VIPbetadvice.com 2.0-Sportfogadás

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
maniboy
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2016.08.17. 11:21
Kapcsolat:

Re: VIPbetadvice.com-Sportfogadás(nem az olcsó kategóriás)

Hozzászólás Szerző: maniboy » 2016.08.30. 22:38

Szia hogyan tudunk komunikálni skype email? Adok skype elérhetőséget és emailt is valameiken irj már rám Skype: okimsonaj
email: maniboy60@gmail.com


mirella
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2016.07.24. 22:43
Kapcsolat:

Re: VIPbetadvice.com-Sportfogadás(nem az olcsó kategóriás)

Hozzászólás Szerző: mirella » 2016.09.13. 23:09

Kovács Piroska írta:mire jutottatok?
Én nagyon meg vagyok elégedve a céggel. Június közepe óta játszom a tippjeiket, és "csak" az alap csomagot játszom.
Írj privát, ha gondolod részletekkel kapcsolatban. :-)

donsavesz
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 367
Csatlakozott: 2013.09.27. 13:46
Kapcsolat:

Re: VIPbetadvice.com 2.0-Sportfogadás

Hozzászólás Szerző: donsavesz » 2016.09.13. 23:51

Augusztusba tartottak egy közvélemény kutatást és ez alapján újragondolták a csomagokban küldött tippeket.
Újra beneveztem egy bronz csomagra, pár nap múlva jelentkezem, hogy milyen lett az újítás.

Addig is, itt tudtok regisztrálni és szétnézni:

http://marketing.vipbetadvice.com/let.p ... 70;;E143;3

Demi
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018.02.10. 18:47
Kapcsolat:

Re: VIPbetadvice.com 2.0-Sportfogadás

Hozzászólás Szerző: Demi » 2018.02.10. 18:50

Vélemény: őszinte és lényegretörő

Ezüst és arany csomagos megrendelésem volt náluk (vipbetadvice) egy-egy hónapig. Az időpazarláson kívül mást nem véltem felfedezni. Szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy ami összeget elvesztettem betudhatom tapasztalati pénznek vagy nevezzük tanulópénznek. Azért írom ezt a lényegre törő véleményt, mert egyre többször találkozok a honlapjukkal megosztva egy-két birka ember között, így úgy döntöttem, hogy ez mellett nem megyek el. Még a youtube-on is kidob reklámvideót a honlapjukkal meglinkelve. Ez mind szép reklám, csak mint belső ember, van rálátásom, hogy milyen manipulatív valójában. Legalább ne a 100 ezer Forintos átlagkeresetű csórók között hirdetnének mindenféle illúziókeltő felhívással. Ez nem nekik való, bár én még a gazdagoknak sem ajánlanám.
Az áraikról kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni, ugyanis, ha valaki kifog egy vesztes sorozatot még az is elég drága lesz ha ők fizetnek a megrendelőnek a tippért, hogy tegye meg azokat. Azonkívül a 75 ezres árat kicsit merésznek tartom. Szerencsére nem éreztem késztetést, hogy kipróbáljam, de egy akciójuk keretében mégis adtam nekik egy lehetőséget az ezüst csomag után. Ha jól emlékszem egy 18-as vesztő sorozattal indult a dolog, tehát a bizalmam hamar elszállt, bár utána is követte egy elég magas kétjegyű számú sor. Én az általuk az arany csomaghoz ajánlott öngyilkos kasszafelosztós felállást nem alkalmaztam. Főleg azzal a találati aránnyal, amik jöttek. Egy kaszinóban is jobbak az esélyek. Ha a találati arányt mérlegelem a két hónapos ciklus alatt, akkor a matek elég gyakori, hosszú vesztő sorozatokat ad ki, hétről-hétre főleg az arany csomagban, ahol még 11-es szorzóval is spontán megpróbálkoznak. Hát nem tudom minek, amikor a hármasok is gyakran elszállnak, de hát gondolom a havi átlagszorzókat kicsit meg kell emelni néha. Nagyon gyakran a tippjeikkel teljesen az ellentett történik sokgólos különbséggel.
Másik dolog, hogy gyakorlatilag a tippmixen kívül más fogadóirodát meg sem említenek, holott sokkal jobb szolgáltatásokkal rendelkező irodák vannak. Tudom, hogy a tippmixet reklámozni kell, de már csak a szorzóik is viccesek, amelyekkel legtöbbször vissza sem jön egy vesztes sorozat összege, tehát az időpazarlásos elméletem még nyerésnél is beigazolódik. Mindemellett a csomag díját is vissza kell keresni, így elég magas mínuszból indul a kaland. A cash-out (kifizetés meccs alatt) lehetőségről sem beszélnek, ami ilyen találati aránnyal életmentő lehetne. Bár lehet, hogy a tippmixen még az sincsen.
Gyakran kérkednek, hogy mekkora munkát fektetnek egy meccs kiválasztására, illetőleg a sikerességre. Ha a fizikát nézzük, sajnos elég rossz hatásfok jönne ki, amibe kétlem, hogy annyi munka van, mert nincs, aki azt elvégzi azért az eredményért. Épp erre hivatkoznak, hogy nincs pénzvisszafizetés. Pedig szerintem nem keveset tejel a tippmix a reklámért, de pénzvisszafizetés nincs, mivel a tippjeiket nyilván ők maguk is megteszik.
Ezen véleményt (ha már így megírtam) máshol is megkívánom osztani, főleg ha látom felbukkanni a reklámjukat, amellyel gyakorlatilag ösztönzik az embereket a szerencsejátékra. Ez körülbelül olyan mintha a cigit reklámoznák, ami meglehet még illegális is. Sajnos nem minden ember olyan, mint én, hogy átlátja, gondolkozik és abbahagyja. Valaki nem bírja abbahagyni.
Nem azért osztom ezt meg keresztbe kívánok tenni akárkinek is, hanem azért mert másnak akarok segíteni.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég