold le a legnagyobbakat és vagy fizet,vagy nem. Amelyik oldal 1-2 év után is fizet az már nagy szó :D Az új oldalak közül 100-ból 99,vagy inkább 99.999 nem éri meg ezt az időt. Ami még lényeges,hogy a PTC oldalak különböző licenszeket használnak,vagyis megveszik azt a scriptet (programot) ami egy PTC oldal felépítése gyakorlatilag. Amelyik nem veszi meg az még a szokásosnál is rövidebb idő alatt lesz nem fizető. Tapasztalat,hogy az Evolution Script-es oldalak megbízhatóbbak valamivel. Sokan nem veszik meg az Evolution Scriptet és annak ingyenes demo verziójával próbálnak oldalt működtetni. Ezek 100% csalók. Van még pár script (ptc program) Aurora,Buxhost,nTen,Titan stb ... Ezeket felépítésük alapján egy idő után meg lehet ismerni . van még ezen kivül egyedi saját fejlesztésűek....
Talán a legfontosabb azonban ,hogy az admin mennyiben gondolja komolyan,hogy hosszú távra tervez. Jó emberismerettel szűkíteni lehet azoknak a körét,akiket érdemes komolyabban venni. Ez látszik a kommuikációján az oldalának hirdetéseinek áran, reklámjainak értékén ,tehát a fenntarthatóságában. Ahol sok - 4-5 vagy több- fél vagy 1 centes hirdetés van az biztos nem fog hosszú távon működni (eseti kivételek lehetnek,amelyek hosszabb távon húzzák a befizetett pénz miatt ezekben érdemes kattolni nagyobb befektetett pénz nélkül).
Összességében a PTC oldalak nagy része rövid ideig működik,így nem érdemes új,vagy nemrég nyílt oldalkba sok pénzt tenni,illetve sok munkát fektetni, illetve mérlegelni a kockázatokat.
A PTC egy viszonylag összetett világ érdemes pár hónapot tapasztalatot gyűjteni mielőtt stratégiát választunk,illetve más pénzkeresési módok mellet kiegészítőnek használni.
Én magam nem bitcoin-ozom időhiány miatt,de érdemes lehet kipróbálni még,ahogy olvasom itt viszonylag gyorsan ki lehet kérni a pénzt,de ez is hasonlít a ptc-re (fizetés reklámra kattintásra,csak itt kódokat kell ütögetni).

vzs87
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2016.02.01. 15:35
Kapcsolat:

Re: Segítsetek!

Hozzászólás Szerző: vzs87 » 2016.02.01. 17:28

Értem köszönöm a tájékoztatást, hát igen látom nem arany bányák az tuti.A Clicksens és a Neobux nekem megfelel (bár ott még nem tartok, hogy lássam mi lesz kifizetésnél) ezért még jó lenne vagy 3-4 ilyen oldal és akkor sok kicsi sokra megy :).

gaizkaneu
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 415
Csatlakozott: 2015.08.05. 20:02
Kapcsolat:

Re: Segítsetek!

Hozzászólás Szerző: gaizkaneu » 2016.02.01. 17:42

rengeteg topic van itt a fórumon , vannak jobb és rosszabb oldalak (leírások) , szánj rá pár órát , utána azt döntsd el mennyi időd van rá , javaslom azokat a topicokat először amibe nagyobb mozgás , onnan lehet szemezgetni , ha kevés vagy ha sok biztos lesz aki segít

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég