Ingyenes MLM üzleti tanfolyam, oktatás

MLM rendszerek
Avatar
Manager
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2014.05.25. 08:59
Kapcsolat:

Ingyenes MLM üzleti tanfolyam, oktatás

Hozzászólás Szerző: Manager » 2014.05.26. 09:16

Akik még csak most ismerkednek az MLM rendszerekkel, illetve keresik az MLM-ben rejlő lehetőségeket, szívesen látjuk INGYENES, ONLINE MLM TANFOLYAMUNKON!

A tanfolyam a http://www.management.t15.org címen érhető el.

Minden MLM iránt érdeklődőt, tanulni, fejlődni kívánó tagot szívesen látunk!

Avatar
Manager
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2014.05.25. 08:59
Kapcsolat:

Re: Ingyenes MLM üzleti tanfolyam, oktatás

Hozzászólás Szerző: Manager » 2014.05.26. 12:15

Sokan kétkedve fogadják, ha valamelyik ismerősük MLM-es üzleti ajánlattal keresi meg őket. Sokakban él a régi beidegződés, hogy az MLM nem más, mint emberek átverése, azzal a céllal, hogy bizonyos termékeket vásároljanak meg, illetve regisztrációkor vegyenek meg egy kezdő csomagot.
Megfelelő tájékoztatás nélkül a hálózat természetesen nem épül tovább, a jelöltnek fogalma sincs arról, hogyan lesz ebből az egészből pénze. Legtöbben már az ötletre is legyintenek, mondván "ez nem nekem való".
Piramis játéknak tartják, mert itt, ebben az üzletben is fontos (a legfontosabb) az emberek beléptetése. Persze ezt nem szabad erőszakos módszerekkel elérni. Egy jó MLM cégnél jó a termék, illetve jó a marketing terv, amivel eredményeket lehet elérni. Érdemes megnézni, hogy melyik cégnél értek el nagy sikereket. Ez nem csak annak az embernek az érdeme, aki komoly hálózatot épített ki, hanem a cégnek is, ami az eszközöket a cél elérésének érdekében a kezébe adta.
A jó MLM cég gondot fordít arra, hogy munkatársainak megfelelő képzést biztosítson minden esetre. Meg lehet tanulni a meghívást, az üzleti bemutatót, a termékbemutatót. A szponzor (felső vonal) feladata - saját érdekében és munkatársai sikere érdekében- hogy az ismereteket maradéktalanul elsajátítsa, illetve azokat tovább adja az új munkatársaknak.
Amelyik cégnél nincs oktatás, nincs lehetőség a másolódásra, az a cég, illetve a munkatársak nem lesznek sikeresek.

Szerencsére, a legtöbb MLM cég figyel ezekre a fontos összetevőkre, rendezvények szemináriumok vannak, ahol a sikeres vezetőktől meg lehet (és kell) tanulni az üzletépítés menetét, az eredményt hozó módszereket. A szponzornak segítenie kell. Sok esetben találkozunk olyan "hálózatépítőkkel", akik senkinek semmit nem oktatnak, nem hajlandóak a tudást megszerezni, sem tovább adni. A semmiből csak semmi lehet, ez nem kérdés.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég