PrizesDrop

Pénzkereső játék oldalak
pisti87
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 244
Csatlakozott: 2015.08.12. 12:48
Kapcsolat:

PrizesDrop

Hozzászólás Szerző: pisti87 » 2019.09.26. 12:04

Az oldalon háromféleképpen lehet pontokat gyűjteni: Offer-ek teljesítésével (amelyek pl. több PTC oldalon is megtalálhatók: AdGem, AdscendMedia, AdGatemedia, OfferToro, stb.), játékok kipróbálásával, és videók nézésével. A pontokat sok mindenre be lehet váltani, pl. PayPal kifizetésre is 5$-tól. 500 pont felel meg egy 1$-nak, tehát 2500 pontot kell gyűjteni egy kifizetéshez.

Van néhány hibája, pl. nem lehet nyomon követni részletesen minden aktivitásunkat, illetve néha csak később írja jóvá a megszerzett pontokat. Így sokszor csak a pontszám változásait figyelve lehet következtetni arra, hogy megkaptuk-e a jutalmat. De ha nem, lehet írni nekik, viszonylag hamar válaszolnak.

A játékok (Gaming Offers) a legproblémásabbak. Itt vannak bizonyos feltételek (pl. töltsd le a játékot, és érj el egy bizonyos szintet), de néha ezek teljesítése után sem írja jóvá a pontokat. A support válasza erre csak az, hogy meg kell próbálni még egyszer. Ugyanakkor egy másik hibája a tagoknak kedvez, ugyanis tapasztalatom szerint a pontok jóváírásához elég az email cím megerősítése, és a játékba történő bejelentkezés, esetleg néhány perc játék. Ha addig nem írja jóvá a pontokat, nem érdemes tovább csinálni, mert utána sem fogja, és a support-nak történő jelzés sem segít.

Videók nézésével kb. 30 pontot lehet szerezni naponta, ha valaki sokat ül a gépnél. De a számláló folyamatosan lassul, tehát 15-20 pontot még viszonylag hamar el lehet érni, 30-at csak akkor, ha kb. reggeltől estig mennek a videók.

Ajánlásért 1$ jár, ha az ajánlott eléri az 500 pontot. Nekem már többször fizetett, az elsőt kivéve 2-3 napon belül. Az alábbi linkre kattintva lehet regisztrálni:
https://www.prizesdrop.com/ref/389119
Curve – Ingyenes kártya + 5£ az első vásárlás után.
Rotate4All - PTP, Surf és Rotator. 0,04 cent/unique visit + 40 cent/1250 surf.
PTCShare – PTC oldal, a PaidVerts társoldala.
Diversity Fund Club – Bevétel megosztó oldal. 115-120% ROI napi visszaosztással.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég