Bittube - Induláskor napi akár 1000 Satoshi videók nézésével

singular
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 69
Csatlakozott: 2014.08.11. 02:51
Kapcsolat:

Bittube - Induláskor napi akár 1000 Satoshi videók nézésével

Hozzászólás Szerző: singular » 2019.01.19. 05:13

Sziasztok!

Találtam egy Youtube videó nézegető oldalt, ami bitcoinban fizet.
Három keresési mód van benne:
1. Youtube videó nézegetéssel, ezekért vegyesen fizet. Ma a legmagasabb összeg 50 Satoshi volt, de jónéhány videó nézhető így. Ezeket éjfélkor újraosztja minden nap. Ezen kívül kereshetünk úgy is youtube videók nézegetésével, hogy magunk által beillesztett Youtube linkek videóit nézzük. Itt arra kell ügyelni, hogy legalább egy percig nézzük a videót, mert egy percet követően fizet videónként 2 Satoshit. Vigyázzunk arra, hogy a beillesztett hivatkozás videója legalább 1 perces legyen, különben nem fog fizetni. A videókat minden esetben captcha megoldással kell megerősíteni! Az oldal által adott videóknál amikor lejár az idő, akkor zöldre vált a "claim bitcoin" gom, rákattintunk, megoldjuk a captcha-t és már jóvá is írta. A saját videóknál az egy perc leteltével magától adja a captcha-t.
2. Oldalak nézegetésével. Itt is meghatározott, hogy mennyi ideig kell néznünk az oldalt. Amikor lejárt az idő megoldjuk a captcha-t, és jóváírja az egyenlegünkben.
3. Chrome bővítménnyel is kereshetünk elvileg, de ebbe nem bírtam lelket lehelni, így nem is tudom ismertetni a módját.

Az első szinten a napi maximális kikérhető kereset 1000 Satoshi. Ha többet kerestünk, azt átvihetjük a következő napra. A második szint eléréséhez 2000 kattintás szükséges, akkor a napi kikérhető limit felemelkedik 2000 Satoshira.

Fizetés Faucethubra. A kikérés után azonnal megjelenik a Faucethub egyenlegünkben az összeg.

Reffjuti: 20%

Refflink: https://bittube.me/ref/11331


Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég