GruppenLotto

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
andra
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 33
Csatlakozott: 2015.04.19. 10:29

GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: andra » 2015.04.26. 11:06

Előregisztráció van jelenleg. Ha regisztrálsz, akkor 250 Ft-ot kapsz ingyen.
Gyere, regisztrálj itt: http://goo.gl/DtSkV8

Idézem tőlük:

'Pénzkereset

Pénzkereset a GruppenLotto-valA GruppenLotto előregisztrációs időszak a legjobb alkalom arra, hogy később valódi, rendszeres kiegészítő jövedelemhez juss. Olvasd el figyelmesen ezt a részt és ismerd meg, hogyan profitálhatsz néhány egérkattintással.

Ha most kitartó vagy és megfogadod tanácsainkat, később jelentős, rendszeres bevételed lehet, amit szabadon játékra fordíthatsz vagy felvehetsz.

Hogyan kereshetsz pénzt?
Lehetőséged van másokat is meghívni, így utánuk 10% jóváírást kapsz. Ez egy teljesen megszokott dolog, affiliate jutaléknak hívják. Az affiliate szó eredetileg azt jelenti, hogy kapcsolatot létesíteni valakivel. Esetünkben ez azt jelenti, hogy te lehetővé teszed valakinek, hogy megkapja az 500 Ft kezdő bónuszt. Ezzel ő részt vehet egy remek csoportos lottó játékban. Mivel az illető a segítségeddel talált ránk, ezért mi folyamatosan 10% jutalékkal ismerünk el téged. Így mindenki jól jár: mi játékosokat kapunk, te pedig pénzt.

Te is idekerültél valahogyan és regisztráltál, vagy fogsz. Ugyanígy a barátaid, ismerőseid, weboldalad, blogod látogatói is ide fognak kerülni és regisztrálnak majd, ahogyan Te is. Ennek anyagi előnyeit akkor élvezheted, ha az általunk adott terjesztési módokat és linkeket használod. Ezzel kapcsolatban a reklámozd oldalon találsz pontos útmutatást. Mások meghívásához természetesen nagy segítség a kezdőbónusz, amit úgy adunk, hogy nem kell hozzá befizetni semmit. Ilyen kedvező ajánlat csak nagyon ritkán van. Ki sértődne meg azon, hogy kap 500 Ft-ot?

Mit jelent pontosan ez a 10%?
A 10% rögtön jár neked az általad hozott játékos bónusza után, valamint az általa eljátszott valódi pénz után is. (Jelenleg még az előregisztrációs időszakban vagyunk, így nem lehet pénzt befizetni. A játék indulásakor természetesen arra is lesz lehetőség, így jobb ha minél több, később potenciálisan befizető játékost gyűjtesz! A teljes körű szolgáltatás 2015. május 31-én indul.)

A valódi befizetések után valódi pénzt kapsz, ami eljátszható, vagy fel is vehető, míg a bónuszok után bónusz pénzt kapsz, ami nem vehető fel, csak eljátszható.

Meddig jár a jutalék? Mikor kapom?
A jutalék addig jár, ameddig az általad ajánlott játékos regisztrációja él. Addig ugyanis az összes általa eljátszott pénz 10%-a rögtön téged illet és jóváíródik az itt vezetett belső számládon. Ez időbeli megkötés nélkül jár neked. A lottó játék folyamatossága és alacsony ára miatt a játékosok általában évekig, évtizedekig játszanak, így te is ennyi ideig kapod majd a jutalékodat. (Akik járatosabbak a hasonló jutalék fizetési rendszerekben, azok tudják, hogy az időbeli korlát nélküli jutalék milyen ritka és micsoda kincset ér!)

Egy általad hozott regisztráció akkor válik játékossá, amikor a személy visszaigazolja a jelentkezését és ezzel megkapja az induló bónuszt. Ebben a pillanatban kapod meg Te is az induló bónusz utáni 10% jutalékot.

Fontosnak tartjuk a sebességet. A valódi pénz jutalékok a játékosaid befizetését követően szintén azonnal jóváíródnak a belső számládon. Nincs havi összesítés, nincs levonás, nincs felesleges várakozás, nincs elvárt forgalom, vagy kötelező befizetés. Semmi más sincs, csak feléd áramló pénz. A dolgok azonnal történnek. A pénzedből így azonnal játszhatsz, de kérheted akár a teljes összeg átutalását is bármikor, mi pedig kifizetjük neked a következő munkanapon.

Hogyan tovább?
Ha már csatlakoztál, akkor nincs más dogod, mint követni azt, amit a regisztrációd során írtunk. Regisztráció után teljesen kész vagy arra, hogy valódi pénzt keress a GruppenLotto-val.

További segítséget, tippeket találsz a Reklámozd! oldalunkon.

Ha saját weboldalad, blogod, e-mail listád van, akkor a pénzkereset még könnyebb! A webmestereknek szóló leírást itt találod.

Sok sikert! Cselekedj most és keress sok pénzt játékosan!"


Illetve a Lottó része:

"A csoportos lottózás határok nélkül!

Mi a csoportos lottózás?
A csoportos lottózás lényege, hogy több játékos csoportot képez abból a célból, hogy a lottószelvények költségeit valamint a nyereményt egymás között egyenlően megosszák. A csoportok létszáma 7, 13, 21, 48, 113 illetve 512 fő lehet.

A csoportos lottózás előnye, hogy az egy főre eső költség sokkal alacsonyabb, mintha valaki egyedül játszana. Így olyan játékosok is játszhatnak, akik nem tudnának teljes áron külföldi lottószelvényt venni. Az esélyek is nagyobbak, mivel az alacsony költségek miatt több szelvényt lehet venni. Ezt a következő statisztika bizonyítja: a lottó főnyereményeket 40%-ban lottózó csoportok viszik el, nem pedig egyedi nyertesek.

Miért külföldi lottók?
A GruppenLotto oldalon elsősorban külföldi lottóhúzásokra alakulnak csoportok, mivel ezek hatalmas nyereményei lehetővé teszik, hogy még egy nagy létszámú csoportban is milliárdos nyeremények legyenek fejenként.

A szelvényeket hivatalos forrásból, az adott ország lottószervezőjétől vásároljuk meg, mivel szinte a világ összes országa üzemeltet állami lottót.

Mit csinál a GruppenLotto?
Szervezői és lebonyolítói feladatokat látunk el. Beszerezzük a szelvényeket, csoportokat toborzunk és megszervezzük a nyeremények eljuttatását a nyertesekhez. A kisebb összegű, $10000 (2.5 millió Ft) alatti nyereményeket elosztjuk és jóváírjuk a nyertesek belső GruppenLotto számláján, így onnan felvehetik azt és további teendőjük nincs is. Az ennél nagyobb nyeremények felvételét megszervezzük, hogy az összes nyertes képviselve legyen és megkapja a részét.

Teendőink összefoglalva:

Előre megvásároljuk és megőrizzük a szelvényeket
Az aktuális játék lehetőségeket közzétesszük az oldalon
A weboldal segítségével 7-512 fős csoportokat toborzunk
Minden csoport tag megkapja a csoportjához tartozó szelvények szkennelt másolatát még a sorsolás előtt
E-mail értesítést adunk a sorsolás eredményéről
Lebonyolítjuk a nyereményhez jutást: a kis nyereményeket azonnal jóváírjuk, a nagyok felvételét pedig megszervezzük.
Miért ez a legjobb?
Tekintsük át, mi miatt gondoljuk, hogy a GruppenLotto a legjobb csoportos lottó szolgáltató!

Egyedülálló módon, befizetés nélküli induló bónuszt biztosítunk, hogy a mi költségünkön próbálhassa ki bárki a csoportos lottózást
A GruppenLotto elsőként nyújt olyan szolgáltatást, ahol végre minden csoport tag magáénak érezheti a szelvényeket, mert megkapja azok másolatát.
Ez egy közösségi játék, ahol a játékosok ismerhetik játékos társaikat.
A GruppenLotto egyedülálló jutalék rendszerével bárki komoly jövedelemhez juthat."


Gyere, regisztrálj itt: http://goo.gl/DtSkV8

Sok sikert!

Beryl
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2015.04.21. 21:28
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: Beryl » 2015.05.04. 17:18

A Gruppen nekem mást jelent :oops: :D
http://beryl.pw/
Az én PTC-m :)

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1132
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2015.05.04. 21:20

Beryl írta:A Gruppen nekem mást jelent :oops: :D
GoldenGate fórumon kifejtheted... :D
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

yukikun
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2015.06.04. 13:28
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: yukikun » 2015.06.04. 13:46

Elindult! Már lehet az euromillionsra jeletkezni :) Szerintem jó kis oldal lesz, lehet nem akkorát tudsz nyerni, de nagyobb a sansz hogy valamit nyer az ember, ha egy csoportban vannak 5000en, és az ára is emiatt épp a töredéke egy szelvénynek... :)

kanibasami
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2016.01.09. 17:44
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: kanibasami » 2016.01.09. 20:24

Én regisztráltam. Az 500 Ft-ot jóváírták. Elolvastam a felhasználói szerződést.
Aztán megjátszottam az ajándék pénzt. Ezután akartam átutalni, hogy játszhassak tovább.
Nem sikerült, mert csak bankkártyával lehet pénzt feltölteni.
Írtam nekik egy üzenetet, hogy hogyan tudok átutalni. Tájékoztattak, hogy sajnos Magyarországról sehogy, mert a szlovák Sperbanknál van a számla, és nagyon drága a banki tranzakciós díj. De szerintük a kártya biztonságos. Ha-ha...
Ezek után a szerződésben ígértekkel ellentétben sem mailen, sem a honlap profilomon nem kaptam meg a szelvények fényképét. Csak az üzenetet, hogy nem nyertem. Ja! és a nyerőszámokat sem láttam a húzásig.
Szóval vigyázzatok! Nekem egy kicsit büdös!
Amíg nyertek a bónuszpénzzel, nincs baj. Főleg, ha ki is fizetik. De a saját pénz befizetése, és főleg a bankkártya használata aggályos.
LEGYETEK RÉSEN!

nagyi52
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2017.01.28. 09:40
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: nagyi52 » 2017.01.28. 10:20

A Gruppen kinullázta az addigi bónuszaimat,sokunkkal egyetemben olyanért,amit ők írtak ki játék feltételnek.Ez több millió elvett bónuszt jelent.Reklamációra az volt a válasz,ők hozzák a játékszabályokat,ha nem tetszik,el lehet menni. A Facebook oldalukon töröltek több hozzászólóval együtt,dacára annak,hogy tudják,megszegik az amerikai,európai,és magyar alapjogokat,a szabad vélemény nyilvánításban,ami semmi uszító,és egyéb tiltott szavakat nem tartalmazott.Nincs a be szkennelt lottószelvény,nem ellenőrizhető sehol a beregizők névsora,így az sem,hogy ki mikor,mennyit fizet be,ezáltal senki nem tudja,mennyi jutalék járna neki. A beígért napi 1-2 bónusz helyett már havi szinten sincs bónusz,és a bónusz játékok árát is megnövelték,a 20-30-40-49ft-os helyett 99,és 9900ft-os bónusz játék van,1-1 véletlen 49ft kivételével.A tárgynyeremény játékok sem tiszták,4 okostelefon sorsolása zajlott le,összesen 1-5 nap különbözettel,és 2 azonos nyertese lett a 4 telefonnak,ami ugye érdekes,és van olyan játék,aminek az eredményét nem is teszik közzé. Egyedül a tényleges pénzt fizetik ki még rendesen,dehát az kb mindenkinél így néz ki:Eddig felhasznált bónuszok 1 173 039.00 Ft Eddigi nyeremények összesen 5 096.00 Ft,amiben a készpénz játékok,a befizetések után járó,és 1000ft jutalom is benne van.A visszavont bónuszok,csak nálam:Eddigi jutalék bónusz -500 965.00 Ft és még valami az ügyfélszolgálattól:2017-ben különös hangsúlyt helyezünk arra, hogy kiírtsuk az oda nem illő, igaztalan vádaskodásokat, alaptalan rágalmakat és valótlanságokat, szerzőikkel együtt. :angry:

Avatar
Petrov144
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 334
Csatlakozott: 2017.08.08. 11:37
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: Petrov144 » 2019.02.19. 09:45

Úgy látom, már több mint 2 éves a legutolsó bejegyzés.
Írok már egy update-t, hogy mi a helyzet most az oldallal, és mit is jelenthet, érhet az aktivitás az oldalon, ha valaki regisztrál.

-Az oldal kifizetett (kb 2 hét várakozás után), azzal nincs gond.
-Felkerülnek a beszkennelt szelvények, látod hogy nyert/nem nyert.
-Minimum kikérhető összeg 2000 Ft (mármint valódi pénz).
-Napi többszöri rendszerességgel küldenek mailben bónusz kódokat, amik 2-3 ezer bónuszokat érnek, ebből napi néhány bónuszjátékba lehet befizetni, ugye a szerencse forgandó, a nyertes bónuszjátékokra most már van egy minimumdíj, nem szúrják ki az ember szemét 2-3 Ft-okkal, legtöbbször 30-50 Ft-ot jóváírnak. Akkor is ezt a minimum 30-50 Ft-t írja jóvá, ha több pozíciód volt az adott játékban, szóval elég egy pozíció.
-Eddig hosszú távon kb 300 Ft-nyi bónuszpénz hoz 1 Ft-ot, --> egymilliónyi bónuszpénz hoz kb 3000 valódi pénzt.

-Szóval ez a meghívásért járó 500 Ft-nyi bónusz a bohóckodás kategória, meg attól senkinek nem szabad elájulnia, hogy mennyi bónuszpénz van a számláján, abból igazi Ft igen lassan lesz csak.
Persze beüthet egy telitalálat, de egyrészt kb 0 az esélye, másrészt aki elhiszi, hogy ha egy ilyen oldal üzemeltetője szétosztaná a lottóötöst a játékosok között, az nem 100-as. De ez látszik is az arcokon.

-Valódi pénzért játszani az oldalon nem igazán éri meg, kicsi az esély így is a nyerésre, és túl sokfelé oszlik egy esetleges nyeremény.
-Egy minimális összeget viszont össze lehet szedni, ha beírogatod a bónusz kódokat, és részt veszel a bónusz játékokban, igaz a játék öröme ez inkább, mint valódi komoly bevétel. Én úgy gondolom, havi néhány 100 Ft jöhet össze, és a 2000 Ft-hoz ami már kikérhető (iban, swift kód kell hozzá), akár egy év is kellhet így.

Én 2017 vége óta vagyok tag, felhasználtam eddig 1,2 millió bónuszt, nyertem belőle 4200 Ft-ot, amiből majdnem 2 ezret (érdemi eredmény nélkül) eljátszottam, 2080 Ft-ot kikértem, és gyűjtöttem még 2 hét alatt 130-at.

Avatar
Gisell
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1160
Csatlakozott: 2013.01.07. 17:51
Kapcsolat:

Re: GruppenLotto

Hozzászólás Szerző: Gisell » 2019.02.19. 19:39

Tökéletesen leírtad a lényegét. Bár a facebookon mostanában akad reklamálás is, de.. Nekem nem jött össze még egy kifizetés, 1997 áprilisa óta.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég