Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
any
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2017.02.21. 04:24

Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: any »

Sziasztok!

Én nagyon nagyon sokat keresgéltem a neten, többet mint azt te hinnéd. Nem tanultam ezt.. a környezetemben sincs olyan aki ilyennel foglalkozik vagy érdekelné mint téma így nagyon nehéz dolgom volt eleinte. Nem tudok olyat ígérni hogy ebből a bevételből egyik napról a másikra meggazdagodnátok, de egyfajta útmutató lehetne akik többet szeretnének keresni mint most. Szerintem az emberek többsége ott hibázik hogy egy forrásból szeretné elérni a célját ami nehéz sok esetben meg lehetetlen, de mi lenne ha több forrásból jönne kisebb nagyobb összeg? A végén meg hónap végén összeáll. És egy elfogadhatóbb összeget látunk a szemünk előtt amiből esetleg már építkezni is tudunk fejlődni, ez alatt nem azt értem befektetjük valami noname programba valahova a semmibe? Vagy beregisztrálunk még további PTC oldalba és kattintgatunk.. persze ez is megoldás lehet egy darabig aztán elérsz egy pontot és ott vége.. nem lesz fejlődés vagy alig, több időt elvesz de lehet nem éri meg azt az időráfordítást, de ne is értsetek félre kérlek.. én nem nézem le azokat akik csinálják. Sőt én most kezdem el.. így nagyon sok mindent tanulhatok olyantól aki jó ideje benne van. az a pár dollár is számít, soha nem néztem le a kicsit mert sok kicsi sokra megy.. viszont mást is kell csinálni mellette, muszáj mert mint már írtam egy forrásból nem lehet elérni azt a pénzt ami a cél lenne.

Olyan dolgokat szeretnék mutatni ami könnyen kis tanulással megtanulható, nem igényel komoly programozói tudást. És a legfontosabb el lehet kezdeni úgy hogy semmit nem fizetsz be SEHOVA! Viszont néha néha a BEVÉTELBŐL igen.. Most jött el az a pont hogy azt hiszed ez is egy újabb kamu, parasztvakítás.. NEM! Csak előre gondolkodunk $1 dollárből az év végén $100 lesz vagy ki tudja lehet több. Ez rajtad is múlik a kreativitásodon. Most biztos azt gondolod mi egy évbe az a $100 dollár? Nem figyelsz..? Több forrásból jön a pénz.. Ne haragudjatok ha úgy érződik a fogalmazásomból hogy én aztán tudok mindent.. nem.. csak fejlődni akarok, és szeretném ha segítenénk egymást az lenne az értelme a Fórumnak nem?

Saját weboldal készítés, de hol érdemes elkezdeni?
Kép
webnode, wix egyszerű, sok felépített sablon közül lehet válogatni amit az ízlésednek megfelelően testre szabhatsz viszont
épp ezért nem is segít a fejlődésben! Mert nem kell semmilyen tudás a használatához.. ha nagyon kezdő vagy próbáld ki, de sok időt ne tölts el rajta.

+ Egyszerű
+ Ingyenes

- Nem segít a tanulásban

Regisztráció: http://www.webnode.hu vagy http://www.wix.com

Kép
A tapasztalataim szerint a legjobb választás kezdőknek és haladóknak egyaránt a Blogspot, hogy miért? Több oka van előszór is google termék, jobban indexeli a botok. Ha tévednék valaki kijavít?! Szép dolgokat lehet vele csinálni, rengeteg kész ingyenes/fizetős lopott liszenszes sablonok áll a rendelkezésedre a net-en. és segít a tanulásban is HTML CSS ami a későbbiekben a hasznodra fog válni hidd el!

+ Ingyenes, nem kell szervert bérelni
+ Domain név hozzáadható ingyen (webnode, wix fizetni kell érte ha jól tudom)

- Sokan kell keresni mire találsz normális sablont
- Nekem sok időbe telt megtanulni rendesen a HTML+CSS-t hogy egyedi sablonokat tudjak készíteni


Free Blogger Templates
http://www.soratemplates.com
http://www.themexpose.com
http://www.protemplateslab.com

Regisztráció: Mindenképp csinálj új gmail fiókot hozzá http://www.blogger.com

Kép
Wordpress olyan mint az "okostelefon"?! rengetek kész alkalmazás van hozzá "plugin" amiket csak feltelepítesz és kész.. szóval akár kezdőknek is tudom javasolni, természetesen itt is számtalan oldalkenézét közül keresheted a neked tetszőt. ezt is próbáld ki ha még nem ismered.

+ Nem kell vele sokat szenvedi profibbnál profibb sablonok.
- Tárhely kell, ingyenes az olyan is..

Regisztráció: Nulla forintért webtárhely PHP-val, MySQL-el, Cpanel-al reklámmentesen : http://www.000webhost.com Regisztrálsz egy kattintással települ a wp.

Kép
Aztán ha ezeket már kinölted akkor komolyabb szinten is lehet csinálni, ide már elengedhetetlen követelmény a hozzáértes, természetesen lehet tanulni ingyenes szervereken.. pl 000webhost ilyen olyan forrásból szerzett "szkript" -et tanulmányozni.Akik ilyen komolyabb oldalt szeretnének azoknak az én kis írásom kevéske lesz. Meg egyébként sem szeretném ha valaki vissza élne ilyenekkel, így is elég sok csaló van.

+ Sok ingyenes script, sokat tanulhatsz mielőtt bármiért fizetnél.
- Épp e miatt rengeteg a csaló, kamu PTC oldalak egymás hegyén hátán..

EvolutionScript 5.1 DEMO http://ptc.ninja/
Kép
Rendben túl vagyunk azon hol lehet weboldalt létrehozni, de még mindig nincs ötlet hogy milyen témakörben induljon el? Mi a hobbid?
Mit szeretsz csinálni? vagy egyáltalán ebből hogy lesz pénz? Válaszom az hogy mindegy mit csinálsz csak azt ne magyarul, erre úgy is rá fogsz jönni


Pénzkeresés weboldallal, tippek trükkök lehetőségek

Kép
Már írtam erről, saját magamat idézem. Popads Felugró hirdetésekkel foglalkozó reklámcég.. PPV azaz Pay Per View megjelenítés után fizet! De ahhoz hogy megnyitáson egy reklámot új ablakban háttérben ahhoz a látogatónak valahova kattintani kell az OLDALADON belül általában 8 órán belül utalják a pénzt levonás nélkül.. ilyen nem sok helyen van. Hónap bármely napján bármikor kikérheted, feltétel legyen meg a minumum $5.

+ Megjelenítés után fizet
+ Nincs olyan oldal amit nem fogadnának el.

- Nem tudok ilyenről

Hogyan kell beküldeni az oldalad: viewtopic.php?f=39&t=8728
Regisztráció: https://www.popads.net/users/refer/937845

Kép
Sok oldal használja az adflyt es annak klónjait, főleg a nem Adsense kompatibilis tartalmúak igen ez alatt a filmes oldalakra célzók,
sokan e miatt azt hiszik szerintem csak így lehet vele pénzt keresni.. mert szinte csak ilyen oldalakon találni, talán épp e miatt nem is népszerű a Fórumon az url rövidítők pedig sokkal több lehetőség van benne. és itt egyáltalán nem elterjed a nem fizetni akaró Adminok. Amit megkeresel azt meg is kapod. további nagy előnye nem neked kell megnézni a hirdetéseket hanem a látogatónak, csak arról kell gondoskodni legyen mire rákattintani. Rengeteg módon lehet terjeszteni a linket, Igen ki fogok térni arra is hol érdemes milyen formába. Adflynál nagyon fontos a CPM érték! Sajnos a magyar kattintások értéke kevéske. Szóval ésszerű adfly klónokat is használni majd későbbiekben ami pl magyarok után többet fizet vagy fix a CPM és minden országra ugyan annyit fizet, ezt majd neked kell látni honnan, melyik országból néznek, neked hogy éri meg. kis tapasztalat kell ami majd kialakul mert ha túl korán osztod fel, akkor kevésnek fog tűnni az egyenleged ami a kedvedet fogja venni. ha most kezded akkor maradj az URL rövidítők királyánál.

+ Nem szükséges hozzá weboldalt készíteni, Facebook,Twitter,Youtube..Fóromokon engedélyezett
+ Rengeteg Tools amivel megnövelheted a bevételedet, Adblock blocker..stb

- Szegényebb országokra szinte semmit nem fizet.
- Fontos! Adfly linkedet nem hirdetheted PTC oldalon, Nem kombinálhatód más URL rövidítőkkel.

Adfly Regisztráció: https://join-adf.ly/14870049

Kép
Használd a videó megosztogat adfly linked hirdetésére, weboldalad népszeretéséhez. Készíts videókat amihez kedved van csak tudod.ne magyarul! Figyeld mit írsz be a keresőbe nézd mire van igény és csináld azt. Egy videót csak egyszer kell megcsinálni, youtube szervereit nem holnap fogják leállítani. hosszútávú passzív jövedelem. Minél több csatornád van minél több témakörben neked annál több lesz a bevételed. Igaz ezt rengetegen csinálják, tűnj ki a többi közül. és SOHA ne próbáld becsapni az embereket. Visszatérő látogató is kell aki majd tovább fog téged ajánlani mert tetszik neki amit csinálsz. De te magad is terjesztheted, megosztod facebook-on Twitteren..stb
Kép
Kép
Nézd meg mire keresnek rá a legtöbben ez is adhat egyfajta útmutatót http://keywordtool.io/youtube
your video thumbnail template
sony vegas intro template
adobe after effects intro template
cineme 4d intro template
youtube banner template
facebook cover template
low spec pc games
best graphics games
free to play pc games
non copyrighted music

Kép
Eddig azért nem nem kezdtél bele mert régebbi a számítógéped? Ez nem kifogás mivel megoldható, megoldás Youtube videószerkesztő! Ha kreatív vagy nem fog gondot okozni, igenis lehet igényes videót készíteni így is! Én magam is használtam.. miért ez olyan ciki? Alap esetben csak Creative Commons videókra tudsz rákeresni, azokból összevágni "valamit" azért elég nehéz kevés normális alapanyag van. DE!
Kép
Letöltetsz egy videót amiből kell egy részlet majd feltöltöd mint "saját" keressél egy másik videót amiből megint lesz egy jelenet azt is feltöltöd a saját csatornádra. majd amiket "kitulajdonítottál" magadnak egyszerűen megvágód.. ennyi!
Kép
Videó letöltéshez: http://catchvideo.net

Kép
Sok online képszerkesztő közül talán ez az egyik legjobb, ha esetleg régebbi Photoshop sem indulna el akkor mint alternatíva.. Online Ph kis túlzással mindent tud. például körbevágás..

Regisztrálni sem kell: https://pixlr.com/editor/

Persze csak akkor tudsz igazán egyedi tartalmat csinálni ha megvannak hozzá a kellő programok, használatuk alap szinten elsajátítható számtalan oktatóanyag áll rendelkezésre. Erősebb géped van akkor jöhet mindenből az épp aktuális verziószámú. Ha esetleg még 32 bites Win rendszered van akkor ezeket szerezd be.

Videó szerkesztéshez
+ Sony Vegas Pro 11 http://bit.ly/2r2fuG1
+ Sony Vegas Movie Studio HD 11 http://bit.ly/2r2fuG1
+ Adobe After Effect CS4 http://bit.ly/2saWtWd


Videórögzítéshez
+ Mirillis Action! 1.30.0 http://bfy.tw/CHdC

Képszerkesztéshez
+ Adobe Photoshop CS6 Extended 13.1.2 x86-x64 Multilingual Portable http://bit.ly/2slQ0Yj

Pénzkeresés, forgalom generálás közösségi oldallal/akkal!
Kép
Sokaknak egyenlő a Facebook maga az internettel, HASZNÁLD KI! Csatlakozz minél több csoportba ahol több száz ezer tag van. és reklámozd ingyen a weboldaladat. Csinálj te magad is csoportot akár többet. Okosan építsd fel, érdeklődési körökre bontva.

Kis turpisság ennyi pont belefér.. Milyen sportot kedvelnek az amerikaiak? Nascar.. akkor keress fel olyan csopit ahol rengeteg nascar "örült" van, sokkal nagyobb az esélye hogy rákattintanak.. ha olyan témát osztasz meg ami pont az érdeklődési körük. legyél kreatív.

Ebből hogy jön pénz? youtube videót beágyazód a weboldaladra és ott nézik meg ami neked pénz, forgalmaz generálsz..
Kép
Jelenleg több mint 200-an vannak oldaladon,nem is olyan nehéz ugye*

De ugye ezeket a megosztásokat már saját domain neved alatt teszed?

Kép
Ezt akár úgy is lehet kezelni mint befektetés, sok helyen lehet regisztrálni domain nevet, én mindenképp a Godaddy.com -t ajánlóm
18 éve működik, a legmegbízhatóbb a piacon! Sok akció van, érdemes körül nézni a neten a COPON kódok miatt. Alapesetben sem drága, pár dollár a regisztráció, természetesen Paypal-on keresztül is vásárolhatsz, viszont olcsóbb ha bánkártyáról történik a vásárlás, így akár $1 dollárért megvehetőFontos mindenképp nemzetközi legyen .com .net .org .info végződésű. Van lehetőség aukcióházon belül szerencsét próbálni, egy évre ha minden igaz 2500FT a tagság.

Regisztráció: https://uk.godaddy.com/
Aukció: https://uk.auctions.godaddy.com/
COPON: https://www.groupon.com/coupons/stores/godaddy.com

Kép
Itthon egy .hu név 1500FT/év általában, de a regisztráció folyamata akár több hétig is tarthat. a h**lye jogszabályok miatt! Sokkal körülményesebb minden és sokkal nehezebb találni "pénzes" magyart akinek megtetszik a név amit kitaláltál, persze lehet szerencséd..

Aukció: https://www.domainabc.hu/elado-domain-nevek/
Aukció: http://www.domainiroda.hu/

Kép
Kezdőknek ingyen domain név! Egy évig van lehetőséged ingyenesen használni, .tk .ml .ga .cf .gq végződésű domain neveket, utána ha jól tudom újra kell regisztrálnod, vagy fizetned kell érte ha valaki meg szeretné venni. ha nincs rá jelentkező újabb 1 évig a tiéd.. Igazából arra elég hogy DNS Nameserver beállítását megtanuljuk meg esetleg a "ronda" aldomint elrejtsük például valami.blogspot.com ből legyen valami.tk Szóval ha nem akarsz költekezni az elején akkor válaszd ezt.

Regisztráció http://www.freenom.com

+ Minél idősebb egy név annál többet ér
+ Kis szerencsével és kreativitással lehet kereskedni a nevekkel.
+ A magyar .hu végződésű jóval olcsóbb. olyat is láttam ahol 400FT 2évre a regisztráció, a hosszabbítás meg 1-2000 FT

- Domain nevet nem lehet megvenni "örökre" csak "bérelni" lehet, kitalálsz valami nevet ami a tiéd X évre
- Nemzetközi nevek hosszabbítása 3-4000FT.
- Magyarországon a szabályok miatt minden túl körülményes, nem megy egyik napról a másikra még a regisztráció sem.


Szeretnék kedveskedni a referáltaimnak, ezzel a kis "csomaggal" blogspot-hoz képest nagyon jol néz, rengeteg egyedi funkcióval ami kiemeli a többi tucat közül.

DEMO: http://vidclipstemplate.blogspot.hu
LETÖLTÉS: https://drive.google.com/open?id=0B1_eq ... mNMcTJNSDA
JELSZÓ: Pm-ben lehet kérni.
A hozzászólást 20 alkalommal szerkesztették, utoljára any 2017.09.06. 19:30-kor.
Kép
any
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2017.02.21. 04:24

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: any »

abrus68 írta:Regeltem.
Előre is köszönöm, hamarosan elkezdem megosztani a tapasztalataimat.
Kép
any
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2017.02.21. 04:24

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: any »

frissítve, de még közel sincs kész.. :XD:
Kép
Avatar
Gisell
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1169
Csatlakozott: 2013.01.07. 17:51
Kapcsolat:

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: Gisell »

Mi nincsen kész? Olvaslak, de nem jövök rá pontosan hogy mit szeretnél csinálni. A Ps-nél ne tégy könnyelmű ígéreteket, én sok éve használom, és szinte minimális a tudásom róla. Mire egyet nagyjából megtanulsz, kijön az Adobe az újjal. A másik gond, hogy az átlag pénzkereső tagoknak, alapgépjük van, és kevesen rendelkeznek egy komolyabb plusz videó kártyával. Az alaplapi meg elég kevés grafikai tudást enged használni.
Egyébként érdekes a témád, figyelemmel kísérem majd.
any
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2017.02.21. 04:24

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: any »

Gisell írta:Mi nincsen kész? Olvaslak, de nem jövök rá pontosan hogy mit szeretnél csinálni. A Ps-nél ne tégy könnyelmű ígéreteket, én sok éve használom, és szinte minimális a tudásom róla. Mire egyet nagyjából megtanulsz, kijön az Adobe az újjal. A másik gond, hogy az átlag pénzkereső tagoknak, alapgépjük van, és kevesen rendelkeznek egy komolyabb plusz videó kártyával. Az alaplapi meg elég kevés grafikai tudást enged használni.
Egyébként érdekes a témád, figyelemmel kísérem majd.
Igen kicsit össze vissza van még. ahogy a gondolataim is.. e miatt írtam még nincs kész. :XD:
Kép
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4959
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

izgi :roll: én is támogatlak :good:
any
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2017.02.21. 04:24

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: any »

Az az igazság elfogyott a lendületem még annyi de annyi mindenről lehetne írni hogy az hihetetlen, Meg egyébként is nehéz lenne mindenre részletesen kitérni e miatt szegényesre sikeredett amit eddig összeállítottam. Ezért biztos vagyok benne meg jó párszor szerkesztve lesz a leírás. Viszont ebben akár ti is segíthetnétek. ötletek, tapasztalatok meg bármi amit hasznos lehet :good:
Kép
suhanc
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2013.05.06. 13:23
Kapcsolat:

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: suhanc »

Csinálj weboldalon egy cikket, itt sehogy sem lesz átlátható egy hosszabb iromány.
Amúgy a Magyarországi domain dologra viszont visszatérve, én tegnapelőtt vettem .hu domain-t a Rackhost-nál, nem a legolcsóbb 1400ft/2évre, szóval nem is drága, de estére már ingyenes tárhelyhez parkoltatható volt a domain, és minden adatot online megadhattam.
Így azt kell mondjam, ha 1 nap alatt valami elintézhető, az nem lassú folyamat :) Bár lehet csak szerencsém volt ^^
suhanc
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2013.05.06. 13:23
Kapcsolat:

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: suhanc »

Ötletnek:
Affiliate programok. Vannak elég jók, amik pl tényleg nem drága terméket akarnak eladatni.

Weboldalakhoz nem tudom mennyire értesz, illetve Seo dolgokhoz, de én pl csak az alapokat kapizsgálom.
Viszont jól jöhet egy kis infó a bannerek elhelyezéséről és annak hatásáról a látogatókra. Popup, popunder hatása a látogatókra.
Hisz ezek mind visszarúgnak kicsit a látogatottságnak rövidtávon, hosszútávon nem feltétlen. :D Illetve hol és milyen hirdetés az, ami esetleg nem rombolja, hanem építi egy weboldal kinézetét esetleg.

Traffic exchange, ptp használhatósága

Őőőő azt hiszem ennyi, ami hirtelen eszembe jutott... Persze ez csak így hirtelen érdeklődési körként hoztam fel, remélem ad egy kis ihletet :D tetszik a kezdeményezés és a stílus is, ahogy előadod, nem is konkrétan reklám, és tényleg hasznos, viszont nem a másik helyett keresed meg a pénzt, csak egy kis irányjelzés :)
Szívesen elolvasgatnám egy blogon ilyen heti post-ként is akár ;)
any
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 265
Csatlakozott: 2017.02.21. 04:24

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: any »

Oh jóval olcsóbban is meg lehet úszni pl forpsinál
---Törölt kép---
Igen ám, de ha el szeretnéd adni a neved mindjárt regisztráció után akkor kezdődnek a bajok, túl körülményes. arról nem is beszélve milyen nehéz találni rá vevőt, hiába tetszetős.. ha nincs miből megvenni. Vagy tegyük fel látok benne fantáziát és az ár sincs a fellegekbe megveszem, de miért kell várni hetekig. van olyan is hogy személyesen kell aláírni a lemondó nyilatkozatot. És azt miért? Lehet túl türelmetlen vagyok..?! Vagy csak pont rossz helyen jártam?

.hu szóval az oldalam tartalma magyarnak kell lennie, Nem tudom most mennyien vagyunk pontossal 10 millió? És abból mennyi embert érhetnék el? És abból ténylegesen mennyi emberhez fog eljutni amivel foglalkozok pár ezer már hatalmas teljesítmény.. Az már szerintem itthon nagy oldalnak felel meg, de rengeteg munkával.. mit használjak bevétel szerzésre? Valamit próbáljak eladni a látogatóimnak? Oké csak a legtöbb embernek nincs pénze Ami megjelentésért fizetne vagy kattintás alapú az sem fizet semmit a magyarok után. Túl negatívan állok hozzá?

- bármivel foglalkozol ne magyarul tedd azt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára any 2017.09.06. 19:31-kor.
Kép
suhanc
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2013.05.06. 13:23
Kapcsolat:

Re: Gondolatok | Útmutató | Passzív jövedelem

Hozzászólás Szerző: suhanc »

Adok egy tippet, mi van akkor, ha marketingnek használod csak a magyarokat? Sokkal egyszerűbb egy magyar közösségböl internacionális közösséget csinálni, mint nulláról internacionálist.
Ha alapjául vesszük azt, hogy az emberek vonzanak embereket, akkor egy téma, ami Mo-n még nem annyira felkapott, jó alap lehet ahhoz, hogy ugyanezen téma, ami viszont külföldön már felkapott egy ideje, így sok oldal foglalkozik már vele, áttérj vele világi viszonylatokba.
Hisz így megvan már X ezer látogatód, igy relevánsabb az egész egy nulláról induló oldalhoz képest.
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég