Electroneum

kekigyu
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 98
Csatlakozott: 2016.01.03. 18:23
Kapcsolat:

Electroneum

Hozzászólás Szerző: kekigyu » 2018.04.06. 00:07

Alap információk az ETN-ről:

- jelenlegi ára: 0.0201$
- Cryptonight algoritmussal bányászható érme
- jelenleg egy kriptotőzsdén vásárolható, kilátásban van több más tőzsde is
- kapitalizációja 132 millió dollár ( folyamatosan változik )
- angol vállalat áll az érme mögött, a központjuk Kentben van
- az ETN-t kifejezetten a mobiltelefon használók számára tervezték, hogy általa könnyebben intézhessék fizetési és egyéb ügyleteiket akár mobil appon keresztül is, valamint lehetőségük legyen mobiltelefonnal electroneumot bányászni.

Lényegében az ETN lehetővé teszi a felhasználónak az azonnali hozzáférést a saját digitális pénzéhez, aki ezáltal könnyedén lebonyolíthatja tranzakcióit és közben akár pénzt is kereshet a mobiltelefonjával. Mivel több százmillió okostelefon van a világon, nem kérdés, hogy mennyire fog elterjedni ez a lehetőség. Az android alkalmazás máris elérhető a Google Play Áruházban, de készül az IOS app is az Iphone tulajdonosoknak. Ezzel gyakorlatilag lefedik a világ telefonos piacának 85%-át.

ETN android app ( telepítés után kérlek használd a ref kódomat: 7C6594 )

https://play.google.com/store/apps/deta ... eum.mobile

Az alkalmazás egy electroneum tárca, kereskedési felület és bányászprogram egyben. Az ETN bányászat a mobiltelefon CPU-jával történik, ezért javasolt minél erősebb, több magos processzorú telefonnal probálkozni ( bár érdekes, hogy a mai napon az általam használt három különböző telefonon egységes 30H/s sebességre állt be a bányászat, korábban ez három különböző és jóval alacsonyabb érték volt ). A mobilalkalmazásban lévő tárca ( wallet ) elérhető a weben is, ugyanazokkal az azonosítókkal, mint amit a mobilon megadtunk. Ez a wallet használható a bányászatnál is.

A fenti információk forrása a netinvestportal weboldal. Alább a személyes tapasztalataim:

Ahogy fentebb is írtam, mai nappal úgy néz ki egységes 30H/s hashrate érhető el a mobilos bányászattal a mobil processzorától függetlenül. Eddig ez 10-15H/s volt processzortól függően. Az app tetszőleges mennyiségű telefonra feltehető, ugyanazokat a belépési adatokat használva közös walletbe bányásznak. 10 ETN öszegyűlése után automatikusan utalják a walletbe. Ami külön kiemelendő, hogy az ETN CPU-val és GPU-val is bányászható. Ezen kívül találtam egy számítógépes CPU bányászt is ami bővítményként hozzáadható a Chrome böngészőhöz ezáltal telepítést sem igényel: https://chrome.google.com/webstore/sear ... neum?hl=hu ( céges, bármilyen egyéb gépre is feltehető ). Ez a számítógép processzorától függően 30-80H/s sebességgel bányászik, érdemes finomhangolni, hogy ne fektesse meg a gépet. Kb egy hete foglalkozom az ETN-nel, mobilokon és pc-n is bányászom a fenti módokon, mindkét alkalmazás fizet. Egy hét alatt eddig 15 ETN-t bányásztam. Ha ára emelkedik a jövőben ez is egy jó lehetőség lesz.

Fenya
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 164
Csatlakozott: 2013.03.16. 18:14
Kapcsolat:

Re: Electroneum

Hozzászólás Szerző: Fenya » 2018.04.08. 21:24

Valójában nem bányászik a mobiltelefon, amit nyújtanak, az csak "mining experience"
Airbnb.com 10100 ft utazási kredit
Booking.com 10% kedvezmény az 1. foglalásodból

kekigyu
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 98
Csatlakozott: 2016.01.03. 18:23
Kapcsolat:

Re: Electroneum

Hozzászólás Szerző: kekigyu » 2018.04.08. 21:43

Akkor gondolom ezért lett egységes több fajta, eltérő erősségű processzorú telefonon a hashrate. Amugy ez nem baj, mert legalább nem süti meg a procit. Elég ha fut a program.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég