mlmdiszkont

MLM rendszerek
Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2012.07.05. 19:13

Nézd meg ezt a pár perces promóciót!
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=xvduc1cf
A lényeg:
1. A regisztráció ingyenes, és semmire nem kötelez.
2. Már az ingyenes vásárlói státusszal is építheted a hálózatod (amint az oldalon befejezed a regisztrációt a Beállítások menüpont hiányzó adatainak kitöltésével, látni fogod az ajánlólinked), csupán jutalékra addig nem vagy jogosult, amíg az egyszeri regisztrációs díjat (3000Ft + ÁFA) be nem fizeted (illetve havi min. 5000Ft értékben nem vásárolsz).
3. Kb. 4000 tagú a hálózat, várhatóan ősszel indul a kiszállítás. [A szponzorom elég jól informált, tőle vannak ezek az adatok. A Magyar Kedvezmény Kártyába másfél hónap alatt 147 000 tag regisztrált. Ott csak 4 szintes a jutalékrendszer, itt 8 szint van, igaz, minden ember alá közvetlenül csak 3 tag kerül, a többi megy lejjebb (ez viszont azt jelenti, hogy felülről is kaphatsz embereket!), így 8 szinten 3279 ember lehet alattad.]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enigma 2013.04.22. 16:32-kor.

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.02.06. 13:49

Nagy mozgolódás van, az olcsó online bevásárlás mellett egyéb kedvezményekkel is bővül a kínálat.
Másik fontos információ: február 18tól 3000Ft+ÁFA helyett már 6990FT+ÁFA lesz a munkatársi csatlakozás díja. (Vásárlóként a regisztráció továbbra is ingyenes marad.)
Ma 19-kor webkonferencia (tájékoztatás a fejleményekről, kérdezési lehetőség), amin érdeklődők is részt vehetnek:
http://magyarwebkonferencia.hu/conferen ... 1353018085

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.02.12. 16:12

Nincs másik olyan MLM-hálózat, amelyik olyan termékeket árul, amit az emberek nap mint nap egyébként is vásárolnak. Nem kell nekik bemutatnod a termékeket, nem kell meggyőznöd őket arról, hogy ezekre szükségük van, hiszen már ismerik, vásárolják őket. Ráadásul nálunk olcsóbban juthatnak hozzájuk, a vásárláshoz pedig csak egy ingyenes regisztráció szükséges, nincs belépési díj, nincs tagsági díj.
MLM-ben ennél csábítóbb konstrukciót nem fogsz találni!


Néhány idézet az oldalról:
„Az árakat folyamatosan igazítjuk a hipermarketek éppen aktuális áraihoz, hogy mindig nálunk járjatok a legjobban.”
„(…) a munkatárs jogosult a pontok jóváírására, jogosult »mlmdiszkont kártyára« amivel jogosult INGYENESEN az országos hálózatok kedvezményeire (pl. Vodafone, majd később üzemanyag, gyorsétteremlánc, ruházati lánc, esetleg energia stb), helyi vállalkozásokkal kötött szerződések kedvezményeire (cukrászda, étterem, helyi ruhabolt, szolárium, mozi, stb.)”
„(…) hosszú távra tervezünk, és biztos alapokon kívánjuk elindítani és üzemeltetni az mlmdiszkontot.”
„Az elmúlt év során cégcsoportunk egy 50 milliós beruházással új csarnokot épített, a 15. kerületben újabb nagykereskedelmi telephellyel bővültünk, és bevezettünk egy vállalatirányítási rendszert, mely képes lesz kezelni ezt a bődületes projectet, melynek indítása előtt állunk.”

Szerdán 19 órakor webkonferencia lesz, ahol kérdéseket is feltehetsz az előadónak.
Itt tudsz belépni:
http://magyarwebkonferencia.hu/conferen ... 1353018085

Tegnap kaptam egy 18 perces videót, amiben Justin Endre (tulajdonos és projektvezető – ő tartja a webkonferenciákat is) beszél az üzletről, ha szkeptikus vagy (például a Magyar Kedvezmény Kártya miatt) ajánlom figyelmedbe:
https://www.youtube.com/watch?v=5SAZW5wMJ-8

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.02.21. 13:40

FONTOS INFORMÁCIÓK!
Ebben az üzletben úgy is épülhet hálózatod, hogy nem építed! Ha befizeted az egyszeri 6990 Ft + ÁFA franchise-díjat (amiért kapsz egy plasztikkártyát is, amivel országos láncoknál és helyi üzletekben kapsz kedvezményeket; valamint jogosulttá válsz egy SIM-kártyára is, amihez több nagyon kedvező mobiltarifa közül választhatsz), és havonta legalább 5000 Ft értékben vásárolsz (amit egyébként is megtennél máshol, drágábban), akkor a rendszer folyamatosan építi a hálózatod. Így persze kevesebb jutalékot kapsz a hálózatod tagjai után, mintha Te hoztad volna őket, de ezt bármiféle munka nélkül kapod! Idővel a havi jutalékod egy szép fizetésnyi összeggé hízhat! Hogy mi ebben a ráció, és honnan van erre fedezet, a marketingtervből megtudhatod. A marketingterv megismeréséhez pedig elég egy ingyenes és kötelezettséggel nem járó regisztráció, a videókból azt is megtudhatod, hogy kik állnak a projekt mögött, mi a koncepció, a távlati vízió, stb.

Jelenleg épp "népességrobbanás" van - egyre több máshol sikeres hálózatépítő bukkan fel nálunk - már napi 100 felett bővül a létszám, hamarosan több százezresre fog nőni. Sok ismerősöd taggá fog válni, most még rajtad keresztül csatlakozhatnak...

nyakigláb
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.03.14. 19:49
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: nyakigláb » 2013.03.14. 19:58

Ezt is érdemes átgondolni.

Én az a fajta ember vagyok aki szeret utána nézni a tényeknek és nem szereti, hogyha hülyítik. Márpedig ők ezt csinálják.
Azt állítják, hogy 56%-os visszaosztás van. Ami igaz is, csakhogy nem mindegy minek az 56%-a. Nem a termék teljes árának, hanem csak az árrésnek az 56%-a. Ami már egyáltalán nem hangzik olyan jól.
Nézzük meg ezt a gyakorlatban. A videóban a 31. percnél már látható a jutaléktáblázat egy példán keresztül.
Ott NETTÓ (ez fontos) 10.000Ft vásárlással modellezi a jövedelmet. 10000Ft után 2400 pont lesz az elszámolás alapja, vagyis ezt osztják szét 44+56%-ra.
Tehát 10.000Ft után 13.44%-ot osztanak szét a hálózatban a többi 10.56% az övék. Ugye ez már nem hangzik olyan jól, mint az 56%??

Nézzük meg csak a legfelső szintet ami alattunk van. 504Ft/3=168Ft. Vagyis az alattad lévő nettó 10.000Ft vásárlás után te kapsz 168Ft-ot.

A 168Ft pedig a 2400Ft 7%-a, vagyis a bruttó 12.700Ft-os vásálásból ez pontosan 1.32% nettóban pedig 1.68%. Ez jóval kevesebb, mint a promózott 7%.
A táblázatban ellenőrizheted az adatokat.

Ráadásul már két éve képtelen volt elindulni. Az sem biztos, hogy idén elindul, de az emberek már nyomják bele a pénzt. A működése meg még bizonytalanabb, de ti csak fizessétek bele a pénzeteket.

Számomra ez a "cég" itt lett komolytalan.

https://www.youtube.com/watch?v=o43If6CyeA4

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.03.26. 22:00

Kedves Nyakigláb!

Még ha félreérthető is a tájékoztató, számomra megdöbbentő, hogy komolyan abból indultál ki, hogy ebben az üzletben a hétköznapi bevásárlás során vásárolt termékeket (élelmiszereket, élelmiszer-alapanyagokat, háztartási vegyi árukat, stb.) a hipermarketek árai alatt adják, miközben a bruttó vételár 56%-át jutalékként szétosztják, befizetik az áfát, és még keresnek is vele - mindezt legálisan.
Elfogadom, hogy neked ez az üzlet nem tetszik, de - ne vedd sértésnek - a vitának nem látom értelmét.

Üdvözlettel: Enigma

ui.: Azért néhány megjegyzést még fűzök az észrevételeidhez, a többi érdeklődő tájékoztatása céljából.
Jó néhány webkonferenciát meghallgattam, mindegyiken 168 Ft-os jutalékot vezettek le nettó 10 000 Ft-os vásárlásonként [ami nem egy fix, hanem egy jellemző érték, mivel az árrés mértéke változó (vannak termékek, amiket versenyképes áron csak minimális árréssel tudnak árulni, de a választék bővítése miatt felvették a kínálatba)]. Nekem jelenleg 137 fős hálózatom van, ha mindenki után havi 168 Ft-ot kapnék, már az is kb. 23 000 Ft havi jutalék volna, plusz a kedvezményes vásárlási lehetőség (nem csak a webshopban). Reményeim szerint viszont idővel a hálózatom létszáma a sokszorosára fog nőni...
Valóban régóta húzódik az indulás. Egy ekkora projekt sok munkával, problémával, váratlan fejleménnyel jár (különösen Magyarországon). Justin Endre társtulajdonos és projektvezető hetente tart Bp-en élő konferenciát, időnként vidéken is, mellette minden héten webkonferenciát is. Ha eleve átverésre játszik, bátor és rafinált fickó, más üzletekhez képest szokatlanul szerényen határozta meg a franchise-díjat, amihez képest pedig elég sok munkát öl a látszat fenntartásába. Persze még mindig bármi történhet, semmire nincs garancia, ahogyan ez bármelyik induló vállalkozásról elmondható.

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.03.26. 23:32

Úgy döntöttem, teljes terjedelmében megosztok egy tagoknak szóló múlt héti levelet, rátok bízva a tartalom megítélését:

Kedves mlmdiszkont tagok!

Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy akármennyire is igyekszünk, eléggé valószínűtlennek ítéljük meg jelen helyzetben, hogy áprilisban az országos szállítással el tudjunk indulni.

Bár háttércsapatunkat az elmúlt hetekben további 2 fővel bővítettük, a programozási munkálatokat már nem tudjuk ennél jobban felgyorsítani.
Az mlmdiszkont webshopjának és jutalékrendszerének összeprogramozása a háttércégcsoport vállalatirányítási rendszerével még csak most tudott elkezdődni. Jelen pillanatban még semmi konkrétat nem tudunk, hogy ez mennyi időt fog igénybe venni. Sajnos megint bebizonyosodott, hogy az előre nehezen látható kisebb-nagyobb akadályokat és az azokra fordított időt nem lehet előre megbecsülni.

Megértjük, ha a hír hallatán most elcsüggedtetek kicsit - mi is nagyon várjuk már az indulást - de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ne rendüljön meg az a bizalom, amit eddig tanúsítottatok.

Ennek a bizalomnak köszönhető, hogy 12.000 regisztrált mlmdiszkont tag van, és ebből közel 3.000-en már franchise tagok. Hogy oldalunk látogatottsága már megelőzte százezres létszámmal rendelkező hálózatokét, vagy éppen hosszú évek óta működő élelmiszer házhoz szállítással foglalkozó cégekét (www.alexa.com -on ti is össze tudjátok hasonlítani) hogy a facebook oldalunk látogatottsága és közleményeink megosztása folyamatosan, nagymértékben nő.

Köszönjük, hogy ilyen lelkesedéssel építitek csapatotokat, látogatjátok élő- és webkonferenciáinkat.

Április folyamán, még ha a szállítással esetleg nem is sikerül elindulnunk, megpróbálunk már kézzel fogható dolgokat megmutatni.
Szeretnénk termékeket, árakat feltölteni a webshopba, és lehetővé tenni a személyes átvételt, hogy a szkeptikusok is láthassák, élünk és működünk. A cél természetesen a mielőbbi, teljes országos szállítás elindítása.

Mint ahogy fentebb írtuk, nehezen tudjuk megjósolni, mi mennyi időt fog elvenni a további fejlesztések kapcsán, igyekszünk folyamatosan tájékoztatni titeket, hogyan haladunk.

Addig is további sikeres előszervezést kívánunk, üdvözlettel:

az mlmdiszkont csapata

nyakigláb
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.03.14. 19:49
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: nyakigláb » 2013.03.27. 20:18

Ez a mellébeszélés eléggé izzadtságszagú.
Abban a tájékoztató videóban sehol sem beszéltek konkrétan a 168Ft-os jutalékról csak az ámítós 56%-ról. Persze ha kiszámolja valaki, akkor az 168Ft amihez bruttó 12700Ft-os vásárlás kell.
Azt azért kalkuláld bele a 23e Ft-odba, hogy abból még adózni is kell meg ehhez ugye az összes regisztráltadnak onnan kellene vásárolnia minimum átlag 12.700 Ft-ért. A regisztráltak száma pedig nem egyenlő a szolgáltatást igénybe vevők számával ez utóbbi jóval alacsonyabb.
És most ismét számoljunk egy kicsit. A full tagsági díj 6990Ft nettó. Állítólag van 3000 ilyen tag. Nos az már nettó értéken is 20.970.000Ft. Ennyi pénzből nem voltak képesek elindítani?? Ti tényleg hisztek a mesékben? :lol: :clap:

Elhúzzák már több, mint két éve a mézesmadzagot az orrotok előtt. Talán majd jövőre elindul. :lol:

nyakigláb
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.03.14. 19:49
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: nyakigláb » 2013.03.27. 22:12

Azért elég érdekes dolgok vannak itt a háttérben.
http://atveresek.info/index.php?option= ... &Itemid=85

nyakigláb
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.03.14. 19:49
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: nyakigláb » 2013.04.02. 13:07

Jövőre azért elindul? :D :D :lol:
Érdekes, hogy mindig csak csúszás van, de szállítás az sosincs már évek óta.

Kedves mlmdiszkont tagok!

Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy akármennyire is igyekszünk, eléggé valószínűtlennek ítéljük meg jelen helyzetben, hogy áprilisban az országos szállítással el tudjunk indulni.
...

nyakigláb
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.03.14. 19:49
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: nyakigláb » 2013.04.02. 14:54

Hány Kft kell egy az az egy db Kft elindításához? :lol:

http://atveresek.info/index.php?option= ... &Itemid=85

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: MLM Diszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.04.12. 14:33

Justin Endre társtulajdonos és projektvezető minden héten személyesen tart előadást Budapesten, alkalmanként vidéki nagyvárosokban is. Ha átverésre játszik, akkor vagy nagyon hülye, vagy nagyon rafinált. Az előadásait hallgatva – amelyekből sok a YouTube-on is fent van – az első verzió kizárható (gondolom, egy nagy mobilszolgáltató sem kötne flottaszerződést egy hülyével). Ám úgy látszik, nyakigláb még nála is dörzsöltebb, őt nem lehet átverni, bár első nekifutásra komolyan megvizsgálta, hogy ez az üzlet árulhat-e ismert márkájú általános fogyasztási cikkeket házhoz szállítással a hipermarketek árai alatt úgy, hogy a bruttó árak 56%-át jutalékként visszaosztják…

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.04.22. 16:37

Friss hírek a honlapról:

"Pár napon belül elkezdjük feltölteni a termékeket árakkal együtt.
A termékeket több lépcsőben töltjük fel, természetesen minden eseményről folyamatosan tájékoztatunk benneteket hírlevelekben és a facebookon.

Május 2-től megnyitjuk a webshopot, feladhatjátok első mlmdiszkontos megrendeléseiteket.

Az első kiszállítási nap május 6. lesz. Addig közzétesszük a különböző területek kiszállítási napjait."

Részletes információk és regisztráció:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=xvduc1cf

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.05.11. 18:34

Már lehet vásárolni a webshopból! Országos kiszállítás!
Egyelőre még (adott helyre) csak heti egyszeri kiszállítás van, a kínálat még szegényes (azért ez is több száz terméket jelent), de az alapító tulajdonos nem is titkolja, hogy most még elsősorban nem azokra számít, akik kizárólag vásárlás céljából csatlakoznak, hanem azokra, akik üzleti lehetőséget látnak a koncepcióban, és részesei szeretnének lenni ennek a - remélhetőleg - sikertörténetnek.

Részletes információk és regisztráció:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=xvduc1cf

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.05.16. 15:54

Ma megjött az első rendelésem: pontosan azok, amiket rendeltem, pontosan annyiért, amennyiért rendeltem!

Nem hallgatom el - mint ahogy Justin Endre társtulajdonos és projektvezető is hangoztatja -, hogy a kínálat egyelőre még nem csábító, a kizárólag vásárlási szempontból érdeklődők még joggal fanyaloghatnak. Jelenleg azokat az embereket keressük, akik meglátják az üzleti lehetőséget a koncepcióban. Csak idő kérdése, és a választékra sem lehet panasz, akkor viszont a piac telítődése miatt üzletileg már nem lesz akkora lehetőség, mint most, az elején.

Részletes információk és regisztráció:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=xvduc1cf

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.08.03. 20:05

Már 3 hónapja működik az mlmdiszkont. :clap: Folyamatosan nő a választék, érkeznek a megrendeléseim, emelkedik a jutalékom, és a weboldalt is folyamatosan fejlesztik. :good: Hogy jó üzlet-e? Ezt még nem tudom megmondani, de nem átverés, az már biztos. Még mindig azok közt lehetsz, akik nagy hálózatot tudnak kiépíteni benne. Kb. 2 műsoros CD áráért franchise-tag lehetsz, de akár ingyen is belevághatsz. Mérlegeld, mit nyerhetsz és mit veszíthetsz, aztán dönts belátásod szerint!

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.08.11. 22:53

Kedves Miniati! Ez az oldal nem (sem) így működik, és a saját üzletedet is rontod az ilyen reklámmal.

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.08.13. 22:32

LÉNYEGES VÁLTOZÁSOK KÖVETKEZNEK!
http://mlmdiszkont.hu/blog

Ha így már csatlakoznál:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=xvduc1cf

Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: Enigma » 2013.09.18. 21:02

:good: "Minden újonnan regisztrált tag jogosult egy 1000 Ft értékű Regisztrációs bónuszra.
A 2013. október 1-nél régebben regisztrált tagok 2013. október 31-ig , az azután regisztrált tagok pedig a
regisztrációtól számított 15 napon belül használhatják fel a Regisztrációs bónuszt, a határidő lejárta után az
érvényét veszti. Ezt a bónuszt 1000 pont formájában a tag jutalompont számláján írjuk jóvá, és a tag a
vásárlásainál teljes mértékben felhasználhatja." :clap:

:!: "Közeleg a III. Országos mlmdiszkont találkozó! (...) Egy olyan meglepetést is tartogatunk Számotokra, ami a hálózat jelentős fejlődését vonhatja maga után. Ráadásul olyasmiről van szó, ami az mlmdiszkontban szerzett jövedelmeteket is jelentősen növelheti!" :o

Ingyenes és kötelezettségmentes regisztráció:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=xvduc1cf

jmaria
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2016.06.01. 12:56
Kapcsolat:

Re: mlmdiszkont

Hozzászólás Szerző: jmaria » 2016.06.01. 13:07

Nemrég vásároltam az mlmdiszkontban. Korrekt, gyors kiszállítás történt. A vásárláson több ezer forintot spóroltam. Ha érdekel olyan internetes vásárlási lehetőség, ahol a bolti árhoz képest lényegesen olcsóbban lehet vásárolni, akkor jelentkezz be az alábbi linken: http://mlmdiszkont.hu/olcso-bevasarlas?ref=3zwft0f1

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég