Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Társalgás a PTC-ről.
Avatar
Boguli
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1339
Csatlakozott: 2014.04.22. 10:30
Kapcsolat:

Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: Boguli » 2016.01.02. 06:24

Sziasztok Fórumlakók.

Kis kerettörténet: Tapasztaltabb Ptc, - és egyéb online pénzkeresettel foglalkozó tagjaink nyilván már tudják, hogy hirdetni nem 1 reflinket érdemes, hanem egy egész "portfóliót". Egy szép és mutatós oldalt, amin a kedvencek szerepelnek, pár szavas leírással ( nem Blogot szeretnék, hanem a 3 mp-es csábítás művészetét gyakorolni) 8)
Amikor belevágtam ebbe az egészbe, a mentorom az EH4U ingyenes splash készítő programját ajánlotta amit ki is használtam, és amennyi munkám benne volt, olyan ronda lett az oldalam, de hirdettem egy ideig. Nyilván nem gyerekjáték a weblap készítés, de mint minden, ez is megtanulható....Egy idő után elkényelmesedtem és elkezdtem CashNhits blogot használni, ugyanis a legjobb ajánlólevél a kifizetési bizonylat, és ott szépen sorban fel is töltögettem ezeket - hogy milyen hatékony hirdetési mód volt, elmondani se lehet. De lassan nekem is be kell látnom hogy CNH-nek befellegzett, és kavics már több mint egy éve megmondta: Kicsit aggasztó amikor egy Ptc oldaltól függesz, azaz azon keresztül hirdetsz. ( akkor még Ő is ezt a blogot használta).
Tegnap xenosz2 aláírásából leloptam az Emoneyspace linket és bele is fogtam a szerkesztésbe, de újra belefutottam az én nagy bánatomba: Hova tegyem a kifizetési bizonylatokat?

Tudom hogy van itt a fórumon nem is egy olyan ember aki Szeret segíteni és tudja hogy én is igyekszem mindig viszonozni. A kérdésem tehát: Milyen programot ajánlotok, ami lehetőleg ingyenes, megbízhatónak ítélitek meg, egy humán beállítottságú de tanulni képes ember is meg tudja szerkeszteni és nem utolsó sorban van lehetőség a bizonylatok feltöltésére is? Tudom, itt is csak függeni fogok egy oldaltól, de mégse egy Ptc-től ami akármikor beadhatja a kulcsot, mondjuk éppen akkor amikor 6000 kreditet költesz rá egy TE oldalon. (A host, domain, szerver szavakkal ne is próbálkozzatok nálam, olyan mint a tofu, mandulaliszt, laktózmentes macskatej - tudom hogy léteznek vagy kva drága vagy nem értem, nem érdekel)
Itt szeretném ÚJRA megjegyezni, mennyire hiányzik a Kifizetési Bizonylatok Topik...És egyben egy javaslat: Nem-e lehetne-e :P létrehozni egy Új kategóriát az Internetes Pénzkeresésen belül, de minden katágórián kívül, Kifizetési Bizonylatok néven. Benne Minden tagnak -aki igényli - Lenne 1 topicja, benne az aktuális legfrisebb kifizetésével REEFLINK NÉLKÜL. Tudom, ez is egyfajta hirdetési mód, de ezt már rengetegszer megírtam Adminnak is: A Fórum egymás megsegítését legyen hivatott szolgálni, akinek én vagyok szimpatikus majd megkeres PÜ-ben, akinek más az megkeres mást. Ez a kategória felölelhetné az ÖSSZES lehetőséget amit a fórum "lakói" használnak. Tehát kategória, benne csakis névvel megjelölt topicok: Pl. Admin kifizetései - s benne, ha akarja minden bizonylat. Mindenki rá tud keresni az adott oldalra itt a fórumon.

Tehát a kérdésem komplex: Hol hirdessek? Támogatna valaki az új kategória kiharcolásában?

extike
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2012.01.11. 23:11
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: extike » 2016.01.02. 10:06

Én ezt használom
http://gportal.hu/gindex.php?pg=15&qid=5790127
Ide lehet bizonylatokat is feltölteni, de az itteni képek linkjét az oldalak nem fogadják el.
A gmail fiókkal lehet Picassa albumot csinálni a bizonylatoknak, az ide feltöltött képek linkjét minden oldal elfogadja.
https://picasaweb.google.com/1073500603 ... AYMENTPROF

Blogspot : ha sok a banner és kevés a szöveg bármikor törölheti a blogot.

Feliratot itt készítek:http://cooltext.com/
Képet itt lehet feliratozni és szerkeszteni ,két képet egymás mellé tenni stb.
http://fotoflexer.com/
Kép

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1179
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2016.01.02. 11:03

Támogatom!
Még én is használnám, mondjuk én csak az egyszerűbb nyomonkövetés miatt. Mármint ami a "befolyt" összegeket illeti. :)
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5934
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2016.01.02. 13:30

CnH blog tényleg jó volt bár én hadilábon álltam vele,mer megőrűltem mire feltöltöttem egy oldalt a helyes infókkal. Nem fogadott el egy csomó karaktert,és szerkeszteni utólag az oldalakat egy horror volt. Mondjuk a stabil oldalakhoz jó volt,de mondjuk ha egy oldalt a 20ik sorból előre akartál hozni ahhoz 20szor kellett egyet lépkedne felfele...
Ha valaki össze tudna rakni egy ilyet jó lenne. Én szívesen adnék bele pénzt ,no meg hát egy piaci rés is pld a reklámfelületek miatt,ha már nincs CnH. Talán nem olyan bonyi :?
ezért jó a html szerkesztés,mert ott tudod osztogatni,ahogy akarod egy "tiszta lapon":( ,vagy ez a gportalos is jó,csak nem elég letisztult sztem,mint CnH.
csinálhatsz magadnak saját fórumot egyébként,amit a Netbiznisz is használ. Az aláírásomba beteszem most,csak kicsit elhanyagoltam az utóbbi időben...és néha el is tünik...,de már használtam hirdetésre is. nyitottam egy topicot ,amit úgy tudtam szerkeszteni,mint itt egy hozzászólást :) sajat domainem is volt hozzá 15$-ért/év ,de lejárt és nem újíítottam meg..

EMS-en van pld külön szekció bárkinek,aki reklámozni akar. nyithatsz egy threadet(szál)topicot magadnak is,
http://www.emoneyspace.com/forum/index.php?board=16.0
Ebben a részben a saját fórumodnak,oldaladnak nyithatsz topicot
http://www.emoneyspace.com/forum/index. ... ,19.0.html
de sztem még azt is megteheted,hogy a kifizetési részlegben nyitsz egyet Boguli payments ,bár ott lesznek gratulálok is :D
igaz reflinket ott nem lehet már elhelyezni,viszont az aláírosodba beteheted az blog/oldalad bannerjét.
http://www.emoneyspace.com/forum/index. ... d,3.0.html

ez a picasa-s képhoszt tetszik nekem is. én a http://postimage.org/profile.php -t használom,mert nincs tele reklámmal. regisztráció nélkül is lehet használni,de regisztrációval tudod mappákba gyűjteni igaz csak időrendben teszi be,keresni is macerás..de én azt csinálom,hogy kimásolom a képlinkeket a gépemre. mindegyik oldalamnak van külön mappája a doukumentumok közt, a kikéréseket feljegyzem txt file-ba és ha megjön odaíírom mellé levonás,érk ideje...
bizonylataimat is gyűjtőm a gépemen,hogyha elveszne meglegyenek.

bocs a redundanciárt vélogasd ki ,ami hasznos a többit dobd el :D

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5934
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2016.01.02. 13:52

létrehozni egy Új kategóriát az Internetes Pénzkeresésen belül, de minden katágórián kívül, Kifizetési Bizonylatok néven. Benne Minden tagnak -aki igényli - Lenne 1 topicja, benne az aktuális legfrisebb kifizetésével REEFLINK NÉLKÜL.

Támogatom én is.Miért ne?
Sok magyar ptc-zik ,csak szétszórva mindenhol. Jó lenne,ha legalább annyira össze lehetne gyűjteni őket,hogy mondjuk egy kifizetési bizonylat erejééig idelátogasson. TalkPTC-n elég jól meg van oldva .Igaz ott oldalak szerint van,ami itt nem megoldható
viszont a követelmény,hogy legyen meg a tagság állapota ,mikor kérte ki? mikor jött meg? sztem nagyon hasznos.
valmilyen formában át lehetne ültetni egy reflink nélküli formában. Esetleg fizetni érte posztonként mondjuk 0.001$-t :) Még 1000 posztnak is egy smafu 1$ a kiadás. Az összeg nagyságán lehetne gondolkozni.
Na de most kap agybajt az admin tőlem :D

vagyis támogatom... :good:

Update: Most látom az általam említett képmegosztó oldal kínál image hostingot. Itt volt,aki említette,hogy betelt a képekre adott méretkorlát,és nem tud többet feltölteni.
http://postimage.org/mod.php innen ,ehhez a fórumhoz le lehet tölteni egy kiegészítőt ,ami beépül a hozzászólások alá egy link formájában,és megnnyitja a képmegosztót.
Igaz..ezt manuál is be lehet linkelni. Gondoltam megosztom az infót :)

detros
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1084
Csatlakozott: 2012.11.15. 16:46
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: detros » 2016.01.02. 19:22

Ha hirdetési oldalt szeretnétek, akkor nem hagyatkozhattok csak a magyar felhasználókra, pl ahogy Boguli írta 6000 kretitet elkölt egy TE oldalon, abból arányaiban elég kevés lesz a magyar (max 5% körüli lesz), ergo a hirdetési kreditek nagy része menne a kukába.
Ezzel pénzt, időt, és nem kevés munkát fecsérelnétek el.

Xenosz már privátban felvette nekem a cnh blog hiányának problémáját, és azóta is gondolkodom, hogy ezen hogyan tudnék segíteni, és alapvetően egy régi témámban bemutatott oldalam sémáját szívesen odaadom annak akit érdekel.
Persze ehhez nem árt némi html szerkesztési rutin, hogy a linkeket ki tudja cserélni, vagy igény szerint ezt én is megcsinálom.
Cserébe annyi lenne, hogy egy adhitz bannerem fent lenne az oldalon, ami vagy hoz nekem valamit, vagy nem...
Ha pedig időm engedi, akkor készítek hozzá jelszóval védet admin felületet mindenkinek.

Hostingot éppen most készülök bérelni kb 2 évre, így ezzel sem kellene bajlódnia senkinek, hogy hova legyen elhelyezve az oldal.

Korábbi témám

Vélemények jöhetnek kíméletlenül :)

Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: idlig » 2016.01.02. 19:42

A bizonylatos dolgot én is támogatom, akár még reflink is lehetne, ha pl nincs az adott oldalnak szabályos topik itt a fórumban.

Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1179
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2016.01.02. 22:26

idlig írta:akár még reflink is lehetne, ha pl nincs az adott oldalnak szabályos topik itt a fórumban.
Ezt a részét viszont egyáltalán nem támogatom. Csak a galiba lenne.
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5934
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2016.01.04. 10:23

Jó ötletnek tartom detros ajánlatát is Bogulinak. De ahogy ő mondta, a bizonylatok önmagukban is jelentős csalogatók. így talán össze lehetne ütni egy CnH-szerű html oldalt ,ahol bal oldalon a proofok,jobb oldalt a bannerek lehetnének plusz alatta még infóknak hely,vagy ahogy detros régi oldalán előugró menüből a bannerek felett.
Ahogy írtam a CnH blog szerkesztési része maga volt a horror bizonyos esetekben,tehát egyszerűbb,ha nincs is,hanem magát a html oldalt kéne csak szerkeszteni. ha jön új proof akkor felülre helyezni,és automatikusan lejjebb tolódnának az alsók. CnH amúgy is csak 20 proofot kezelt,itt lehetne több is jóval.
Bannereket is úgy kéne kilakítani,hogy be lehessen szúrni,vagy ha felülre kerül egy lejjebb menjenek a többiek,de ezt nem tudom meg lehet-e oldani. A lényeg,hogy a bizonylatok tisztán látszódjanak egyik oldalt,jól olvashatóan.

Egyébként ezt egy EH4U oldalra is be lehet szerkeszteni szerintem. Úgy gondolom,aki elvállalná annak fizetnénk,tehát többen összedobhatjuk.

detros
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1084
Csatlakozott: 2012.11.15. 16:46
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: detros » 2016.01.04. 11:13

A végén már az én oldalamnak is volt egy külön proof része ami a cím és a bannerek között volt, kiemelve, így kb ez volt az első ami a látogató láthatott, hogy melyik oldalról, mikor és mennyi pénz jött be, nekem anno ez a forma sikeres volt, de megoldható két külön séma, az enyém, és egy kb cnh másolat is.

A szerkesztést pedig könnyebbé tudom tenni magyar nyelvű kommentezéssel ami az oldalon nem jelenik meg csak az látja aki a forrást nézi meg, így olvasható belőle, hogy egy adott rész mettől meddig tart, így kompletten tudja másolni az adott szerkezetet az aki szerkeszti, kisebb a tévedés lehetősége :)

Ahogy lesz időm, össze is dobok valamit.

Készítettem egy képet az régi oldalam utolsó változatáról, amin látható fent a proof sor.

Kép


Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5934
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2016.01.04. 15:39

remekül sikerült a klón :) a szövegrész, a keret talán lehetne vékonyabb,pld a kétsoros feliratok helyett egy maradna,de ez nem olyan nagy gond végülis. Arra gondoltam a tagságtáblának is lehetne egy link a keretben,esetleg egy külön szöveges rész még,ahol további infók írhatók,ilyen volt a CnH -n is. oda mehetne a tagságtábla link talán,vagy a proff linkek től jobb szélre....
...és persze a 20 proof helyett jó lenne több,vagy akármennyi. hamar meg tud telni az,főleg ha egy oldalról sűrűn kapsz pénzt.
gondolom ott középen meg menne a te bannared :)

A régi oldaladnak meg az az előnye,hogy egy képernyőn van több.

Amúgy láttam egy egészen ötletes megoldást mostanában,biztos láttátok,nagyon tetszik. ilyen kocka alakú bannereket tett ki a tag,és felé írta,hogy TEST,PAID,SCAM,PROBLEM...talán Több infó nincs is :)) viszont jó sok fér el kis helyen és nagyon gyorsan át lehet látni. az oldal tulaja ügyel arra,h ne minden szir-szar ptc,vagy revshare legyen rajta ,és ha lelkiismeretesen frissíti rászokhatnak talán.

Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1651
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: Saját weboldal készítése - Kifizetési bizonylatok

Hozzászólás Szerző: kavics13 » 2016.01.04. 15:54

Nekem CNH blog nagyon bejött, hisz én is tudtam kezelni :D
Támogatom az ötletet én is, ha kell anyagilag is

detros te meg hol a rákban voltál 2 évig?! :D
Kép

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég