Radar Ajanloi rendszer

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
dzsin03
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2014.10.06. 09:34
Kapcsolat:

Radar Ajanloi rendszer

Hozzászólás Szerző: dzsin03 » 2017.11.09. 00:08

https://radar.overlions.hu/78365911-49714888/register Itt regisztralhattok :)

- El tudja azt képzelni, hogy a saját otthonában a számítógépe előtt ülve dolgozzon?
- El tudja azt képzelni, hogy olyan dolgot ajánljon másoknak, amiért egyébként is évente Magyarországon 6 milliószor fizetnek?
- És el tudja azt képzelni, hogy úgy kereshet pénzt, hogy nem kell semmit sem venni sem eladni?

Nos, többek között erről szól a Radar Ajánlói Rendszer! (röviden: RAR)

Mi a feladata? Végtelen egyszerű. Ha még üzletileg semmilyen formában nem csatlakozott hozzánk, akkor itt az ideje! Először regisztráljon ingyenesen a RAR weboldalán, majd bejelentkezés után aktiválja a saját rendszerét a Radar Ajánlói Rendszer Aktiválása gombra kattintva. A Regisztráció megerősítésekor azonnal kap egy saját azonosító számot, amely 2×8 számjegyből áll, ezt kell majd a saját linkjeiben feltüntetni (12345678-12345678).
Az új Radar Ajánló aktiváláskor - az előregisztrációs időszakban 2017.11.15.-ig! - az egyszeri adminisztrációs díj bruttó 19.990 Ft., melyet nem kell készpénzben kifizetni, hanem negatív előjellel kerül feltüntetésre a Radar Ajánlói egyenlegén. Így a díj a folyamatosan növekedő bevételekből gyakorlatilag jóváírásra kerül. Ezzel a megoldással kockázat mentessé tettük az Ön számára az Ajánlói tevékenysége elindítását, hiszen így nincs semmilyen előre fizetendő költsége. (Ez a negatív egyenleg jóváírás nem vonatkozik azokra, akik az Over Lions fő rendszeréhez legalább Aktív Ajánlóként csatlakoztak!)

Minden Radar Ajánló gyakorlatilag 3 fő területen tevékenykedhet, melyben hirdető cégek és magánszemélyek részére ajánlhatják a radarhirdeto.hu weboldalt vagy bármelyik másik Radar hirdető oldalt is. Ezeken a weboldalakon INGYENES illetve fizetős hirdetéseket helyezhetnek el. Ezen kívül ajánlhatják az ismeretségi körük részére rendszerünket, melyből nekik is bevételük származhat. Sőt! A legjobb Ajánlóink a RAR egyedi ajánlatát is felkínálhatják cégek részére. Erről a kiválasztott személyek külön tájékoztatást kapnak.

Első körben az Ingatlan Radar és a Hirdetés Radar weboldalát fogják tudni használni hirdetések feladására és ajánlására, melyet itt lehet elérni: https://ingatlanradar.eu , https://hirdetesradar.hu. Ezt követően rendszeresen újabb és ujabb hirdető oldal nyílik meg mindenki számára, míg el nem érjük a több mint 30 hirdető weboldalt!

Alapvetően a feladat végtelen egyszerű. Az egyik megoldás a Facebook közösségi oldalt használata, de bármelyik más hirdetéssel foglalkozó weboldalt is felkereshet. Ha a Facebookot Ön is használja, akkor javasoljuk, hogy csatlakozzon minél több hirdetős facebook csoporthoz. Ezt követően, akik valamilyen ingatlan vagy bármilyen hirdetést adtak fel, azok részére küldjön el egy nagyon egyszerű szöveget, ami lehet például ez (az egyik az ingatlanra a másik bármi más hirdetésre vonatkozik):

Szia! Javaslom az ingatlan hirdetésedet itt is rakd fel ingyenesen, hogy minél többen elérhessék! Ráadásul minden egyes hirdetésért jutalom pontot kapsz, amit különböző kedvezményekre is beválthatsz! Kattints ide: https://ingatlanradar.eu/12345678-12345678/register

Szia! Javaslom a hirdetésedet itt is rakd fel ingyenesen, hogy minél többen elérhessék! Ráadásul minden egyes hirdetésért jutalom pontot kapsz, amit különböző kedvezményekre is beválthatsz! Kattints ide: https://hirdetesradar.hu/12345678-12345678/register

Abban az esetben, amikor Önön keresztül érkeznek az új hirdetők az Ön azonosítójára kattintva, és úgy döntenek, hogy fizetet hirdetést (kiemelt, extra, banner, stb.) adnak fel, az ebből származó teljes nettó bevétel 20%-át Ön kapja meg ajánlói jutalékként. Természetesen, ha ugyanaz a hirdető több alkalommal fizetős hirdetést ad fel, Ön minden egyes esetben jutalékot kap! Ezért érdemes minél több személyhez eljuttatni a weboldalunk hirdetési lehetőségeit. Ráadásul ez akár egy visszatérő és folyamatosan emelkedő bevételt is eredményezhet Önnek.

A másik megoldás ettől mégegyszerűbb! Egyszerűen csak a regisztráció után lépjen be az ingatlanradar.eu vagy a hirdetesradar.hu weboldalra, majd a HIRDETÉSEINK menüre kattintva nyissa meg egymás után a a Profi, a Prémim vagy az Optimum csomagos hirdetéseket és a Facebook Megosztás gombra kattintva ossza meg akár az összest. De lehet úgy is, hogy a Direkt Link másolása gombra kattintva a hirdetés linkjét bárhová be illesztheti, bármely csoportba, oldalra, vagy akár e-mailbe is.

Miért lesz ez jó Önnek? A megosztási és a Direkt linkbe be van építve az Ön azonosítója, ezért amikor megnézik az Ön által megosztott hirdetést, a böngészőjük azonnal eltárolja, hogy ki osztotta meg azt a hirdetést. És ha Ők is felrakják a saját hirdetésüket, akkor automatikusan Önhöz fognak regisztrálni! Ön ezzel nem csak népszerűsíti mások hirdetését, hanem ez által növeli az Önhöz csatlakozók létszámát is. Ennek következtében egyre többen fognak fizetni, hogy kiemelt hirdetést rakjanak fel (Profi, Prémium, Optimum ) záltal el kezd emelkedni a bevétele is!

Még mellé egy szuper segítséget is beépítettünk a weboldalba! Látni fogja, hogy amikor valaki felrakja a hirdetést, pontosan ki lesz írva a hirdetés feladás, hirdetési csomag választási résznél a következő:

Javasoljuk, hogy válassza az Optimum a Prémium vagy a Profi csomagot, mert akkor az Ön hirdetését egyszerre több mint 300 Ajánló kollégánk fogja megosztani naponta akár többször is! Ez olyan, mint ha egyszerre Önnek dolgozna 300 ember, és hirdetné az Ön hirdetését azért, hogy az Ön hirdetése találjon gazdára a legrövidebb időn belül! Képzelje el, mennyivel gyorsabban fogják megtalálni az Ön hirdetését!

Sőt, én arra biztatom, hogy készítsen el legalább egy saját Profi, Prémium, Optimum csomagos hirdetést, hiszen azt a többi Ajánló is meg fogja osztani és amikor megosztja a saját hirdetését, (mely ez esetben lehet akár egy felhívás az Ingatlan Radar weboldalon való hirdetések felrakására), egyre többen fognak Önhöz regisztrálni és ebből egyre több bevételed fog származni. Fontos, hogy egyúttal mutassa meg másoknak is (a munkatársainak és a hirdetőinek), hogy Önnek is van kiemelt csomagos hirdetése. Mert a jó példa mindig sokkal könnyeben másolódik! Többek között ettől leszel hiteles és követendő! Ja, és még a saját hirdetése után is jutalékot kap! Ráadásul ennek megkönnyítésére felkínálok egy egyszeri akciót! Ennek részleteit aktiválás után láthatja!

Ezen felül, amennyiben Önhöz új Radar Ajánló csatlakozik, további 10% jutalékban részesülhet annak megfelelően, amennyi jutalékot kap az Önhöz csatlakozott új Radar Ajánló. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy javasolja minél több ismerősének ezt a bevételi forrást. Erre javasoljuk a szöveg megosztását minél több facebook csoportban:

Szia! Hivatalos magyar cég, szuper üzleti modell, kiváló bevételi forrás! Ráadásul most indult el és a legelsőkhöz tudsz csatlakozni! Kattints ide: https://radar.overlions.hu/12345678-12345678/register

Kérem ne felejtse el minden esetben az 12345678-12345678 számot kicserélni a saját azonosító számára melyet a a Fiókadatokban is megtalál.


Végezetül álljon itt egy nagyon egyszerű matematikai példa: Egy előre megírt üzenet elküldése legyen 1 perc (ami egyébként 3 kattintásból áll). Egy nap alatt, ha Ön 240 üzenetet elküld, az csak 240 perc. Átlagban több mint 10% körüli a fizetős hirdetési arány, tehát ez napi 24 fizetős hirdetést is jelenthet. A hirdetési díj 290 és 22.990 Ft közötti összeg lehet, de természetesen van ettől komolyabb egyedi ajánlatunk is. Vegyünk egy kisebb összeget, egy 2.000 Ft-s díjat. Ennek az Önre eső 20%-a 400 Ft. Ezt szorozzuk meg 24 fizetős hirdetéssel, így Önnek akár 9.600 Ft. napi bevétele is keletkezhet. Ha csak 20 nappal számoljuk, akkor is több mint 180.000 Ft. havi bevételt hozhat Önnek. Természetesen ez mind feltételes számolás! Kérem, ne tekintse ezt alapnak, hiszen a végeredmény függ többek között az elvégzett munkától, a hirdetők hozzáállásától, az átadott információktól, stb.!

És ebbe még nem számoltuk bele azt a bevételt, amit azok után a Radar Ajánlók után kap, akik az Ön közreműködésével csatlakoztak!

Ne feledje, azzal tud pénz keresni, hogy megosztja a saját és mások Profi, Prémium, Optimum csomagos hirdetését! Hagy legyen tele a Facebook és minden más hírcsatorna a Radaros hirdetésekkel!

És képzelje el, amikor a csapatában több száz vagy több ezer, de akár több tízezer ember pontosan ezt csinálja és Ön mindegyik hirdetésből keres egy picit!

De ugye tudja, hogy Ön most egy új rendszer legelejéhez csatlakozik? Ugye tudja, hogy ez még "csak" az elő regisztrációs időszak? És ugye tudja, hogy a célunk egész Európát lefedni? Mi lesz itt, pár év múlva és mekkora csapata lesz pár év után? Érti már a lényegét?

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég