Ramissio

MLM rendszerek
xyjani
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2016.01.27. 14:12
Kapcsolat:

Ramissio

Hozzászólás Szerző: xyjani » 2019.07.07. 21:05

Az életed megváltoztatására ösztönözlek

A világegyetem legolvasottabb könyvében meg van írva, hogy a világ hét nap alatt teremtetett. Neked is lehetőséged van rá, hogy értékeiden keresztül, megváltoztasd a világot magad körül. A gondolatoknak és szavaknak teremtő ereje van, amire gondolunk, és hisszük, hogy lehetséges, az valósággá válik.

A Ramissio célkitűzése feltárni a lehető legtöbb ember számára az egészségesebb életmódhoz vezető utat, a természetes termékeken keresztül. Megmutatni továbbá, hogy a részletesen kidolgozott kompenzációs terv segítségével megteremthető a pénzügyi függetlenség, és hogy a továbbképzési rendszernek köszönhetően személyes fejlődés és növekedés érhető el. Mi emberek képesek vagyunk megváltoztatni a minket körülvevő világot, az életünket, és értékrendünkkel ösztönözhetünk másokat.

A Ramissio értékrendjének hét pontja van:
 • alkoss kreatívan

  (alkoss játékosan, szórakoztasson az, amit csinálsz, fogadd el a hibákat, hisz ezzel is fejlődsz)
 • képezd és fejleszd magad

  (a fejlődés gazdagabbá tesz, nemcsak te nyersz, hanem a csapatod is és a cég is)
[list=csinálj mindent lelkesedéssel és hittel

(a pozitív érzelmek jó közérzetet biztosítanak, motiválj másokat is, higgy magadban és értékeidben)][/list]
 • légy kedves és támogató

  (a kapott energiát add vissza, minél többet adsz, annál többet kapsz, támogasd a csapatod és az energia visszatér hozzád)
 • cselekedj tudatosan és lelkiismeretesen

  (építsd ki a bizalmat magad körül, légy hiteles, alkosd meg hírneved, márkád)
 • a jó hozzáállás és gondoskodás eredményt hoz

  (ki mint vet, úgy arat)
 • mutass jó példát

  (tetteid és cselekedeteid téged jellemeznek)
MIÉRT ÉPPEN A RAMISSIO?

Mert a természetes alapanyagokból készült termékeinken keresztül szépséget és egészséget kínálunk. Partnereinknek lehetővé tesszük, hogy a kidolgozott üzleti terv segítségével megteremtsék a pénzügyi függetlenségüket.

A kezdőcsomag megvásárlásával tagságot nyersz, és jogod van a kompenzációs tervből kifolyó jutalmakhoz. Csak regisztrálj további két tagot, tanítsd meg nekik ugyanazt, amit te is tudsz, és a beruházásod máris megtérül. Használd ki a kompenzációs terv minden lehetőségét, beleértve a kedvező autó koncepciót, valamint az egészéves forgalmazói munkádért megszerezhető pihentető nyaralást is.

Vedd fel a kapcsolatott velem, és kérj tőlem ID identifikációs számot, amellyel regisztrálhatsz. Beszélj meg velem egy találkozót, amelyen a jövőbeni szponzorodként tájékoztatni foglak az együttműködés lehetőségeiről.
Email: yxjani@gmail.com
Vagy Regisztrálj
És döntsd el, hogy vásárlóként, vagy tagként regisztrálsz-e. A vásárló megrendelheti a Ramissio termékeket, és kihasználhatja a 3+1 INGYEN akciót. Ugyanakkor lehetősége van még több információt szerezni termékeinkről. A tag ezen felül a kompenzációs tervnek köszönhetően, bónuszokat és jutalékot is kap, valamint joga van az összes kedvezményhez.

A Ramisios linkem: juhaszjanos.raissio.com


Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég