Idligptc (a legjobb 30 PTC oldal)

Tedd ki a bannerünket vagy linkünket az oldaladra és nyithatsz egy témát a weboldalad bemutatására.
Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2575
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Idligptc (a legjobb 30 PTC oldal)

Hozzászólás Szerző: idlig » 2013.09.28. 14:34

A Blogom elérhetősége: http://idligptc.blogspot.hu/

A Neobux indulásakor kezdtem PTC oldalakkal foglalkozni, de utána ráhagytam, kevés volt a sikerélmény, és nem is csináltam jól a dolgokat. Ezután tavaly év végén újrakezdtem, először csak a Neobux és Clixsense oldalakkal, majd a többivel. Sok energiát fordítok a PTC-k figyelésére, nem csak kattintok a világba.
Jelenleg próbálom magam tartani a 30 oldalhoz (ami kicsivel több, mert vannak oldalak, amik már be vannak készítve, ha valami kiesne, és olyat is figyelek, amit már egyébként nem ajánlok, de a refek miatt még bekerülhet a hírek közé, ha valami lesz vele).
Ezek között vannak, amik nem fizetnek annyira sokat, de megbízhatóak, vannak a régi, jól bevált oldalak, és az új ígéretes PTC oldalak is. Szerintem mindhárom típus kell, már csak a sikerélmény miatt is. Mivel egy-egy PTC sikere nem csupán az Admin megbízhatóságán múlik, így nem lehet akkora tapasztalatot szerezni, amivel ne futnál bele csaló oldalakba. Legalábbis, ha új oldalakkal is foglalkozik valaki, de ez megkerülhetetlen, sokszor ebben van a több pénz.
A blogomon korrekt információk vannak, napi bevétellel, nem csak sima banner meg az "up to 1000 cent per click" reklámfogás. :XD: Persze ezek is legalább így működhetnek (senki ne vegye zokon), sőt, talán még jobban is, ez igazából csak megközelítés kérdése, onnantól, hogy a ref már bent van, úgy is ő dönt, hogy folytatja-e.
Ezen kívül naponta(!) frissítem, az egészet (havonta 1-2 nap azért kimaradhat).
Fontos megemlíteni, hogy a semmiből kezdtem, befektetés nélkül.
Két dolog is tervbe van véve: a jobb felső hely bérbe adása és egy módszer, amivel meghálálnám a refek munkáját, de jelenleg még mindig az építkezős szakaszban vagyok, így ezek nem tudom mikor jönnek össze.

A blogom pedig ma átlépte az 1 000 000 megtekintést, ez már egy szép kerek szám. Persze itt nem állok meg. :PP

Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5929
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Idligptc (a legjobb 30 PTC oldal)

Hozzászólás Szerző: xenosz2 » 2014.04.19. 09:05

Csak egy gondolat jutott eszembe. Mi lenne,ha a kerek 0-val végződő számok helyett mást írna az ember a bannerjébe ,mint az oldalának címe. TOP 10, TOP 20 stb ezek elég sablonosak. Talán megragadóbb lenne,ha mondjuk TOP 28 vagy TOP 32 stb lenne,vagy méginkább páratlan számra végződne,ami még szokatlanabb ,így esetlegesen figyelemmegkapóbbá válna.
csak egy ötlet.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég