8BIT - 8bit.ltd

netinvest
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.07.14. 18:58
Tartózkodási hely: Mo.
Kapcsolat:

8BIT - 8bit.ltd

Hozzászólás Szerző: netinvest »

Hali!

Lassan 2 hónapja vagyok benne a 8BIT-ben, ami egy meglehetősen komplex kis program. Engem elsősorban a 30 napos csomagja érdekel, de van néhány érdekessége is. Természetesen volt már kifizetésem tőlük.

Minimum 20$ a beugró. 30 napig dolgozik, utána kikapcsol és ilyenkor a beugrót visszaadják. Tehát, menet közben csak a kibányászott pénzt lehetséges kivenni, ami a teljes futamidőre vetítve 15% nettó.
A kikérés minimum 1$ vagy annak megfelelő criptopénz, amit instant fizetnek ki. Rengeteg processzort fogadnak, fel sem sorolom.

Érdekességek:

Telegram csoport: ha a Telegram fiókodat szinkronizálod a 8bit Ltd-vel, akkor naponta egyszer Dogecoin jutalmat adnak, amit manuálisan kell kikérni, tehát nem automatikusan kapod meg.

Kamat: a 8bit Ltd-nél napi kamatot adnak, amelynek feltétele, hogy legalább 10$ csücsüljön a belső egyenlegen. Hetente egyszer, egy összegben teszik rá a napi 0.05% kamatot, ami egy hét alatt 0.35%. Nem szükséges aktív csomaggal rendelkezni a kamathoz.

XP rangsor: a csomagvásárlások után XP-ket ad a rendszer a fiókhoz. Minél magasabb XP-vel rendelkezik valaki, annál kedvezőbb bányászati ajánlatokat fog kapni, illetve újabb funkciók nyílnak meg a fiókban.

Bug Bounty: hiba vadászat. Ha bármilyen hibát találsz a honlapon, a scriptben, a működésben - bárhol - és ezt jelzed a support felé egy ticketben, akkor a hibát kijavítják, neked pedig jutalmat adnak a hiba nagyságától és komolyságától függően.
Balázs
Attila
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 141
Csatlakozott: 2015.05.08. 09:20
Kapcsolat:

Re: 8BIT - 8bit.ltd

Hozzászólás Szerző: Attila »

Nem tűnik rossznak, sőt...! Ezzel a napi hozammal véleményem szerint hosszú távon fenntartható lehet a program. Regisztráltam Bali, megpróbálok valamennyivel beszállni a businessbe.
kovy
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2011.02.01. 21:26
Kapcsolat:

Re: 8BIT - 8bit.ltd

Hozzászólás Szerző: kovy »

Jó kis program, én is benne vagyok egy ideje, igaz csak 100 dollárral szálltam be egyenlőre. :good:
netinvest
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2012.07.14. 18:58
Tartózkodási hely: Mo.
Kapcsolat:

Re: 8BIT - 8bit.ltd

Hozzászólás Szerző: netinvest »

Hello

Rég nem írtam ide, csak azért írok újra. A 8Bit továbbra is működik, igaz némi módosítással. Vannak új csomagok, amik mind más-más megtérüléssel rendelkeznek, hosszú lenne leírni. A lényeg hogy továbbra is fizet....
Balázs
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég