FRU5T bemutatkozása

Fórum tagjainak bemutatkozása
Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1179
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

FRU5T bemutatkozása

Hozzászólás Szerző: FRU5T » 2015.01.10. 15:21

Sziasztok!

Becsületes, teljes polgári nevem Erdő Csaba, 22 éves vagyok, Kaposváron élek, és 2 éve dolgozom első és jelenlegi munkahelyemen.
Az internetes pénzkeresésnek ezernyi lehetősége van, hát leírom, én milyen oldalakkal és hogyan próbálkoztam.

Az internetes pénzkeresés 2006 körül is érdekelt már, bár nem ebben a formában. Ekkor alapítottam meg első komolyabb weboldalamat, az akkor nagyon népszerű internetes webtoplisták egyikét, ennek neve a SkyTop nevet viselte, és már ekkor elkezdtem a pénzkeresésre hajtani. De nekem nem volt ez elég, mert volt egy toplistám, de fogalmam sem volt hogyan fogok ebből pénzt csinálni, halvány elképzeléseim voltak csak... Mindig is rajongtam a rap zenéért, ezért néhány barátommal megalapítottuk a HiP-KidS nevű weboldalt (egy kisebb maradéka még azóta is megtalálható), ahol építettünk egy egész jó közösséget, lehetőség volt le és feltölteni zenéket, stb..., itt sikerült fizetett hirdetési felületet eladnom, így már tizenévesen bevételem volt egy saját weboldalamból. Mindig találtam egy ismerőst, aki megírta nekem ezeket a weboldalakat, én pedig mindig is értettem a photoshophoz, webdesignhez, bannerekhez, logókhoz, stb (Ezúton köszönöm az azóta megszűnt ArtBoon fórumnak és közösségének a rengeteg tanulást).., így egy jó fejlécért, egyéb design elemekért cserébe programoztak nekem (Többek közt a PontPark egyik volt tulajdonosával is ilyen módon sikerült egyezkedni. Én dizájnoltam neki kicsit, ő meg programozott nekem). Valamikor később SkyTop, majd SkyRulz néven létrehoztam (kitaláltam) egy 1:1 arányú bannercsere rendszert (ebben is benne volt a keze), aminek a bevételei ismét a 0 -t érték el, viszont hatalmas látogató forgalmat generáltam, amit így utólag már bánom, hogy nem sikerült kihasználnom. 2010 -ben kitaláltuk, 2011 -ben pedig már kész tervek alapján elindítottam két ismerősömmel egy nyereményjátékot, amit először a zeroo.hu nagy sikerű játék mintájára akartuk formálni, aztán jöttek az ötletek sorra, és már nem is akartuk, hogy hasonlítson rá. Ez a nyereményjáték 2011 -ben egy ideig ment, aztán tartottunk egy kis szünetet. Ki kellett találni, hogyan tovább. Mivel 2012 év végén munkát kaptam, ezért abból már tudtam egy kis pénzt tenni bele, így elindult. Nem kimondottan nyereséges, de 2 év után egy teljesen új névvel (KreditZóna), és egy készülő új arculattal, egy aktív játékos közösséggel már némi bevételt is termel.
De kcisit vissza 2011 -re. 2011 év végén regisztráltam a HunBuxra elsőként, amit néhány hónap után otthagytam. A HunBux -on keresztül találtam először a PTC-Ajánlatokra, itt kezdtem el komolyabban foglalkozni a PTC -vel. Néhány hónapnyi aktív kattintás után egy másik RefBacket is találtam, és lassan az Ajánlatokat elhagytam. Ott hónapokig aktív voltam, kaptam ajándékba egy PTC oldalt, ami a BetterPTC nevet viselte. Sajnos az a script nem volt nekem megfelelő, nem volt elég testreszabható, tele volt bugokkal és hibákkal, ezért az egyetlen tagságot vásárló embernek kis felülfizetéssel, visszaadtam a tagsága árát és bezártam. Kb. 2 hetet élt az oldal. Ezután hónapokig szüneteltettem a PTC témát, majd visszatértem után újra ott folytattam ahol abbahagytam, és különböző stratégiákat próbáltam ki. Volt amelyik sikerült, volt amelyik nem. Szermélyes okok miatt nem olyan régen újra a PTC-Ajánlatokon kötöttem ki.
Egy ideje elkezdett foglalkoztatni a marketing, el is kezdtem egy bútorbolt Facebook oldalával foglalkozni, a tulajdonos elégedett, én pedig havi szinten pénzt keresek a Facebook használatával.
Méghogy a Facebook semmire sem jó... :)

Összességében a PTC inkább egy hobbi, nem várok nagy pénzt.
Amitől pénzt várok, köze nincs a PTC -hez :)
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég