witz írta:Nos kedves Hölgyek és Urak! Leveleztem a GMT-vel, hogy lennének-e kedvesek Magyarországon is PayPal-en keresztül fizetni (ha már a csekket nem váltják be sehol). Hát nem. Ez a válaszuk. Azt írták, hogy eddig minden magyarországi felhasználójuk be tudta váltani a csekkjüket. Illetve menjek nagyobb városba, ahol az adott bank tuti beváltja a csekkemet (kár, hogy a levelemben külön kiemeltem, hogy az ország legnagyobb bankja (OTP Bank) nem fogadja el a "fecnijüket")Nos hát ennyi. Amíg nem lesz változás, addig semmi értelme beváltani a pontokat.
gaizkaneu írta:magyarul is lehet nekik írni?
xenosz2 írta:witz írta:Nos kedves Hölgyek és Urak! Leveleztem a GMT-vel, hogy lennének-e kedvesek Magyarországon is PayPal-en keresztül fizetni (ha már a csekket nem váltják be sehol). Hát nem. Ez a válaszuk. Azt írták, hogy eddig minden magyarországi felhasználójuk be tudta váltani a csekkjüket. Illetve menjek nagyobb városba, ahol az adott bank tuti beváltja a csekkemet (kár, hogy a levelemben külön kiemeltem, hogy az ország legnagyobb bankja (OTP Bank) nem fogadja el a "fecnijüket")Nos hát ennyi. Amíg nem lesz változás, addig semmi értelme beváltani a pontokat.
Kösz az utánajárást,a levelezést. Én csinálom a GMT-t még várom,h legyen változás a beváltást illetően.A pontok 3 évig érvényesek egyébként,azután törlődnek. Én is írok nekik,de sztem egy idő után ők is rájönnek,hogy ez valóban nem működik nálunk. Egy dolog aggaszt,hogy péd a Facebook oldalukon egyáltalán nem kommunikálnak 1 éve.legalábbis múltkor 2015 év végi volt az utolsó bejegyzés.
feerke írta:GlobalTestMarket kifizetésem:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég