CrowdBridgeGlobal - Ajándék 150 euró értékű AFFILIATE csomag - nov.5-ig!!

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
era25
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2017.11.03. 04:22
Kapcsolat:

CrowdBridgeGlobal - Ajándék 150 euró értékű AFFILIATE csomag - nov.5-ig!!

Hozzászólás Szerző: era25 » 2017.11.03. 05:47

150 Euró értékű ajándékot tesz mindenki zsebébe a CBG cég, aki most, az akció ideje alatt, november 5-ig regisztrál.
Az ajánlat arról szól, hogy aki a következő 2 napban még ingyenesen beregisztrál a CBG rendszerébe, annak november 06.-án jóváírják ezt a csomagot 150 Euró értékben, azaz elfoglalja a helyét a bináris rendszerben - teljes jogú tag lesz /jutalékra lesz jogosult/. November 05 után a CBG-be regisztrálni csak valamelyik regisztrációs csomag megvásárlásával lesz lehetséges. A regisztráció most nem jár semmilyen kötelezettséggel, és 1 évre szól. Ezzel az ingyenes regisztrációs csomaggal teljes körű partnerré válsz a CBG-nél. Egy éved van arra, hogy eldöntsd, van-e bármilyen lehetőség, ami érdekes lehet számodra.

REGISZTRÁLJ INGYEN MOST, nézd meg mennyire épül a csapatod a szintén ingyen megkapott online marketing rendszereddel, és MENJÜNK EGYÜTT THAIFÖLDRE! Nyilván kell érte dolgozni, de az elvárások teljesíthetőek mindenki számára, akit motivál egy thaiföldi utazás :-)

Motiváció

Csak pár példát említek meg a teljesség igénye nélkül. - A cégnek lesz saját crowdfunding platformja, ahol a hivatalos fizetőeszköz CBG coin lesz. /ethereum alapú/. Ez is nagyon sok érdekes lehetőséget fog a partnereknek biztosítani.
A közösségi finanszírozás – a crowfunding -egyre népszerűbb a világon. Egyre inkább TREND !! Akár a te projekted megfinanszírozására is lesz lehetőség. - Alapítói részvény opció. 1 db részvény értéke 250 euró. Ezek a részvények hivatalosak és sorszámozottak lesznek és a cég nyilvántartásában is szerepelni fognak. A cég minden hónapban a profitjának 25%-át osztja szét a részvényesek között. Így minden hónapban passzív jövedelmed keletkezik. - Ingatlan projekthez közösségi ingatlan finanszírozás keretében 150 Euróért tudsz vásárolni BBU-t. /Building Block Unit/.
Ez is havonta bevételt termel neked. Itt speciális garanciát is vállal a cég.

A magyar vezetés részéről egy automatizált online marketing rendszert is kapsz ajándékba, amihez fogható is kevés van INGYEN ! Itt a nagy kérdés: mit veszíthetsz? SEMMIT! Itt csak nyerhetsz. Kifizetik helyetted a belépési csomagot, és profi online, automatizált marketing eszközöket, honlap, feliratkozó panel, automatizált hírlevél küldő rendszer stb. kapsz ajándékba, plusz segítőkész szponzorokat, képzéseket és sok mást.

Itt tudsz regisztrálni: http://www.crowdbridgeglobal.com/Erika

Nézd meg ezt a kis videót: https://www.youtube.com/watch?v=lv8nJ79Gb2A&t=205s

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég