I-say-en lehet tudni, lesz-e akciós, kevesebb pontért? Ősszel szokott lenni, vagy esetleg karácsony körül? Faj a szívem az összegyűjtött pakkot kikérni 622 ért, miközben 400 is volt.
JTN-el nekem is ugyanez a helyzet. Kikértem július 21.-én, levelet is írtam már, de semmi sajnos. Ez a második kikérésem volt, az elsőt még tavaly rendesen kifizették. Már jócskán elmúlt a beígért négy hét.
A legutolsó i-say kérdőívet ("okostelefon használata) más is megkapta? Én meg az ismerőseim is kidobásra kerültünk a típus megadása (Samsung, Sony, LG) után. Lehet i-phone tulajok voltak a célcsoportok...
Sziasztok. A Clixsense oldalon most próbaképp megcsináltam egy offert az offerwall-ról (eddig csak survey-t töltöttem). 67 ClixCentem van. Tudok ezzel bármit kezdeni? Van vm átváltóhely ahol normál pénzt lehet belőle csinálni vagy ez automatikus/összeghez kötött? Köszi a választ
Homályositson föl már valaki, hogy hogyan lehet ebből a szarságból kikérni a pénzt mert van már 1085 pontom de hiába lépek be az oldalra sehol nem találok olyan funkciót amivel a pontokat át lehetne váltani vagy kiutalásra utalna.