desktop mining

csesznyemedve
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2018.01.28. 01:59
Kapcsolat:

desktop mining

Hozzászólás Szerző: csesznyemedve » 2018.01.28. 20:25

Sziasztok!

Az utóbbi időben a kriptovaluták árának megsokszorozódása ismét gazdaságossá/értelmezhetővé tette a közönséges számítógépeken történő bányászatot. Több lehetőség is van, mindenki válasszon a hardware-nek és képességeinek megfelelőt.

A desktopmining program azoknak való, akiknek nincs erős (vagy akármilyen dedikált) grafikus kártyájuk és egyszerű megoldást szeretnének némi kriptovaluta/rendes pénz szerzésére. A program letöltés után egy egyszerű telepítési folyamat után email címes regisztrációt kér, jelszóval. Utána Monerot-t (állításuk szerint) fog bányászni a processzorokat használva, amikor a gépünkön nem csinálunk semmit, amikor csinálunk, akkor szünetel. Az idle terhelés egy egyszerű csúszka segítségével állítható, alapesetben közepes fokozaton indul.
Ingyenes, automatikus és csak termel, anélkül, hogy bármit csinálnánk. Alapvetően dollárban méri a bevételeket. Reff. rendszer van, 1 szintű, 10%

Fő előnye az egyszerűségen túl a kifizetési limit, ami 1 dollár, azaz egy gyengébb géppel sem kell hetekig/hónapokig várni a pénzünkre. A kifizetés dollárban vagy változatos kriptovalutákban történhet. Az ESETnod32 nem mozdult rá, azaz valószínűleg nincs benne rejtett "ajándék".

Hátrányok, problémák: legalább Win 7 kompatibilis csak, az ablakot mindig nyitva kell tartani, legfeljebb kicsibe le lehet helyezni, rejtett ikon nincs. A támogató funkciók hiánya (forum, egyéb kapcsolattartás), a weboldal csak promócióra,letöltésre való illetve lehet írni a supportnak gond esetén. Automatikus belépési funkció van, de valamiért csak egy bizonyos idő után hajtja végre, egy ideig szemezgethetünk indulás után a belépési felugró ablakkal, ha nem tudjuk, hogy be fog lépni, feleslegesen kattintgatunk.

2 hét használat után, közepes üzemmódban, elvileg hamarosan meglesz Core 2 Duo processzorokkal az első kifizetésem, remélem posztolhatom.

Figyelem! Mielőtt bányász programot telepítesz gondold végig a következőket: a programok működésük során megterhelhetik a rendszereket, különösen ha maximális üzemmódban használják, akkor fizikai károsodást is okozhatnak a túlterheléssel. Használatuk során óvatosság javasolt, különösen azoknál, ahol a vírusirtók bejeleznek. Senki ne számítson gyors és nagy bevételre, hacsak nem egy gépfarm áll rendelkezésre. Csak saját felelősségre.

További kérdésekre szívesen válaszolok. Köszönöm ha a linkemen keresztül töltöd le.

https://desktopmining.net/?register=signup:151539

Tisztelettel:
CSM

csesznyemedve
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2018.01.28. 01:59
Kapcsolat:

Re: desktop mining

Hozzászólás Szerző: csesznyemedve » 2018.02.10. 12:38

Sziasztok

Befutott az első kifizetés. http://www.auplod.com/u/olapuda4422.png :clap:

Paypal-ra kértem, hogy lehessen látni pár részletet.
Nem sok, de semmit sem kellett csinálni érte, csak a programot engedni futni.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég