Lion Club - egy új pénzkeresési lehetőség!

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
salty84
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2013.08.29. 21:22
Kapcsolat:

Lion Club - egy új pénzkeresési lehetőség!

Hozzászólás Szerző: salty84 »

Regisztráció itt:

Kód: Egész kijelölése

www.lion-club.net/?r=46785827
A Lion Club használatának egyik nagy előnye, hogy az Ön ajánlásával regisztrált felhasználók után az 1.000 Ft-os rendszerhasználati havidíjból Önnek minden hónapban 500 Ft/fő jutalék jár. Így ha Ön sikeresen továbbajánlotta rendszerünket a példa kedvéért mondjuk 100 új felhasználónak és ők mind befizetik a havidíjat, akkor az Ön jutaléka az adott hónapban már 50.000 Ft-nál tart.

Ha ez a 100db felhasználó a következő hónapban is befizeti a havidíjat, akkor Ön (munka és energia befektetése nélkül) ismét 50.000 Ft-os jutaléknál tart, melyet minden hónapban az Ön PayPal fiókjára fizetünk ki Önnek.

1. Továbbajánlás

A rendszer használatának egyik nagy előnye, hogy az Ön ajánlásával regisztrált felhasználók után az 1.000 Ft-os havidíjból Önnek minden hónapban 500 Ft/fő jutalék jár, mellyel egy fix fizetésre is szert tehet amelyre minden hónapban számíthat.

A továbbajánláshoz generálunk Önnek egy egyedi linket közvetlenül a sikeres regisztrációja után, melyet elküldhet ismerőseinek. Mikor ismerőse a linkre kattint rendszerünk tárolja az Ön azonosítóját és amikor ismerőse befizeti a tárgyhavi havidíjat, az után mi jóváírunk Önnek 500 Ft-ot. Ezt az összeget minden olyan hónapban jóváírjuk Önnek, amikor ismerőse befizeti a havidíjat, így Ön könnyedén tehet szert biztos havi jövedelemre és csak egyszer kell megdolgoznia érte.

Például ha Ön sikeresen továbbajánlotta rendszerünket tegyük fel 200 db új felhasználónak és ők mind befizetik a tárgyhavi havidíjat, abban az esetben az Ön jutaléka az adott hónapban 100.000 Ft lesz kizárólag a továbbajánlási tevékenységből kifolyólag. Ha ez az Ön által regisztrált 200db felhasználó a következő hónapban is befizeti rendszerünk havidíját, akkor Ön (munka és energia befektetése nélkül) ismét 100.000 Ft-os jutaléknál tart.

Érdemes tehát népszerűsíteni rendszerünket, mert ha mi keresünk, akkor Ön is keres!

2. Reklám tartalom megtekintése

Rendszerünkben a partner cégek által elhelyezett különböző reklám tartalmak megtekintésével is növelheti jutalékát. Partnereink különböző jellegű hirdetések és egyéb megjelenési formák keretein belül népszerűsítik termékeiket, szolgáltatásaikat, melyeknek a felhasználóhoz (azaz Önhöz) történő eljuttatásáért szinte közvetlenül Önnek fizetnek.

Talán Önben is felmerül a kérdés, hogy miért egy harmadik személy (a marketing cég) zsebeli be az összes reklámbevételt, mikor a fogyasztó ebből egy fillért sem lát, sőt még akár kéretlenül is de szinte mindenhol reklámokkal találkozik. Miért ne részesüljön ebből a profitból Ön is? Saját fiókjába belépve láthatja a partnereink által elhelyezett hirdetéseket, melyeknél minden esetben feltüntetjük az interakcióért járó jutalékokat. Ezen reklámok megtekintéséért általában napi egy alkalommal számolunk Önnek jutalékot, de ez függhet az adott reklámkampány jellegétől is.

A részleteket keresse az egyes hirdetéseknél saját fiókjába belépve közvetlenül a belépés után megjelenő kezdőlapon.

3. Partner reklám megrendelés

Ha Ön az értékesítés terén is szeretné kamatoztatni tudását, tapasztalatát, most lehetősége van partnereink számának bővítésére is. Ha az Ön ajánlásával jön létre egy céges reklámkampány megrendelése, akkor 10% jutalékot fizetünk Önnek. Ez azt jelenti, hogy ha az Ön közbenjárásával sikerül szerződnünk egy új partnerrel, például 500.000 Ft értékben, akkor az Ön egyenlegén 50.000 Ft jutalékot írunk jóvá.

Ezen tevékenység hatékonyságában segítünk Önnek a weboldalunk jobb felső sarkában található "Cégeknek" menüpontban található tartalmakkal. Ha Ön szeretne ezzel a jutalékszerzési lehetőséggel is élni, akkor nincs más dolga mint a saját fiókjában található linket (Cégeknek küldhető ajánlói link) elküldeni a kiválasztott cég email címére, mely közvetlenül a "Cégeknek" menüponthoz navigálja a potenciális megrendelőt. Természetesen egy személyes megkeresés még hatékonyabb eredményekkel járhat, ahol rendszerünk előnyeit akár a "Cégeknek" menüpont tartalmai alapján is bemutathatja.

Mivel két külön ajánlói linket is generálunk Önnek, így az ismerősöknek történő továbbajánlás számára létrehozott link(Ismerősöknek küldhető ajánlói link) és a cégeknek történő továbbajánlás számára létrehozott link (Cégeknek küldhető ajánlói link), mindkét továbbajánlási tevékenység hatékony végzését lehetővé teszik.

Regisztráció itt:

Kód: Egész kijelölése

www.lion-club.net/?r=46785827
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég