Márciusban érkezik a közép-európai bitcoin, a KORONA COIN

MLM rendszerek
attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Márciusban érkezik a közép-európai bitcoin, a KORONA COIN

Hozzászólás Szerző: attila899 » 2018.03.23. 19:30

Az űrkutatásban érintett, székelyföldi származású szakemberek, vállalkozók vágtak bele a fejlesztésbe.

Bustya Attila
A NASA egyik szakértője, az Apollo 11 űrkutatási program vezető munkatársa, illetve a közgazdász, mérnök, a csíkszeredai származású Bustya Attila, a drónok segítségével zajló monitorizálás és a katonai technológia terén tevékenykedő Spider Drone Security cég társalapítója és vezetője állnak annak a fejlesztőcsapatnak az élén, amely arra készül, hogy piacra dobja az első kárpát-medencei kriptovalutát, a koronát.

Az elsődleges kibocsátásra (Initial Coin Offering) a tervek szerint 2018. márciusában Svájcban kerül sor. Terveik szerint a korona elsődleges vonzerejét elsősorban az jelentheti, hogy reális applikációkba kívánják ültetni a kriptovalutával való vásárlást – mondta a Világgazdaságnak Bustya: „Tehát a Korona műszaki fejlesztésével párhuzamosan igyekszünk kialakítani a leendő felhasználói kört, piacot is. Mindezt ahhoz képest, hogy a jelenlegi kriptovaluták 90 százaléka semmiféle reális tranzakcióra nem alkalmas, szinte kizárólag teoretikus pénzügyi eszközök” – tette hozzá a szakember. Bustya 2009 óta követi a kriptovaluták fejlődésének folyamatát, az árképzést, „bányászott” is, spekulatív szinten ma is tranzakciókat hajt végre.

A korona fejlesztőinek állítása szerint több rangos nemzetközi, köztük Magyarországon is jól ismert szolgáltató céggel folytatnak ígéretes tárgyalásokat a kérdéskörben, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa-ügyvezetője, Lénárd András a Világgazdaságnak már korábban megerősítette: koronával is fizethetnek majd azok, akik házhoz szállítással rendelnek sört.

A korona teljesen zárt körű fejlesztés eredménye lesz, noha a részletek egyelőre titkosak, a Világgazdaság információi szerint elsősorban a skálázhatóság és az „okos szerződés” tekintetében szólhat nagyot. A szándékok szerint az új kriptovaluta egészen nagymértékű tranzakciókig lesz skálázható, már a kezdetektől jóval nagyobb tranzakciós számra lesz képes, mint a bitcoin, a költségek pedig jóval alacsonyabbak lesznek. Az okos szerződéseket ugyanakkor arra optimalizálják, hogy teljes biztonsággal lehessen végrehajtani a fogyasztók által elérhető termékek/szolgáltatások megvásárlását, valamint a business to business alapú tranzakciókat is.

Bustya Attila legfontosabb munkatársának Lőrincz István számít, a mérnöki integrált termékfejlesztés, az asztrodinamika, az űrkutatási programok dizájnja, illetve a bolygóközi űrmissziók szakterületeinek elismert előadója. Az ugyancsak székelyföldi származású szakember több alkalommal közreműködött számos űrkutatási intézménnyel rakéta- és műholdrendszerek fejlesztésében, amiknek egy részét saját vállalkozásai értékesítenek.

attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Márciusban érkezik a közép-európai bitcoin, a KORONA COIN

Hozzászólás Szerző: attila899 » 2018.03.23. 19:31

Magyar kezdeményezésként újfajta kriptovaluta indul útjára, a korábbiakkal ellentétben immár legális hatósági engedélyekkel. A svájci hatóságok rábólintottak a Korona Coin nevezetű valután alapuló Bank- és Webáruház működésére.
A Korona Development Team, Jean-Marc Stiegemeier, a Wall Street egykori pénzügyi tanácsadójának vezetésével mutatta be Budapesten a blockchain alapú kriptovalutát, a Koronát. Az új fizetőeszközt március 26-án Svájcban indítják útjára. A Korona üzleti modelljének része lesz egy erre a célra létrehozott bank és fizetési platform, amely a svájci pénzügyi hatóságok felügyelete alatt működik majd. A Korona megalkotói szerint a jelenlegi kriptovaluták 90 százaléka semmiféle reális tranzakcióra nem alkalmas, szinte csak „teoretikus” pénzügyi eszköz, árfolyama ezért néhány nap leforgása alatt több ezer dollárral változhat.

OLCSÓN LEHET VÁSÁROLNI
A tervek szerint a rendszer globális webáruházként is működik majd, ahova nemcsak áruikat, de szolgáltatásaikat is feltölthetik az eladók. A sajtótájékoztatón bemutatott üzleti modell értelmében a Koronával vásárlók világszerte a legkedvezőbb ajánlatot találhatják meg. Például jelenleg egy csúcskategóriás mobiltelefon Európában annyival drágább, mint Amerikában, hogy érdemes átrepülni az óceán másik oldalára, megszállni két éjszakára, visszautazni és a vevő még így is jól jár. A vásárlók költségeit az is csökkenteni fogja, hogy a hagyományos gyakorlattal szemben alig kell tranzakciós költséget fizetni – míg a Bitcoin használata során utalásonként 20 dollár a kiadás –, a jóváírás pedig az eladó számláján szinte azonnal megtörténik. Éppen ezért a Korona új távlatokat nyithat a globális vásárlási szokások és pénzügyi tranzakciók területén.

attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Márciusban érkezik a közép-európai bitcoin, a KORONA COIN

Hozzászólás Szerző: attila899 » 2018.03.23. 19:37

Kedves érdeklődők ha nem szeretnétek le maradni egy újabb siker történetről és a jövő cripto valutájárol.
Regisztrálj az elsők közt: https://koronacoin.com/Home/Index/dIsWy ... tf727xkcfl

attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Márciusban érkezik a közép-európai bitcoin, a KORONA COIN

Hozzászólás Szerző: attila899 » 2018.03.25. 08:48

Online kereskedési felület lesz a Korona, a székely bitcoinként is emlegetett fizetőeszköz – írta a vg.hu. Az ötlet a csíkszeredai származású Bustya Attiláé, ő a vezető fejlesztője annak a csoportnak, amely arra készül, hogy piacra dobja a platformot. Erről tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön.

A tervek szerint a rendszer egy nagy webáruházként működik majd, ahova nemcsak áruikat, de szolgáltatásaikat is feltölthetik az eladók. Eddig hét szerződéses partnerük van, többek között a Csíki Sör, az Italpincér és a Magyar Kosár. Termékeikért koronával is fizethetnek majd azok, akik házhoz szállítással rendelnek.

Az új kriptovalutát a tervek szerint március közepe táján Svájcban indítják útjára. Ekkor történik meg a fizetőeszköz ICO-ja (Initial Coin Offering), azaz a Korona piacravezetése.

Regisztrálj az elsők közt: https://koronacoin.com/Home/Index/dIsWy ... tf727xkcfl

attila899
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 56
Csatlakozott: 2016.04.27. 14:55
Kapcsolat:

Re: Márciusban érkezik a közép-európai bitcoin, a KORONA COIN

Hozzászólás Szerző: attila899 » 2018.03.27. 20:28

Korona néven jön az új, EU-ra hangolt kriptovaluta

A tervek szerint március közepén már használható is lesz, és a többi kriptóval ellentétben reális tranzakciókra lehet majd használni. Ennek az EU-n belül lesznek a legkedvezőbbek a feltételei.

A Korona Development Team, Jean Stiegermeier, a Wall Street egykori pénzügyi tanácsadójának vezetésével február közepén Budapesten nemzetközi sajtótájékoztató keretében mutatja be a blockchain alapú kriptovalutát, a Koronát. Az új kriptovalutát a tervek szerint március közepe táján Svájcban indítják útjára. Ekkor történik meg a fizetőeszköz ICO-ja (Initial Coin Offering), azaz a Korona piacravezetése.

A valuta kibocsátói azt remélik, hogy a Korona globális fizetőeszközként a mindennapokban rendszeresen használt digitális valutává növi ki magát. A fejlesztők szerint a Korona jobb lesz, mint a Bitcoin, többek között azért, mert az Európai Unión belül vele lehet majd a legolcsóbban, illetve legkedvezőbben vásárolni, ráadásul rögtön a kibocsátás után használható lesz.

A fejlesztők a Koronával való vásárlást reális applikációkba ültették, tehát a fejlesztéssel egy időben már felhasználói kört is kialakítottak. A jelenlegi kriptovaluták 90 százaléka ugyanis semmiféle reális tranzakcióra nem alkalmas, szinte csak "teoretikus" pénzügyi eszközök. A fejlesztőcsapat több nemzetközileg elismert szakemberből áll. Úgy, mint többek között egy korábbi Wall Street-i pénzügyi befektető, aki egykor a NASA-nak is dolgozott, valamint a fejlesztésben nemzetközileg elismert számítástechnológiai szakemberek vesznek részt.

Regisztrálj az elsők közt: https://koronacoin.com/Home/Index/dIsWy ... tf727xkcfl

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég