BETTARWARE - Egy új lehetőség :)

MLM rendszerek
Safineni
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2016.03.18. 11:20
Kapcsolat:

BETTARWARE - Egy új lehetőség :)

Hozzászólás Szerző: Safineni » 2017.05.01. 20:13

Sziasztok!

Szeretném nektek bemutatni a bettarware-t. Online értékesíthető termékeket, megmutatod ismerősöknek, megrendeled és átadod. Vagy továbbajánlod és kapod a jutalékot....
Azonnali 23%-os kedvezmény a vásárlásokból, további 3-15% a refjutalék.

Rólunk
Üdvözöljük a Betterware-nál, ennél a nagymúltú, brit gyökerekkel rendelkező nemzetközi vállalatnál.
A céget 1928-ban Kelet- Londonban alapította Albert Edward Clark és Edward Ernest Willis Betterwear néven. A közvetlen eladási forma, ahogy a háztartási eszközöket és készülékeket értékesítették nagy sikert hozott.
Az üzlet annyira sikeres lett, hogy a 30-as évek elején Romfordban gyárat nyitottak. A termékskála bővült, a cég nevét Betterware-ra változtatták, hogy hangsúlyozzák a sokszínűségüket.
A Betterware nagyon gyorsan jelentős helyet foglalt el azon vállalatok között amelyek közvetlen értékesítéssel foglalkoztak. A 60-as évek dinamikus növekedést hozott az értékesítésben, és a Betterware cég a hat vezető háztartási cég közé emelkedett.
A 80-as években megnyitották hálózatukat Franciaországban és Spanyolországban, Németországba és Ausztriában. A külföldi értékesítés kétszeresen, majd hamarosan háromszorosan meghaladta a Brit értékesítési mutatókat. Az új katalógusok, a külföldi terjeszkedés, a nagyobb értékesítés új befektetési lehetőségeket hozott.
A 90-es években a cég részvényeinek értéke olyan rohamosan nőtt, hogy a Financial Times szerint a top 500 vállalat közé került be.
Jelenleg a Betterware egy modern cég, erős piaci pozícióval. Termékeink kiváló hírnévvel rendelkeznek, és folyamatosan új ötleteket és megoldásokat biztosít az egész család számára.
A Betterware képviselői 7 millió ügyfelet látnak el termékeinkkel Európában, Közép-Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában.
2007
A cég elkezdi működését Lengyelországban. Ma már a háztartási termékek mellett, étrend-kiegészítőkkel, wellness- és szépségápolási termékekkel is állan a vásárlók rendelkezésére. (Blue Nature)
2013
A Cseh köztársaságban is elindul a cég, és látványosan meghódítja a cseh piacot. A gazdag protfólió a cseh közösség nagy elismerésével találkozik.
2014
A cseh piac dinamikus fejlősége, természetesen átirányítja a Betterware tevékenységét Szlovákiába.
2016
A Betterware megkezdi tevékenységét Magyarországon. És ez még nem az utolsó állomás….
Értékeink, küldetésünk
Célunk az, hogy javítsuk a családi élet minőségét. Ötleteket adjunk egy jobban, könnyebben működő háztartásra.
Képviselőinknek segítünk elérni az anyagi függetlenséget és szakmai fejlődésüket biztosítjuk.
Ügyfeleink
Hisszük, hogy megkönnyítjük ügyfeleinknek a házimunkát, az otthoni teendőket, segítünk abban, hogy életük kényelmesebb legyen, több időt tölthessenek a családdal, barátokkal.
A Betterware évente kb. 400 féle új terméket dob piacra. Szeretnéd hogy háztartási kellékeid tisztítószereid 23% olcsóbban,vagy akár ingyen legyenek elérhetők számodra? Egy nagyszerű lehetőséget kínálunk neked! Klubtagként azonnali 23% kedvezményes vásárlás, értékes ajándékok! További részletekért keres fel minket!
Katalógus a linkre kattintva!
https://drive.google.com/…/0B1jUq3GmhEQ ... nVoc…/view

Kipróbáltam, tényleg jók, és jók a visszajelzések is!
(Első hónapban 4000, most 7000 Ft (1 rendelés esetén),marad a zsebemben és ez csak gyarapodni fog).
Sajna kicsit szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, amúgy már bőven több lehetne, ha a környékeden még nem hallottál erről, akkor érdemes belevágni.

Ha érdekel keress meg, minden kérdésre igyekszem mielőbb válaszolni! :)

Ajánlói kódom: HU-13369

Köszönöm, ha érdeklődsz és regisztrálsz! :)

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég