My Traffic Value

(Nem HYIP)
Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

My Traffic Value

Hozzászólás Szerző: idlig » 2015.04.20. 18:51

- Az oldal 2011 óta működik, jelenleg is fizet, de a befektetés mostanában igencsak kockázatos, részemről jelenleg nem is ajánlom.

- Befektetéssel, részvényekkel, játékokkal, szavazással lehet pénzt keresni.
- A működési elv nagyon röviden:
- Jelenleg 3 féle befektetési terv van: 170%, 200%, 240%. Vagyis 1$ befektetés esetén $1.70-et, $2-t vagy $2.40-et ad vissza a rendszer. Hogy mikor az változó, nincs fix időtartam. Minden portfólióban szereplő részegység "bevételét" felhasználják a visszafizetésre. Ilyenek a további befizetések, upgrade, a szavazós játék, a hirdetések eladása, játékok vagy mondjuk a PaidVerts.
- Az oldal napi bevételét a Result menüpont alatt lehet figyelemmel kísérni.

Kép

Egy hetes eltolódás van, tehát pl a mai bevételt 7 nap múlva kapják meg a tagok, mindig a korábbi befektetések élvezik az elsőbbséget. Pl. jelenleg az oldal visszafizetési kötelezettsége 1,3 millió dollár. Ennek viszont a fele már a következő 6 napban vissza lesz fizetve, mivel az elmúlt 6 nap bevétele ennyit "termelt".
Természetesen ez a folyamat nem tartható sokáig, így mikor nagyon sok lesz a visszafizetési kötelezettség, akkor a befektetéseket részvényekké alakítják. A részvényt pénzért el lehet adni azonnal vagy akár később is. Ez nem túl elegáns, viszont részben ezért tud fizetőképes maradni (jelenleg is 2 millió dollár készpénztartaléka van az Adminnak), és aki jól helyezkedik, az ezért tud szép profitot elérni viszonylag rövid időn belül. Pont ezért a kockázat se kicsi, tehát megfontoltan szabad befizetni!

- 170%-os terv: $1 befizetés esetén $1.70-et ad vissza. Bárki befizethet, a minimum $1, a maximum $10 naponta (ez átmeneti limit, hamarosan növekszik majd).
- 200%-os terv: $1 befizetés esetén $2-t ad vissza. $1000-os upgrade után lehet csak befizetni.
- 240%-os terv: $1 befizetés esetén $2-t ad vissza. $500000-os upgrade után lehet csak befizetni.

- Befektetést lehet eladni és venni is: Invest menüpont -> Buy/Sell.
- Én az elmúlt öt napban $30-ból $56-t csináltam (plusz két darab 10$-os befektetésem is pár nap múlva jár le, egy hét alatt kifutottak):

Kép

- Befektetés eladása: Invest menüpont -> Buy/Sell -> My Investments for sale -> Befektetés kiválasztása és a Sell gomb -> Összeg megadása, hogy mennyiért szeretnéd eladni (3% fee van, amit tőled levonnak a vétel után). Ha meggondoltad magadat, akkor bármikor vissza lehet ingyen vonni.
- Befektetés vétele: Invest menüpont -> Buy/Sell -> Marketplace -> Kiválasztod, hogy melyiket akarod megvenni és a Buy gomb. A more gombra kattintva látható, hogy az adott befektetés mikor lesz kifizetve, ez viszont csak becsült érték, az elmúlt 60 nap bevétele alapján, lehet több vagy kevesebb is.
- Részvénypiac: Invest menüpont -> Profit Shares. A fenti oszlopban vannak az eladásra kínált részvények, a lentiben pedig a tagok ajánlatai, hogy mennyiért hajlandók éppen venni részvényt. A részvények után hetente fizetnek jutalékot, ez a múlt héten az én esetemben 3400 részvénynél kicsivel több, mint $1 volt. Minimum 1000 részvény birtoklása esetén hozzáférhet valaki a Control Panel-hez, jobban beleláthat az oldal pénzügyi helyzetébe. Részvények eladásakor 0.25% fee van.
- A részvények árának alakulása is megtekinthető: Result menüpont -> Click here to view graphs and charts -> Share Price History

Kép

- Szavazós játék: Monitor menüpont alatt elérhető. Itt fel vannak sorolva más oldalak, és arra lehet szavazni (pénzért, minimum $0.001), hogy az adott oldal 14 nap múlva aktív lesz-e (vagyis nem lesz vele probléma). Ha igen, akkor a nemre szavazók pénzének fele szét lesz osztva az igenre szavazók között (vagy fordítva). Nagy pénzt ezzel nem lehet keresni, inkább csak némi aprót.
- Az oldalon sok játék elérhető, a szerencsések komoly pénzeket nyernek, én viszont nem ajánlom ezek használatát!

- Kifizetési minimum: $1 (PM, Bitcoin, STP, Okpay, Payeer)

Próbálok majd gyakran új infókkal jelentkezni, és leírni, hogy én miket csinálok (ezt lehet utánozni, de felelősséget nem vállalok érte!). Kockázat van benne, de ahogy látszik lehetőség is. A swap után mindig gyorsan visszajön a befektetés, így az elmúlt pár nap elég jó időszak volt.

- Regisztráció:

Kép
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára idlig 2015.10.19. 23:50-kor.

Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: idlig » 2015.04.20. 19:08

Én ma 170%-os befektetéseket vettem, olyanokat ahol a Total Debt Ahead $1,2 millió körül volt, vagy kevesebb (minél kisebb az összeg, annál hamarabb kifizetik a befektetést).

Laci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1608
Csatlakozott: 2014.11.24. 13:26
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: Laci » 2015.04.21. 13:28

Azt hiszem, hogy egy próbát megér :innocent: :good:

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5931
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2015.04.21. 17:48

Engem is felcsigázott. Ahogy nézegetm érdemes a befektetésen kivül esetleg egyből részvényt venni egy felfutásra számítva,ez az 1 éven belüli 4* 5* -ös árfolyamemelkedés igencsak vonzónak tünik,nem tudom mennyire törvényszerű? Egy hosszabb rávú grafikont hol lehet megnézni erről?

Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: idlig » 2015.04.21. 23:17

Részvények: tágabb grafikon nincs, de az oldalon rá lehet közelíteni, így a kisebb változások is jobban láthatók napokra lebontva. Korábban kétszer is volt fél dollár körül az árfolyam (ekkor share split következett, vagyis a részvények számát megtízszerezték és ezzel együtt az értékük is arányosan csökkent, így segítve a piac felélénkítését), az Admin év végére $1 környékére várja a részvények árát. Ez önmagában is vaskos ígéret (ilyenből itt sok van), még akkor is nehéz falat lenne, ha jönnének a régóta beígért fejlesztések (új iroda tényleges üzembe helyezése, 10-20-30 programozó felvétele, több játék, multi póker).
Szeretnék tuti tippet adni, hogy merre mozdul az árfolyam, de ilyen nincs. Jelenleg 6,36 cent egy részvény (azért nőtt a hétvége óta, mert rekord jutalék osztás járt hétfő reggel a részvények birtoklása után), de nagyjából 40 ezer dollár ráfordítással perpillanat az árfolyamot fel lehetne tolni kapásból 7 centre, ez az összeg pedig egy-egy nagyobb befektető vagy főleg az Admin számára nem akkora tétel, tehát már csak ezért is nehéz spekulálni. Most ugye nem lehet a részvényt BAP-ra cserélni a PaidVertsen, és a befektetések is korlátozva vannak, de ez az állapot elvileg csak június elejéig tart, ezt követően sokan adják majd el a részvényt, hogy BAP-hoz vagy befektethető pénzhez jussanak, aminek csökkentenie kellene az árfolyamot. De ezt sose lehet biztosra mondani (és egyébként is, addig még akármerre elmozdulhat), plusz ha végiggondoljuk, akkor az Adminnak ez nem is rossz dolog. Ha mindig minden a terv szerint menne, a tagok mindig mindenre fel tudnának készülni, akkor még gyorsabban kifulladna a dolog, és még hamarabb jönne az újabb swap. Az mondjuk, hogy a mostani swap után ilyen korrekt maradt az árfolyam, bizakodásra adhat okot, simán benne van, hogy pár hónap alatt meg lehet a pénzt részvénnyel duplázni vagy esetleg triplázni.

Befektetési stratégiák:

- Új 170%-os befektetés: jelen állapot alapján 30-60 nap alatt fut ki (ez csak becslés, lehet több, de éppen kevesebb is).

- Új 170%-os befektetés, majd eladása. Pl valaki vesz egy $10-os befektetést és rögtön megpróbálja eladni, mondjuk $10.93-ért (most ezzel a legolcsóbb lenne). Így kb $0.60 haszon jönne be egy nap alatt (a levonás után), 12 nap alatt pedig 72% lenne a profit. Ez persze nagyban függ a kereslettől, és, hogy a vevők mennyit hajlandóak fizetni éppen. Esetleg lehet kicsit várni az eladással, és többet kérni érte. Azt illik megjegyezni, hogy ugye jelenleg befektetési korlátozás van, ezért lehet jobban eladni a sajátunkat, mert sokan nem tudnak annyit befektetni, mint szeretnének, így hajlandóak megvenni másoktól.

- Marketplace-en befektetés vásárlása: nagyon sokan árulják a befektetésüket, és elég macerás mindegyik átnézése egyesével, de pont ezért, aki keres, az talál olyan befektetést, ami rendes profitot ad (30%-60%), és gyorsabban kifut, mint ha valaki most fizetne be a programba.

- Marketplace-en befektetés vásárlása, majd eladása. Olcsón kell venni minél hamarabb kifutó befektetést, amit aztán kicsit később profitosan el lehet adni.


Nekem az első $10-os befektetésem 7 nap alatt kifutott, ma már jóváírták a $17-t a számlán. A következő két napban még lesz néhány további befektetésem, utána kicsit kivárok, hogy tisztuljon a kép.

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5931
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2015.04.22. 17:44

Köszi. Spekuláns szemmel nagyon jól hangzik ez. Régebben tözsdéztem,így némi tapasztalatom már van a "részvényezésben",de biztos itt kicsit másképp is működhetnek a dolgok,mivel a környezet is más. A hosszabb távú grafikon azért lenne jó,mert akkor több infó lenne a "részvány" mozgásáról.1 év kicsi intervallum bármiféle következtetésre (normál tözsdei szemmel). Egy jól sikerült év nem garancia,h továbbra is folytatódik a trend.Mondjuk az,hogy 100szoros árfolyamnyereség lett 1 év alatt a legvadabban emelkedő tözsdei papírnál is elég ritkaság.Bár az OTPnek ez sikerült például cirka 20 év alatt pld :)
A meredek emelkedés okára pld kiváncsi lennék. Például,hogy ez konkrétan melyik tevékenységből lehet ilyen nagy?

Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: idlig » 2015.04.29. 21:04

Jelenleg a befektetés eléggé kockázatos, ami most pörög az oldalon az a befektetések eladása-vétele, de ehhez azért kell tapasztalat, türelem és jó taktikázás is.

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5931
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2015.04.30. 10:32

idlig írta:Jelenleg a befektetés eléggé kockázatos, ami most pörög az oldalon az a befektetések eladása-vétele, de ehhez azért kell tapasztalat, türelem és jó taktikázás is.
magyarul gyakorlat :) vérbeli spekuláció :D

Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value - 2011 óta fizet

Hozzászólás Szerző: idlig » 2015.05.08. 21:08

Mostani swap eredménye nálam:

- befizetés: $335
- kifizetés: $480 (a fee után)

Kép

Kép

Lényegében 3 hét alatt jött össze (plusz 1 hét volt a kifizetés), ami egy biztonsági stratégiával azért nagyon szép. A lényeg már le lett írva korábban: új befektetés nem javasolt, a befektetések/részvények eladása-vétele viszont továbbra is ígéretes lehetőség, de nagyon észnél kell lenni, a rendszerrel ismerkedők csak kicsiben kezdjék!

Babika
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.07.11. 10:16
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value

Hozzászólás Szerző: Babika » 2015.10.19. 08:22

A PaidVerts oldalon régebben a BAP-ot automatikusan részvényre váltották át. Na most ezzel nem tudok mit kezdeni, mivel ez a téma, mármint a kereskedés távol áll tőlem. Szeretném vagy a BAP-ot visszakapni, vagy a részvényt dollárra vissza váltani. Mit kell ehhez csinálnom? Segítséget kérek!! köszike

Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value

Hozzászólás Szerző: idlig » 2015.10.19. 23:49

Babika írta:A PaidVerts oldalon régebben a BAP-ot automatikusan részvényre váltották át. Na most ezzel nem tudok mit kezdeni, mivel ez a téma, mármint a kereskedés távol áll tőlem. Szeretném vagy a BAP-ot visszakapni, vagy a részvényt dollárra vissza váltani. Mit kell ehhez csinálnom? Segítséget kérek!! köszike
Itt tudod eladni a részvényt: https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html (katt a "Sell Your Royalty Positions" ikonra, majd megadod az árat és a darabszámot). De jelenleg 1 centért lehet eladni a részvényeket...
Az oldal egyre lassabban fizet, aki benne van ebben vagy a Paidverts-ben, az olyan sokat nem tud tenni, újoncoknak viszont jelenleg nem ajánlott ezzel vacakolni.

stark100
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 76
Csatlakozott: 2016.02.11. 22:01
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value

Hozzászólás Szerző: stark100 » 2017.03.01. 11:22

Itt az MTV új klikkelős játéka! Pénzt ugyan nem lehet vele közvetlen keresni, de jó szórakozás. Országok közötti rangsor is van, de magyarok sajnos még nem sokan játszanak. Ha van kedvetek segítsetek be ti is.
https://warclicks.com/ref/18405/splash

raptor666
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1056
Csatlakozott: 2016.12.22. 01:51
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value

Hozzászólás Szerző: raptor666 » 2017.03.02. 21:01

Fizet még az oldal?

stark100
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 76
Csatlakozott: 2016.02.11. 22:01
Kapcsolat:

Re: My Traffic Value

Hozzászólás Szerző: stark100 » 2017.03.02. 21:04

Persze. A dolgok kezdenek nagyon jóra fordulni az MTV-nél.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég