lite.posisinya.pw - autofaucet - 40,000 Dogetoshi / 180 perc

Petra
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: 2019.02.15. 16:06
Kapcsolat:

lite.posisinya.pw - autofaucet - 40,000 Dogetoshi / 180 perc

Hozzászólás Szerző: Petra » 2019.06.10. 12:22

Leírás:
Ezt az oldalt főként az autofaucet szerelmeseinek hoztam. A különlegessége, hogy offline autofaucet. Ami azt jelenti, hogy akkor is fut, miután lecsuktad a böngésződet vagy a gépet. Így nem kell nyitva tartami és nem terheli a gépedet. Az oldal eredeti neve: Lite Auto Doge Faucet és hasonlóan fog megjelenni a FaucetHub-on is. A későbbiekben LADF-nek fogom írni.

Belépés után 3 SLOT áll rendelkezésünkre, amit feltölthetünk és elindíthatunk. Ez 3 különböző autofaucet, amit lehet egymás mellett párhuzamosan futtatni. Mindegyik SLOT 3 órán keresztül küldi a credit-et a számlánkra, 1 perces időközönként. Minden SLOT indításakor meg kell oldani minimum 1db shorlin-ket, de ha nagyobb összeget szeretnénk a számlánkra, akkor az "Increase Multipler" gombra kattintva még kb. +5db/SLOT shorlin-ket oldhatunk meg. Az idő sajnos nem változik, csak az összeg. Ha ezzel megvagyunk, akkor a "Start Sending Payout" gombbal tudjuk indítani a SLOT-otokat. Ha végeztünk csukjuk le a gépet és menjünk el kávézni. :)

Milyen időközönként lehet gyűjteni?
Az autofaucet 1 percenként, 3 órán keresztül küldi a credit-et.

Milyen mennyiség gyűjthető?
SLOT 1: 50,000 max 200,000 (max 4 shorlink)
SLOT 2: 45,000 max 225,000 (max 5 shorlink)
SLOT 3: 40,000 max 240,000 (max 6 shorlink)

Szintlépős oldal?
Nem

Kifizetési minimum?
Nincs

Mely pénztárcákra fizet, milyen feltételekkel?
Azonnal FaucetHub-ra

Upgrade lehetőségek?
Nincs

Egyéb bónuszok az oldalon?
Több Shorlink = Több credit.
Bár érdemes utána számolni megéri-e. Autofaucet az EXP-t növeli, ha nem kell a credit, nem kell szórakozni a shorlink-ekkel, mert az idő nem változik.

Hol található a reflink és milyen refjutalékkal számolhatunk?
Nincs referral program! Úgyhogy az adományokat és ajándékokat a lenti címemre várom. :D
Legalábbis nem találtam ilyent sehol. A lenti linket is egy régi "Litecoin faucet"-et ajánló emberke link-jéből készítettem. Feltételezem korábban litecoin autofaucet volt. Nem biztos, hogy működik, de az oldal eléréséhez megfelel. ;)

Captcha?
Nincs, csak a shorlink-ekben.

Megjegyzés:
Aki többet szeretne a jobb alsó "dobozban" kutakodhat még. Ott vannak további faucetek és autofaucetek. Megjegyezném, hogy az "icucu doge autofaucet" online, tehát nyitva kell tartani az oldalát! Használatához, nyitottam neki egy új topicot. A DigiByte autofaucet pedig még/már nem létezik. A többi faucet pedig jelenleg karbantartás módban van.

Akinek hibát írna ki az "Increase Multipler" gombra kattintva - pl.: "An error occured" -, Nyomjon az "OK"-ra és frissítsen egyet. :) (F5 bill.)

Ha elindítod az autofaucet-et, már nem lehet leállítani!

Kiegészítő a szívatós shorlink-ekhez:
dutchycorp:
Elsőnek egy blogot fog mutatni! A szöveg tetején lesz a számláló. Valahol a főcím környékén. Ha leketyegett, akkor kattintani kell és megjelenik a shorlink oldala is. Itt nem lesz Captcha! Az oldal alján lesz egy "click" felirat, arra kell duplát kattintani, de írni is fogja. Utána megjelenik a "click2". Arra csak egyet és már küld is vissza az autofaucet oldalára.

adcoinfly.com:
Na ezen sok kamu gomb van. Keressétek meg a reCaptcha-t - valahol az alján vagy a közepén van - és csak az alatta lévő kék gombot használjátok, a többi kamu. Ha számláló leketyegett, akkor - elvileg - bármelyik zöld gomb visszavisz a LADF főoldalára. Ha fölötte tartjátok az egeret kiírja, az oldal címét. Hogy ne legyen egyszerű az élet, külön ablakban fog visszatérni, ezt meg neked kell kézzel bezárni.

Van még egy, de le kellett állítanom miatta a böngészőt, így nem tudom már mi a neve. Ha újra belefutok beírom.
Na ez egy rohadék. Mert nem elég, hogy sok <iframe> reklám van rajta az előzményeket is tele szemeteli. Szóval a "visszalépés" nyíl vagy a BackSpace nem működik. Ha belefuttok és nem működne, zárjátok be és nyissátok meg újra a LADF linkjét.

Egyébként, ha valamelyik shorlink-et nem akarjátok megoldani, töltések be újra a LADF oldalát vagy lépjetek vissza és újat fog generálni.

Az oldal elérhetősége:
https://lite.posisinya.pw/?r=DRWEZ4EUQL ... a4jGxLSboR
Köszönöm a munkádat, ha a linkemet használod.

Jó kattintgatást!

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég