harmonia írta:Sziasztok!
Zsolt, a Payeer fizetési processzort hozzátudnád adni az oldalhoz? Esetleg a Payza visszakerülhetne?
pborisz írta:harmonia írta:Sziasztok!
Zsolt, a Payeer fizetési processzort hozzátudnád adni az oldalhoz? Esetleg a Payza visszakerülhetne?
Szia,
Payeert nem használom, de ha több igény érkezne rá akkor nyilván lehetne róla szó. Bár ahhoz kellene a programozó. Az a baj, hogy valamiért a bitcoin vásárlásokkal is probléma van, mert nem írja ki a bitcoin címet. Ez ügyben már írtam a programozónak, csak még nem válaszolt.
Payza-t már vissza akartam rakni régebben, de a t4eo.com-ot nem engedi hozzáadni az üzleti számlámhoz, csak akkor ha újra elküldök minden céges papírt, amiből persze nekik nem jó az eredeti amit anno kaptam, hanem újat kellene kérni mindenből. Ezért viszont elég sokat kellene fizetnem, hogy elküldjék, ami jelen esetben nem igazán érné meg nekem. Ha valaki Payza-ról szeretne vásárolni, az megoldható, hogy elküldi egy megadott címre a pénzt és én kézzel jóváírom a fiókjában.
jerdei írta:Megoldódott már a BTC számla problémája? Amúgy mennyi idő alatt fizet az oldal? 3 napja kértem ki, türelmesen várok..
Admin írta:Kedves pborisz kérlek nyilatkozz az oldal helyzetéről, hogy áll az oldal, mert ha továbbra sem képes az oldal kifizetéseket végezni, a megfigyelt oldalak közé leszek kénytelen tetetni a T4EO-t.
Mint itt is olvasható, december 3.-án kértem ki az oldalról összeget (mindösszesen 30 USD körüli összeget ... magyar pénzre lefordítva az kevesebb mint 9000 HUF ami a mai napig még mindig nem érkezett meg a számlámra).
Kérem nyilatkozz az oldal jelenlegi szituációjáról ill. kérem azon tagjaink beírását is ide, akik felé az oldalnak kintlévősége van (és hogy az mióta van).
Köszönettel: Admin
Igenpimmi írta:Akkor ha most kér valaki PM és Payza okés?
kovy írta:Esetleg valami ötlet, terv a jövőre nézve, hogy újra úgy működjön az oldal ahogy ezt annó tette?
Ezt természetesen jóindulatból kérdezem, mert tényleg jó lenne ha megmozdulna valami.
Vissza: “Profitmegosztó oldalak”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég