WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

MLM rendszerek
hozamplaza
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.09.05. 16:58
Kapcsolat:

WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: hozamplaza » 2016.09.21. 22:43

Wow_App_Banner_03_468x60.gif
https://www.wowapp.com/w/kamatvadasz/join
Wow_App_Banner_03_468x60.gif (180.47 KiB) Megtekintve 3327 alkalommal
Megérkezett a WowApp az első VoIP szolgáltatás amelyik megosztja bevételét a felhasználóival. Nincs semmilyen befizetési, sem más egyéb rejtett kötelezettség, csak ingyenes telefonálás és sok hasznos funkció. Egy picike, egyáltalán nem zavaró reklámcsíkot futtat csak a program cserébe a jutalélért. Ahogy észrevettem normális cégek reklámjai.
Wowapp felhasználók között ingyenes a telefonálás, csoportos és videótelefonálás, chat (privát funkció elérhető) és a fájlküldés
Versenyképes-jelenleg a legolcsóbb-hálózaton kívüli és nemzetközi percdíjak
Napi jutalékfizetés a rendszerben felhasznált pénz után, a reklámbevételekből és a programon keresztül elérhető játékokból befolyt haszonból.
Az ingyenes regisztráció ajánlói linken keresztül történik. Köszönöm ha a linkemen keresztül regisztrálsz. Regisztráció után töltsd le és telepítsd a WowApp Messenger Official nevű kis app-ot atelefonodra, tabletedre és/vagy asztali gépedre.(Google Play, App Store stb.elérhető és frissíthető) Érvényesítsd a telefonszámodat és az email címedet. Nézd meg, hogy be van-e kapcsolva az "Advertise me", ha nincs kapcsold be, mert nem szükséges sem befizetned,sem telefonálnod ahhoz, hogy részesedj a napi jutalékból elég ha bekapcsolod.
Hívd meg a családodat és a barátaidat is

Jutalékok:
10% jutalék jár a saját magad által a rendszerben elköltött minden pénz után, beleértve azokat a hívásokat is, amiket a jutalékaidból bonyolítasz.
További jutalékok járnak saját közvetlen meghívottaid után, számától függően további max. 8 szint mélységben, a csapatod minden tagjának és felhasználójának minden fizetős szolgáltatás igénybevétele után!
A szintek úgy nyílnak meg számodra, ahogy eléred a különböző „Feather” (madártoll) fokozatokat, 2 személyes, 10 személyes, 20 személyes, 50 személyes, és így tovább egészen 1000 személyesen csatlakoztatott felhasználóig.
A jutalékokat ki lehet venni, vagy fel lehet ajánlani jótékony szervezeteknek, országon belül is, a webirodában van egy lista a non-profit szervezetekről.

A fizetős beszélgetésekhez crediteket lehet vásárolni, 100 credit 1 USD.
Magyarországon belüli hívást kezdeményezhetünk, hálózaton kívüli hívásoknál: mobilnál 3.9c/perc
vonalasnál 1c/perc
A WowApp belső fizető eszköze a WowCoin
Átváltási arány: Conversion rate:
1 WowCoin = 1 c ( US$ )=1 WowCredit
Hívásokat tudunk kezdeményezni a reklámbevételből, vagy a meghívottaink fizetett hívásaiból összegyűjtött pénzből is anélkül, hogy be kellett volna fizetnünk! Az így összegyűlt minimum 100 WowCoint, pontokat 60 nap elteltével írják jóvá rendesen és így már hívhatunk olyat is, akiknél nincs fent a WowApp alkalmazás!

Bővebb információ: http://voipkiraly.blogspot.hu/
Ingyenes regisztráció: https://www.wowapp.com/w/kamatvadasz/join
Köszönöm ha a linkemen keresztül regisztrálsz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hozamplaza 2017.05.26. 22:23-kor.

Avatar
OregLajos
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2016.10.17. 20:24
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: OregLajos » 2016.12.27. 21:27

Regiztem.Kérnék szépen egy kis életet lehelni ebbe a topicba...infókat főleg :)


Avatar
OregLajos
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2016.10.17. 20:24
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: OregLajos » 2017.04.24. 21:18

Kedves Szponzorom!Úgy gondolom,hogy előrébb tartanánk,ha Te is közlékenyebb lennél.Leírhatnád pld.hogy hol tartasz és mik a tapasztalataid.
Azután majd én is leírom az enyéimet. :)
De előbb Te... :D


hozamplaza
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.09.05. 16:58
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: hozamplaza » 2017.05.24. 14:59

Kedves Fórumozók!
Mindenkinek köszönöm a regisztrációt, és elnézést szeretnék kérni, hogy hónapok óta nem néztem a fórum felé. Eleinte nem volt hozzászólás,mostanában pedig időhiánnyal küszködöm. A személyes véleményem, hogy a WowApp egy rendkívül szerethető kis program, amit rohamosan fejlesztenek. Enni nem kér, telefont, tabletet nem lassítja, így érdemes kipróbálni. A családban 3 regisztráció van. A szponzorom alá először Anyukámat regisztráltam,neki okostelefon hiányában asztali gépen fut, nem nagyon használja. Hónapokkal ezelőtt hirdettem neki a linkjét,13 regisztráltja van, jelenleg így néz ki az egyenlege:
Anyukám.png
Anyukám.png (7.07 KiB) Megtekintve 2794 alkalommal
Nála az a cél, hogy összejöjjön 5 dollár, annak is fog örülni. Anyukám alá a páromat regisztráltuk, tudom, hogy nem hirdette sehol a linkjét, ennek ellenére rajtam kívül lett 5 regisztrálója. Ők valószínű, hogy a WowApp.com-on választották ki a regisztrációs linkjét. Egy profilképet kell feltölteni és bekapcsolni ezt az opciót. Erről majd írok bővebben. Az Ő egyenlege jelenleg így néz ki:
Párom egyenlege.png
Párom egyenlege.png (6.82 KiB) Megtekintve 2794 alkalommal
Ő egyenlőre telefonálásra fogja elhasználni a kapott krediteket. A hangminőség jó,a hívott fél észre sem veszi, hogy VoIP hívása van, mert a regisztrált telefonszám, vagy a telefonkönyvben elmentett név jelenik meg hívó félként. A párom alá regisztráltunk engem,mert én láttam és továbbra is látok fantáziát ebben a programban.Gondoltam ha én dolgozom a programmal, abból részesülnek ők is. Eleinte lassan gyűltek a centek, aztán volt pár nap amikor az egyik regisztráltam sokat játszott és nagyon gyorsan összejött a 100 WowCoin. Persze ez is csak 1 Dollár, és csak 60 nap múlva elérhető, de megerősített benne, hogy érdemes foglalkozni a programmal. A kifizetési minimumot eltörölték, helyette 1 Dollár és 8% -ot vonnak le a kifizetéskor, ami nem kevés, de hamarabb elérhető. A rengeteg fejlesztés és, hogy nem adnak irreális jutalékokat számomra hitelessé teszik ezt a programot. Pénzt egyikünk sem tett a rendszerbe, én sem hirdettem annyit amennyit szerettem volna. Ami szintén pozitívum, hogy jelenleg 20 nyelven tud, így globálisan lehet építeni az üzletet, az ismerősöket ki lehet hagyni belőle. Magyarországon ma rendkívül rossz megítélése van bárminek ami meghívásos alapon működik, pedig anno a Gmail is ilyen volt. Az én egyenlegem így néz ki jelenleg. /18 személyes regisztráltam van/
Egyenlegem.png
Egyenlegem.png (6.73 KiB) Megtekintve 2794 alkalommal

hozamplaza
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.09.05. 16:58
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: hozamplaza » 2017.05.24. 16:21

Néhány kép a napi jutalékokról. Jól látszik, hogyha használják a rendszert akkor több a jutalék.
H1.png
History2.png
History3.png

raptor666
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2016.12.22. 01:51
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: raptor666 » 2017.05.24. 18:01

Akit érdekel szívesen meghívók androidos telefonálós programba! Hírdetésért,játékért, videó megnézésért is lehet kreditet kapni, meg ha meghívsz embereket!

Avatar
OregLajos
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 178
Csatlakozott: 2016.10.17. 20:24
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: OregLajos » 2017.05.24. 21:08

Ez igen! :good: Gratulálok Kamat Vadász,az infók helyesek,ez a program nagy jövő elött áll. :)

hozamplaza
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2016.09.05. 16:58
Kapcsolat:

Re: WowApp-Az első VoIP szolgáltatás amelyikkel pénzt is kereshetsz

Hozzászólás Szerző: hozamplaza » 2017.05.27. 00:05

A rengeteg fejlesztésnek köszönhetően a WowApp egyre inkább egy új, egyedi innovatív közösségi platformhoz kezd hasonlítani. Sokkal több mint egy új VoIP szolgáltató amelyik egy kis jutalékfizetéssel próbál felhasználókat szerezni. Nem lennék meglepve ha kiderülne, hogy a fejlesztőknek elegük lett a mindenhonnan ránk ömlő kéretlen reklámokból, és elhatározták, hogy a reklámcégek bevételeiből juttatnak az egyszeri felhasználóknak és a segélyszervezeteknek is. Ha mi is szeretnénk részesedni a reklámiparból, akkor a WowApp segítségével ezt jelenleg hétféleképpen tehetjük meg.
1.Instant Earn
Ebben a menüpontban található videó megnézésével, felmérés kitöltésével, és App-ok telepítésével tudunk azonnal WowCoinst keresni. A 30 s reklámvideó óránként elérhető, felmérést még nem láttam. Az Instant elnevezés arra vonatkozik, hogy a videó megnézése után azonnal érkezik a számlánkra a WowCoins, de ténylegesen ez is csak 60 nap után használható fel.(1 videó megnézéséért 0,1 WowCoinst kapunk.)
2. Online vásárlás
A Go Shop menüpontra kattintva, több mint ezer webshopban vásárolhatnak kedvezményesen a felhasználók. Néhány példa:
Aliexpress -6,37%
kalapod.hu -7,50%
agoda.com - 4,49%
Domain.com - 22,50%
3. Játékok
A Play Games menüponton keresztül több mint 200 játék érhető el, amikkel ha játszunk WowCoinst keresünk.
Az egyes szintek között egy 5 másodperces releváns, magyar nyelvű reklámok futnak,innen a bevétel. Én nem vagyok egy nagy játékos, de találtam olyan amivel szívesen játszok,érdemes szétnézni.
4. Make Calls
Minden olyan hívással, amit az egyenlegedről indítasz, akkor is ha jutalékból származik az egyenlegeden a kredit WowCoinst keresel.
5. Lock Screen - Lezárt képernyős hirdetések
Ha engedélyezzük, hogy a mobiltelefonunkon Lock Screen hirdetések fussanak, akkor valahányszor megnyitjuk a mobiltelefont, akkor WowCoinst keresünk. A szokásos módon nyissuk meg a telefont a nyitott zár ikon felé, és érintsük meg a hirdetést. Én bekapcsoltam, nekem nem zavaró és a telefon sem merül gyorsabban.
6. Advertise Me
Ha kikapcsoljuk, akkor reklámmentesen használhatjuk a programot csevegésre és beszélgetésre, ha engedélyezzük,akkor egy pici reklámcsík fut a programban, viszont cserébe WowCoins kapunk.
7. Do Good - Jótékonyság
Minden tevékenységünknek egy része automatikusan jótékony szervezethez kerül. Alapesetben nem hazaihoz, úgyhogy érdemes ezt átállítani.Jelenleg négy magyarországi szervezetet lehet beállítani.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég