Testbirds – Magyar nyelvű crowdtesting oldal

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
Avatar
Verda
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 102
Csatlakozott: 2017.05.04. 10:57
Kapcsolat:

Testbirds – Magyar nyelvű crowdtesting oldal

Hozzászólás Szerző: Verda » 2017.12.27. 23:04

A Testbirds oldalon szoftverek és weboldalak tesztelésével lehet pénzt csinálni. Ezt a tevékenységet, mármint a tesztelést, szép angol szóval crowdtestingnek (magyarul tömegtesztelésnek) nevezik. A Testbirds magyar oldalát 2013-ban indították el. A Testbird egy müncheni cégé, név szerint a Testbirds GmbH-é. A Testbirds GmbH magyarországi leányvállalata a Testbirds Kft.

A Testbirdsről röviden annyit, hogy a regisztráció után természetesen ki kell tölteni a profilunkat. :) Meg kell adni, hogy miféle eszközről, operációs rendszerről, böngészőből (stb.) tudunk tesztelni. No meg vannak egyéb adatok is, amiket meg lehet adni, például nyelvtudás, munkahely, lakhely, stb...

Mielőtt elkezdhetnénk pénzért tesztelni előtte "beugrónak" meg kell csinálni egy próbatesztet. A próbateszten a Receptneked és a Nosalty receptes weboldalakat kell tesztelni. A GYIK-ban szépen le vannak írva a lényeges dolgok, például hogy miként kell tesztriport írni, így ezt nem részletezném. :)

A kifizetési minimum 10 euró. A pénzt Paypal-ra és bankszámlára lehet kikérni. (A GYIK-ban azt írják, hogy jellemzően 10-20 eurót fizetnek az olyan tesztekért, ahol a felhasználók véleményét kérik ki, ezek jellemzően 3-5 órás munkák. Szóval a kifizetési minimu hamar összejöhet, ha valakinek sikerült tesztben részt vennie.)

A Testbirdsen van regisztrációs (toborzó) link, amivel közösségi pontokat lehet szerezni. Ezek a közösségi pontok azt mutatják, hogy ki mennyire segítette a tesztelői közösséget. :) Anyagi vonzata nincs, ha valaki beregisztrál valaki alá. (Van egy Top 10 madár toborzó toplista, kb ennyi a regisztrációs link "értelme", no meg a közösségi pontok.)

Regisztrációs link: https://nest.testbirds.com/?t=7839d5f7- ... c19#tester

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég