Serpnet!

Pénzkeresés kérdőívek kitöltésével
CashDouble
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 367
Csatlakozott: 2015.12.01. 22:32
Kapcsolat:

Serpnet!

Hozzászólás Szerző: CashDouble » 2016.07.07. 18:40

Sziasztok!

Gyors áttekintés

-üzleti weboldal
-kérdőívek kitöltése - vásárlási utalványokért
-vásárlási lehetőségek
-termékek eladása
-ingyenes oktató webináriumok
-10-féle, végtelen mélységű jutalék angol fontban

Fizetési lehetőségek OKPay

Fontos: A regisztráció után érdemes az OKPay azonosítót beilleszteni a Profilba, mert csak azután érkeznek a kérdőívek.

Általános ismertető

A Spiral Enterprise Resourcing Program (Spiral Vállalati Erőforrás Program) egy kiemelkedően nagy hatékonyságú vállalatirányítási rendszer. A három évtizedes piaci tapasztalattal rendelkező szakértő csapat, több mint négy év alatt egy olyan rendszert dolgozott ki, amelyben az értékesítő vállalkozások és az üzletkötők kiemelkedően jó körülmények között válhatnak egymás üzleti partnereivé.Még a végfelhasználónak, az egyszerű vásárlónak is különleges jogai és lehetőségei vannak, amit a vásárláskor egyedi előnyökké alakíthat át.

A cégcsoport elérhetőségei:
Cím: SERP Ltd. 77 High Street, Littlehampton, BN 17 5 AG, EnglandRegisztrációs szám: 10184969E-mail: serpnet@serpnet.com


Köszönöm ha regisztrálsz!
http://office.serpnet.com/?register=aba ... f63104c373

Kezdőknek és profiknak is hatékony

A SERP úgy van felépítve, hogy még az abszolút kezdő munkatársak is jelentős összegű jutalékot tudjanak keresni, már az első néhány hét alatt is. Így már könnyebben sikerülelérnie sokaknak a hálózatos kereskedelemben közismert, hosszú távon is megtartható, óriási kereseteket.

Sok gondot okozott a múltban az is, hogy csak vállalkozói engedély kiváltása után lehetett hivatalosan felvett jutalékokhoz jutni az egyes üzletkötő rendszerekben. ASERPa nemzetközi piacon működik, így külföldi székhellyel rendelkezik. Valamint a te általad elindított hálózat is automatikusan online terjesztésű is, így külföldi vevők, üzletkötő munkatársak is csatlakozhatnak hozzád. A neked járó összegek így "külföldről származó egyéb jövedelemként" kerülhetnek kifizetésre a te személyes bankszámládra. Tehát nem szükséges számlaképesnek lenned ahhoz, hogy hozzájuthass.

Nem kell megvenni semmit


Nincs többé “lakás-raktár”. A fölöslegesen megvásárlásra kényszerített termékek ideje is lejárt a SERP mindent elsöprő térhódítása alatt. Nem kell többé kidobnod az ablakon a kényszerből felhalmozott árut, akármekkora kereseti célokat is tűztél magad elé.A SERP beszállítói több éves gyártói vagy szolgáltatói tapasztalatokkal rendelkező cégek. Az ő szakmai tudásuk mellé társulhat végre a te üzletkötői tapasztalatod. Igazi kereskedő cégek termékei, a te valódi üzletkötői tapasztalataiddal: ez a régen várt, nyerő párosítás! Ígyérhetsz el minden eddiginél nagyobb jövedelmet, és biztosabb jövőt alapozhatsz meg saját magad, de még unokáid számára is.

Mi a tényleges munka?

A teljes SERP rendszerének, vagy akár csak az egyik partnercégének dolgozó üzletkötőként pedig te, személyre szabott alkalmazásokbanhasználhatod az online marketing leghatékonyabb eszközeit. Így az üzleted eddig soha nem tapasztalt magaslatokba emelheted, munkatársaidat hasonlóan kivételes, hatékony körülmények között végezhető munkához juttathatod.

Lépések, amiket most tenned kell:

-tagtoborzása saját ajánlói kódoddal
-kérdőívek kitöltése a webirodádban - vásárlási utalványokért cserébe
-a SERPNET hirdetése a közösségi felületeken, pl. Facebook, Google+,PTC oldalakon, stb.
-kapcsolattartás a saját csapatoddal
-további információkért nézd meg a SERP Pláza előkészítőoldalát- nem ezen kell regisztrálni

Mit nem kell csinálnod?

-hagyományos módokon ügynökösködni
-megvásárolni a kezdőkészletet
-embereket zaklatni telefonon
-termékbemutatókat tartani

Kifizetések

A jutalékok kifizetése az OKPay számládra történik. Ehhez előszörnyitnod kellegy fiókot angol fontban, amit a webirodádban állíthatsz majd be. A jutalékok ugyanis angol fontban (GBP) fognakérkezni. Ezután add meg az OKPay fiókodhoz tartozó emailcímet a Serpnet webirodádban, a profilodban.

Számlanyitás https://www.okpay.com/hu/

Véleményem

Soha nem vettem részt semmilyen hasonló programban, most mégis úgy gondoltam, hogy ezt kipróbálom az újszerűsége miatt. Aztán meglátom mi az, ami megvalósul az ígéretekből. Elsősorban az elektromos kütyük érdekelnek a cég kínálatából, emiatt is jelentkeztem. Manapság már számtalan oldalon lehet fillérekért vásárolni bármit, mégis azt hiszem, nincs még lefedve a piac.Mivel kötelezően semmit nem kell megvásárolni, vesztenivalóm nincs az üzleten.

Köszönöm ha regisztrálsz!
http://office.serpnet.com/?register=aba ... f63104c373
http://musiciansstarting.tk/ Kezdő/Haladó/Profi zenészek munkái egy helyen! :)

http://moviewonline.tk/ Online filmek nézése, letöltése.
MERCHANT SHARES
https://www.merchantshares.com/ Legjobb Profitmegosztó oldal! 2 éve működik stabilan!

sanca99
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2015.04.16. 11:32
Kapcsolat:

Re: Serpnet!

Hozzászólás Szerző: sanca99 » 2016.08.21. 18:23

Rohadt nagy átverés, aki csak teheti messze kerülje ezeket a csalókat. Ugyanaz a lúzer banda csinálja a pénzlenyúlást, mint anno a prodm.org. oldal üzemeltetői, :argue: , Megszedték magukat és most kintről szedik le a pénzt a Magyar birkákról. Serpnet egy nagy csalás, átverés.Dormány Zsoltal az élen!

Kotnyeles
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2014.10.28. 20:26
Kapcsolat:

Re: Serpnet!

Hozzászólás Szerző: Kotnyeles » 2016.09.06. 16:25

most van egy írás a netbizniszen is messziről kerüljétek el.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég