Pénzkeresés képfeltöltéssel-Adf.ly

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
bings
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 306
Csatlakozott: 2011.06.05. 18:30
Kapcsolat:

Pénzkeresés képfeltöltéssel-Adf.ly

Hozzászólás Szerző: bings »

Hogyan is müködik az adf.ly pénzkeresés ?

Minden alkalommal mikor valaki rá kattint a megadott linkünkre ugyan ugy eljut a kivánt helyre ,de ezért az adf.ly cég fizet nekünk.

Ajánlanám ,hogy látogasák meg ezt az egyedi oldalt amely keresetet kinál az interneten.

Tehát mit is kell tennünk?

Ide kattintva eljutunk az adf.ly honlapra: http://adf.ly/?id=1914424
Le kell regisztrálnunk magunkat ugyan úgy mint bár mely másik honlapon amelyel pénzt szeretnénk keresni.

Mikor bejelentkezünk a saját e-mail cimünkel és jelszavunkal,mint ahogy a fenti képen láthatni be kell gépelnünk a röviditésre kivánt linkünket,és ezután rá kattintani a Shrink! gombra.Meg kell jegyeznem, hogy akár milyen linket le tudunk röviditeni,és ami a legjobb ,hogy korlátlan számban.


Ezeket a linkeket bárhol el tudjuk helyezni. Ez a fajta pénzkeresés különös képpen nagy popularitásnak örvend a letöltős oldalakon,szociális hálózatokon,fórumokon,bloggokon amleyek sok információt tartalmaznak hasznos linkekkel.

Lejebb az oldalon meg tudjuk nézni, hogy melyik linkünk mennyit hoz a konyhára és , hogy hány ember is volt kiváncsi a felajánlott linkünkre.

Hogyan is van nekünk ebből pénzünk?

Ugy , hogy mikor valaki rákattint a linkünkre a bejövő oldal egy sponzorált reklám oldal aki fizet az adf.ly cégnek, hogy reklamozza öket.A jobb felső sarokban 5 másodperc utan megjelenik, hogy SKIP AD.Erre kattintva jutunk tovább a kivánt oldalra.

Kifizetés

Ez az oldal 1000 látogató után 4$ fizet PayPal vagy AlertPay internetes számlánkra.Csatlakoztam ehez a pénzkereséshez,mert 100% tudom, hogy fizet. Minimális kifizetés az adf.ly oldalon 5$,amit nem nehéz el érni ha van saját honlapunk,bloggunk,szociális profilunk vagy aktivan részt veszünk külömböző fórumokon.Minden tag aki csatlakozik a mi ajánlott linkünkel,és később aktiv felhasználója lessz az adf.ly oldalnak mi 20 % kapunk az ő keresetéből.Természetessen ez nincs kihatással a hozzánk csatlakozott személynek a keresetére.

A következő példában láthatni hogyan is müködik ez az egész:

Hotfile-ra feltöltöttem egy Joomla! CMS Starter - minden ami a kezdethez kell zip file-t.Ennek a linkjét leröviditettem az adf.ly oldallal.Tehát ha ide kattint bejön az adf.ly reklam lap ,5 másodperc után skip ad,és megkapja a lehetöséget, hogy ingyenessen letöltjön egy Joomla kezdőknek csomagot.Ha végig csinálja én természetessen pézt keresek.

Regisztráció:
http://adf.ly/?id=1914424
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4959
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Pénzkeresés képfeltöltéssel-Adf.ly

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Üdv!

Képeimhez keresek olyan képfeltöltő oldalt,ahol nem kell a látogatónak megerősítő gombra kattintani,vagy hosszú másodperceket várakozni ,hogy megjelenjen az oldal,kép...és még fizet is. Most találtam egy kifizetési bizonylatot,amit egy linkre való kattintással el lehet érni. A felső részben van adf-ly csík,lent alatta pedig a bizonylat.
Erről van szó.

http://j.gs/414511/senkoukenpayment1

A kérdésem,hogy ezért ugyanúgy fizet-e az adf-ly ,ahogy az 5 mpes várakozós reklámjáért? Ha fizet.
Ha fizet mennyit és egy kis leírást is kérnék,ha lehet. (Tényleg csak nagy vonalakban)

Köszönöm

xenosz2
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég