HozzászólásSzerző: farmer » 2017.02.05. 18:41
Sziasztok! Fontos Info!
Mint tudjatok, honapokon keresztul en is, mint sokan masok biztunk es hittunk a THW Global cegben. Mivel minden lepest megindokoltak, azt elfogadtuk es vartuk a tovabbi torteneseket.
Amit tapasztaltunk az elmult par napban az az, hogy akiknek volt kikerheto jutalek, azt az Available Balance-ba/Elerheto Egyenlegbe tettek vissza, de heteken keresztul nem fizettek ki. Illetve megjelent az Utazasi Program az irodankban.
Ezt megelozoen a Kaves programot inditottak el, amire a reakciom az volt, hogy nem ajanlom a reszvetelt benne, de mindenki maga dont
Nos irtam Thomas Williams-nek 2 nappal ezelott is emailt – a korabbi 4-5 emailre nem jott valasz -, amiben az Erolab Bonusz es a Matrix Bonusz utan erdeklodtem, hogy van-e jelentosege meg az Erolab Bonusznak vagy mar reg idejet multa es elindul-e a Matrix Bonusz. Ha igen, akkor mikor. Azt is megirtam, hogy az uj uzletek nagyon szepek es nagyon jok, de mi nem kivanunk ezekben resztvenni, mi azt varjuk, amiert csatlakoztunk annak idejen.
Jott is valasz: igen, el fog indulni es a matrix bonuszra befizetett penzekert pontokat kapunk.
Na ez volt az a pont, amikor nalam is kiment a biztositek es egy ujabb emailben megirtam velemenyem minannyiunk neveben. Valasz nem jott.
Az elmult nehany napban kutakodtam masok segitsegevel kulfoldi FB csoportokban es ratalaltunk egy Bill Rojas nevezetu ausztral vezetore, aki nyiltan es oszinten leirta a hozza eljutott informaciokat.
Itt latjatok alul legutobi FB beirasat.
No en is ugy erzem, hogy ezek utan nekem is kotelessegem tiszta vizet onteni a poharba az informaciok alapjan.
Tudom, hogy mindenkit rosszul erint, de nem hallgatnam el senki elol. Sajnos, hogy itt tartunk ennyi kitartas es remeny utan.
Tovabbra is igyekszunk Bill altal informaciokhoz jutni, amiben mi is magunkra vagyunk utalva. Amikor uj infokhoz jutunk termeszetesen kozzetesszuk.
Azok, akik 45 napon belul fizettek be penzt Payzan keresztul, ok a Payza Irodajukban a Resolution Centerben tudjak elinditani a Charge back/penz visszakerest. A Payza csak 45 napig ad erre lehetoseget sajnos.
Mindannyian sajnalhatjuk, hogy valoszinu ismet szegenyebbek lettunk egy jonak latszo uzlettel. Koszonom mindenki megerteset!