Bananatic

Pénzkereső játék oldalak
pisti87
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 244
Csatlakozott: 2015.08.12. 12:48
Kapcsolat:

Bananatic

Hozzászólás Szerző: pisti87 » 2019.09.26. 13:45

Többféleképpen lehet pontokat (bananas) gyűjteni, és a beváltásnak is jó néhány módja van, melyek közül valószínűleg a legnépszerűbb a PayPal kifizetés 5$-tól. A "banánok" gyűjtéséhez én leginkább a játékokat (Game quests), a videókat (Banana TV), és az Adverts menüpontban található Offer Wall-okat használtam, de van még több módja is.

A játékoknál leginkább a Star Stable-t, Crossout-ot és War Thunder-t tudom ajánlani, ezekkel lehet a legtöbb pontot összeszedni. A többi nem nagyon éri meg, ha valaki inkább a pénzszerzés miatt csinálja. Egy játék letöltése, telepítése, és az email cím megerősítése után el kell érni valamit a játékban. Ennek három szintje van, melyekért egyre több pont jár. Az egyes feladatok teljesítése után fel kell tölteni egy képernyőképet, amin látszik az eredmény. Ezt manuálisan ellenőrzik 48 órán belül, és szólnak, ha valami nem jó. Ha minden rendben, akkor elfogadják, és jóváírják a pontokat.

Videók nézésével maximum kb. 30 pontot lehet szerezni naponta. A számláló folyamatosan lassul, 15-20 pont még viszonylag hamar elérhető, 30-hoz sok idő kell. Ha vége egy videónak, megáll a lejátszás, és újra el kell indítani.

Ajánlásért 1$-t fizet, ha az ajánlott eléri az 500 pontot. PayPal-ra a következő hónap 15-éig fizet. A legutóbbi 6,5$-os kifizetésem bizonylata:

Kép

Regisztrálni az alábbi linkre kattintva lehet:
https://www.bananatic.com/eu/r/00376795/
Curve – Ingyenes kártya + 5£ az első vásárlás után.
Rotate4All - PTP, Surf és Rotator. 0,04 cent/unique visit + 40 cent/1250 surf.
PTCShare – PTC oldal, a PaidVerts társoldala.
Diversity Fund Club – Bevétel megosztó oldal. 115-120% ROI napi visszaosztással.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég