Recyclix-14% profit 35 napra/15 kifizetés

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
donsavesz
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 342
Csatlakozott: 2013.09.27. 13:46
Kapcsolat:

Recyclix-14% profit 35 napra/15 kifizetés

Hozzászólás Szerző: donsavesz »

Sziasztok.

Egy müanyaghulladék feldolgozásával és újrahasznosításával foglalkozó céget szeretnék bemutatni nektek.
Ez egy hosszú távú befektetési lehetőség.

Recyclix-a cég Lengyelországban üzemel, székhelye Varsó-ban van és több feldolgozó üzeme is van az országban, online tevékenységet is nyújtanak számunkra.
Regesztráció után egy webirodád lesz a Recyclix oldalán.

Ajándék 20 € bónuszt kapsz, amivel kipróbálhatod a rendszert, de ezt csak külső befizetés után tarthatod meg.
Az ingyenes fiókokat 60 nap után tőroik.

Nagyon sok nyelven elérhető az oldal és köztük Magyar nyelven is, ez elég nagy segítség, mert mindent el tudsz olvasni a cég működeséről.

Nézzük mit is ajánl számunkra az oldal:
Vásárolhatsz műanyaghulladékot, amit ők feldolgoznak és eladnak.
Minimum befizetés/kifizetés is egyaránt 20 €

5 hetes ciklusok vannak: 3 hét után 6% profitot kapsz és újabb 2 hét után pedig 8 %-ot, így összesen 14% profithoz jutsz egy ciklus után és a ciklusok száma nincs korlátozva.
Dönhetsz úgy, hogy a mindig kikéred az aktuális profitot az enyenlegedre, így 7 ciklusra után térül meg a befektetett összeged és a 8. ciklus már tiszta profitot termel.
Úgy is csinálhatod, hogy mindig minden profitot visszaforgatsz, így értelemszerűen, hamarabb megtérül a befektetésed.
Ehhez az oldalon lévő kalkulátorban mindent ki tudsz számolni :D


1kg műanyaghulladék ára 0,20 €, a minimum vásárolható mennyiség 100 kg

Befizetni lehet: banki utalás, bankkártya,bitcoin
Kifizetés: banki utalás, paypal,bitcoin

Én már február óta használom a programot és minig rendesen fizet.
Bármilyen kérdéssel keressetek nyugodtan, itt vagy privátban, szívesen válaszolok.
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára donsavesz 2016.10.13. 09:19-kor.
Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1112
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

Bár erre a szekcióra nincsen külön szabályzat, és ez nem véletlen, kicsit összeszedettebb leírásnak örülnénk.
barrakuda
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2015.08.02. 09:43
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: barrakuda »

Akkor következzen egy kicsit bővebb leírás...

SEGÍTSD AZ ÖKOLÓGIÁT ÉS AZ ÖKOLÓGIA IS SEGÍT TÉGED! A SZEMETET ÖKO-PROFITTÁ ALAKÍTANI KÖNNYEBB, MINT GONDOLNÁD! ITT AZ ÖKO-FORRADALOM, LÉGY TE IS RÉSZESE!



Magas és állandó jövedelemhez juthatsz, ha hulladékot vásárolsz, feldolgozod, majd eladod.

Ha hulladékba fekteted a tőkédet, a lehető legjobb és legmegbízhatóbb eszközt biztosítod saját magad számára, hiszen a hulladékot manapság már újra el lehet adni. Az újrahasznosított, másodlagos termékeket sokkal magasabb áron veszik meg, mint a nyersanyagokat.

Mi foglalkozunk a finomítással - tied a profit.

Ha csatlakozol csapatunkhoz, nem kell magában az újrahasznosításban részt venned. Profi dolgozóink végzik a munka technológiai részét, aminek eredményeképpen a hulladékból pénz lesz. Rendszerünk szabad hozzáférést biztosít számodra a nemzetközi hulladék piacokhoz, így neked csak az adásvétel után járó profittal kell törődnöd.

Egyesítettük korunk legkézenfekvőbb dolgait, az internetet és a hulladék újrahasznosítást és egy jól működő, innovatív termékkel álltunk elő. Légy környezetvédő és kezdj el nyereségre szert tenni még ma!




A Recyclix egy úttörő jellegű vállalkozás, egyedülálló a világon. Fő célunk, hogy egyesítsük az internet és az üzleti élet lehetőségeit, hogy olyan hatékonyan segítsük az újrahasznosítási iparág fejlődését, amennyire csak tőlünk telik.

A Recyclix számos befektetési projektet valósít meg és tart ellenőrzése alatt Európában. Székhelye Varsó. A közeljövőben tervezzük befolyásunk kiterjesztését más országokra is. Régóta együttműködő partnerei vagyunk vezető, nemzetközi, műanyag gyártással és feldolgozással foglalkozó cégeknek.
CSAPATUNK

Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, széleskörű tapasztalattal, egyedi tudással. Az ő munkájuknak és munkaerkölcsüknek hála, kitünő eredményeket érünk el nagyon szűk határidőkön belül is.
CÉLUNK

Célunk, hogy megvédjük összes programunk résztvevőinek érdekét és hogy ésszel, okosan vezessük vállalkozásunkat. Minden regisztrált felhasználónk sikeres üzleti partner és igazi környezetvédő is egyben. A Recyclix kizárólag környezetbarát technológiákat használ, melyek nem hogy nem ártanak a környezetnek, hanem segítenek is helyreállítani a benne okozott károkat. Egyesítjük az ökológiát és az üzletet, mert úgy hisszük, hogy a jövő erről a két dologról szól.
MUNKÁNK

Pénzt keresünk és meghívunk, hogy te is pénzt keress velünk. Egy mindkét fél számára előnyös együttműködés a siker kulcsa minden üzletben, és ez alól a miénk sem kivétel.

Honlapunk segít pénzhez jutnod úgy, hogy lehetőséget biztosítunk számodra a nemzetközi piacon történő újrahasznosítandó anyag vásárlásához és eladásához.

Cégünk szervezi és irányítja az újrahasznosítási folyamatot, te pedig egyszerűen csak megveszed a nyersanyagot a folyamathoz és későbbi eladáshoz.

Könnyű, mint az egyszeregy: megveszed a hulladékot, mi újrahasznosítjuk számodra, majd eladjuk. A Recyclix olyan hulladékot használ, ami nem kell senkinek, majd kiváló minőségű anyaggá alakítja, amit számos iparágban tudnak hasznosítani.

Veszünk például használt LDPE anyagot és granulátummá alakítjuk, amiből aztán a közismert fekete szemeteszsák, műanyag cső, vagy más műanyag áru lesz.



MIÉRT CSINÁLJUK?

Szeretnénk online szolgáltatásunkkal a sztenderd európai újrahasznosítási modellt még profitképesebbé és műszakilag fejlettebbé tenni. Mindezenközben a képviselőkkel és kormányzati szervekkel való szoros kapcsolatainknak köszönhetően mindenről azonnal tájékozódunk, ami az európai újrahasznosítási iparban történik.

Másik, nem kevésbé fontos célunk, hogy hosszútávú és állandó jövedelmet biztosítsunk minden egyes partnerünk számára, függetlenül attól, hogy éppen milyen partnerségi szerződést választottak. Partnereink üzleti sikerét a termelés növekedése, a földrajzi terjeszkedés és a magas profit biztosítja. Azért szeretnénk, hogy partnereink sokat keressenek, mert az számunkra is jövedelmező.

A műanyag feldolgozás az újrahasznosítási iparág legjövedelmezőbb területe:

A műanyag felhasználás hússzorosára emelkedett az elmúlt 50 évben;

Az európai műanyag 86%-át Kínába exportálják;

A világ összes műanyagának csak 20%-át hasznosítják újra, a többit még mindig elégetik;

Az újrahasznosítási ipar profitját 2014-ben 372 milliárd euróra tették.

A statisztika magáért beszél. Az iparágnak óriási növekedési potenciálja van, míg a piaci verseny szinte nulla és a kormány nem támogatja eléggé, hogy a szükséges termelő létesítményeket megépíttetné. Jelenleg az újrahasznosítási iparág az egyik legígéretesebb és profitképesebb, alacsony kockázatú befektetési terület!

Európa második a világ műanyagtermelésében 20%-kal, míg Kína az első 24.8%-kal. Ezen kívül folyamatosan nő az igény a műanyagra, a műanyagipar növekedése pedig nagy hatással van a legfontosabb európai gazdasági szektorokra. A műanyagipar kulcsfontosságú szerepet játszik a tudományos innováció fejlesztésében nem csak Európában, hanem a világon mindenhol.




A legnagyobb előnye a velünk való munkának az, hogy szinte egyáltalán nem kell résztvenned benne és hogy nagyon kevés idődet fogja elrabolni. A műanyag ára kiszámíthatatlan és sok tényezőtől függ. Mindazonáltal bízhatsz bennünk: elég hosszú ideje vagyunk már a szakmában ahhoz, hogy követni tudjuk a változásokat. Nem csak a piacot ismerjük kivül-belül, hanem a kedvező árakat és nyersanyagokat is igen gyorsan elérhetővé tudjuk tenni.

Csomagjaink a legtöbb újrafeldolgozó cég ajánlatainál jobbak. A legmodernebb technológiáknak és eszközöknek köszönhetően az újrahasznosított műanyag adásvételének egész folyamatát gyorsan és hatékonyan végezzük. Emellett örömmel ajánljuk fel partner programunkat és szolgáltatási csomagjainkat, melyeket teljesen a te igényeidhez igazítunk, akár vásárló, akár vevő vagy.
Szolgáltatásaink

A Recyclix.com több, mint űjrahasznosított anyaggal foglalkozó kereskedés. Azért hoztuk létre cégünket, hogy új szintre emeljük a műanyag-feldolgozást. Integrált szolgáltatás csomagokat ajánlunk és segítünk más cégeknek, hogy gazdaságilag előnyös megoldásokat találjanak problémáikra.
Hulladék kezelés

A hulladék kezelés igény szerinti hulladék felvásárlást jelent ügyfeleinktől. Megbízható nyersanyag-ellátókat keresünk, akik szállítják, tárolják és előkészítik a nyersanyagot a feldolgozásra. Ezután szakértő munkatársaink végzik a nyersanyag feldolgozását, a termék eladását és a profit szétosztását.
Más cégekkel és előállítókkal való együttműködés

Az üzletben való kisebbségi tulajdon

A gyárak számára elvégezzük a teljes munkaciklust: az újrahasznosítást, feldolgozást és az újrafeldolgozott granulátumok kiszállítását. Például ha 100%-ban újrafeldolgozott anyagból készül egy fólia, a gazdaságok átlagban 20%-kal olcsóbban tudják megvenni;

A termelő létesítmények kiszervezése harmadik partner által, kereskedelmi alapon.

Nyersanyag ellátás különböző gyárak számára;

Figyelemfelhívó kampányok szervezése, melyek az újrahasznosítás ökológiában betöltött fontos szerepéről szólnak,

Adj el műanyag hulladékot és tegyél szert jövedelemre

Ha céged fölösleges műanyag hulladékot termel, szívesen segítünk, hogy jövedelmet csinálj belőle. Nincs időd vagy tapasztalatod az eladáshoz? Lépj velünk kapcsolatba! Sokkal gyorsabban találunk vevőt mint versenytársaink.

Legyél zöld és használj öko-barát technológiát!

Ahelyett, hogy szemétlerakóba vinnéd a műanyag szemetet, lépj kapcsolatba velünk és mi segítünk eladni a hulladékot, hogy újrahasznosuljon. Az öko-barát, zöld, újrahasznosító üzletek gyorsan növő trendet képviselnek mai világunkban. Cégünkkel csatlakozhatsz ehhez a trendhez. Kipróbálhatsz valami újat, amivel a környezeteden is segítesz, és pénzt is kereshetsz.

Nagy felelősség és átláthatóság

A Recylix.com technológiai innovációkkal és elsőrangú üzleti eszközökkel rendelkezik, melyek elősegítik a műanyag hulladék vásárlását és eladását. Hagyd a rengeteg, fölösleges papírt és csatlakozz csapatunkhoz, hogy te is kihasználd egyedi adatbázisunkat, mellyel egyszerűvé válik netes rendszerünkben dolgaid kezelése.

Részletes információt találsz súlyról, profitról, árakról és határidőkről, valamint más fontos üzleti elemzésekről a tagok számára fenntartott helyen. Ez mind igen fontos és átlátható adat, amelyhez való hozzáférés minden ügyfelünknek joga. Ezeket ismerni kell, hogy helyesen tudjuk a profitot és a tranzakció megbízhatóságát megítélni.

Az európai polimer ipar komoly célt tűzött ki maga elé: 2020 után nem szabad polimer hulladékot eltemetni. A PlasticsEurope nevű szervezet ipari partnerei támogatásával mondta ezt ki 2011-ben és ezzel egyidőbenmeghirdette a szemétlerakás elleni harcot is.

Wilfried Haensel, a PlasticsEurope igazgatója a következőt mondta: "A szemétlerakás megtiltása minden európai országban lehetséges. A legfejlettebb országok szinte teljesen felhagytak már a polimer szemét lerakásával, amivel nagyban hozzájárulnak a környezetvédelemhez."

Ha már az európai országokról beszélünk, a polimer hulladék 58 %-át újrahasznosítják és energia tárolásra használják. Még mindig sok a tennivaló, hogy teljesen felhagyjunk a szemétlerakással. Először azonban felelnünk kell erre a két kérdésre: Hogyan érhetnénk el ezt a célt?És hogyan lehet kiegyenlíteni a különböző európai országok közti különbségeket a polimer hulladék újrahasznosítását illetően?

Tom Emans, a brüsszeli székhelyű, polimer újrahasznosítással foglalkozó EuPR cég elnöke szerint: "Ez egy nagy kihívás, de nem lehetetlen, ha javítunk az újrahasznosító iparon. Például egész Európára ki kellene terjeszteni az újrahasznosítási törvényt és elő kellene segíteni a különböző típusú hulladékok hatékony szétválasztását, hogy a polimer feldolgozóipart elegendő, jó minőségű nyersanyaggal tudjuk ellátni. Ezek a lépések növelnék az erőforrás kezelés hatékonyságát Európában, munkahelyeket teremtenének és csökkentenék a szén kibocsátást az újrafeldolgozott polimernek köszönhetően".

Régóta nagy a szakadék az Európai országok polimer-feldolgozása között. Az utóbbi két évben valamennyit javult a helyzet hiszen a feldolgozott polimer mennyisége 54%-ról 58%-ra nőtt 2009 és 2010 között.

A Műanyag Újrahasznosító és Helyreállító Szervezetek Szövetségének adatai szerint 16 európai állam újrahasznosította a polimer csomagolás több mint 30 %-át 2010-ben. De Bulgária, Görögország, Ciprus és Málta eléggé lemaradt, mivel polimer csomagolásának csak 22 %-át dolgozta fel.

Az EU államok törvényhozásának harmonizálása és az irányelvek szigorodása segíteni fog ezen a problémán. A PlasticsEurope minden államban népszerű és arra biztatja az országokat, hogy kövessék Németország, Svédország és Ausztria példáját, ahol a szemétlerakást szigorúan korlátozzák.

A hulladékkezelési törvények mellett más akadályokat is le kell még győzni. Jan-Erik Johansson, a PlasticsEurope egyik igazgatója rámutatott, hogy sok területen van még teendő. Meg kell próbálnunk az összes polimer hulladékot összegyűjteni és újrahasznosítani úgy, hogy közben olyan jó minőségű terméket kapjunk, hogy a szekundér polimert is ugyanolyan hatékonyan fel tudjuk használni. Szükség van továbbá az újrahasznosított termékek piacának fejlesztésére is.

Johansson hozzátette, hogy a nehéz gazdasági és anyagi helyzetben lévő országok kormányainak bátorítani kell a szekundér anyagok fejlettebb feldolgozását.

"A legnagyobb nehézség az infrastruktúra anyagi alapját megteremteni, hogy a polimer hulladékot, amely ma még sokszor a földbe kerül, be tudjuk vonni a gazdaság vérkeringésébe. Kezdetleges számítások szerint ez a 27 tagországnak, valamint Norvégiának és Svájcnak évi 8 milliárd euróba kerülne." - mondta.

Így aztán rengeteg még a tennivaló 2020-ig. A technológia átadása nagyon fontos eszköz, ezért döntött úgy a PlasticsEurope, hogy elindít egy olyan programot, amely Franciaország, Lengyelország, Spanyolország és az Egyesült Királyság polimer-ipari szervezetei között hivatott fejleszteni az együttműködést. A cél, hogy a polimer hulladék újrahasznosítási technológiáját minél gyorsabban megvalósítsák.

Bár a cél elérése 2020-ig igen nagy kihívás, a Vinyl 2010 program sikere azt mutatja, hogy a különböző országok együttes erőfeszítése a polimer hulladék kezelés terén már fontos eredményeket tud felmutatni.
sankoran
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2014.09.01. 16:29
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: sankoran »

Nekem nem sikerült kivenni, az első körben kaptam 1.2 eurót a withdrawal balanceba, és annak kell min. 20 eurónak lenni hogy ki tudjam venni. Tehát körönként lehet kapni összeget, és azt gyűjtögetve 20 euró után kérhető ki.

"A folyamat 21 napig tart és utána kapsz 45 eurót, ha akarod visszaforgatod,ha akarod kiveheted."
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

Én is most kezdtem el. Most tartok a 17. napnál, kíváncsi vagyok mi lesz ebből :D
tovajk
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2015.09.01. 11:58
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: tovajk »

Sziasztok!

Nekem az a problémám a dologgal, hogy nem tudok befizetni bankkártyáról, ezt írja ki (hetek óta): "Payment gateway under maintenance, please check back later. Thank you." Valaki esetleg tudja, mi a teendő?

Köszönöm!
Delcanto
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2015.09.22. 16:01
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: Delcanto »

Így első olvasatra érdekes lehetőségnek tűnik. Fizetett már valakinek?
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

20 eurótól fizet, most van 2,8 euróm szóval még messze vagyok a kikéréstől :D
sankoran
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2014.09.01. 16:29
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: sankoran »

Én kicsit elrontottam, mert nem engedett tovább forgatni (vagy csak figyelmetlen voltam), így rányomtam az eladása, és kaptam 19eurót. Viszont 20tól lehet kérni. Szóval megkértem egy ismerőst regizzen alám, hogy a jutalékkal meglegyen a 20 euró. Amint sikerült kikérni írok.

Az is lehet, hogy mint a legtöbb ilyen oldal, elvárja hogy befektess, tehát közel hajszálnyira meg tudod közelíteni a kikérési értéket, de ha nincs referáltad, vagy nem fizetsz be, akkor nem tudod kikérni.
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

ha minden egyes újrahasznosítási ciklusért 2.8 eurót kapunk akkor az egy jó ptc oldalnak felel meg, csak itt szinte nem kell csinálni semmit :D
tényleg jó lenne ha nem kéne kikérés előtt befektetni valamennyit.
Delcanto
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2015.09.22. 16:01
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: Delcanto »

sankoran írta:Én kicsit elrontottam, mert nem engedett tovább forgatni (vagy csak figyelmetlen voltam), így rányomtam az eladása, és kaptam 19eurót. Viszont 20tól lehet kérni. Szóval megkértem egy ismerőst regizzen alám, hogy a jutalékkal meglegyen a 20 euró. Amint sikerült kikérni írok.

Az is lehet, hogy mint a legtöbb ilyen oldal, elvárja hogy befektess, tehát közel hajszálnyira meg tudod közelíteni a kikérési értéket, de ha nincs referáltad, vagy nem fizetsz be, akkor nem tudod kikérni.
Elvileg nem kell befizetni ahhoz, hogy kikérd. Bár elég szűkszavúan csak ennyit írnak a fizetésről: "A kifizetés minimális összege 20 euró."
sankoran
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2014.09.01. 16:29
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: sankoran »

Csak kicsit furának tartom, hogy pont 19 eurónál álltam le. Mert ugye lehet az a szisztéma, hogy befizetsz, akkor tudsz még vásárolni, forgatni stb. és akkor kérheted ki a 20 eurót, mert csak úgy lesz meg. Nem egy ilyen oldal volt már.
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

Sankoran, pontosan 19 euród lett vagy pedig 19,55 ? és végig csináltad a 34 napot vagy pedig csak a 21 napot?
Mert így azthiszem kezdem érteni az egészet és így már világos hogy miért nem érted el a 20 eurót.
sankoran
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2014.09.01. 16:29
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: sankoran »

Pontosan 19euróm. 07.12kor regisztráltam, szóval... Miért nem értem el, írd meg kérlek.
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

Akkor szerintem valamit nem jól számoltam, de ezt a tanácsot találtam az oldalon:

"Ha az első vagy második ciklus után szeretnéd eladni az anyagot, mínuszba kerülsz, hiszen a nyereségi részesedésed nem lesz elég ahhoz, hogy az árkülönbséget ki tudd használni.
Például, ha 100 euróért vásárolsz hulladékot, majd eladod a teljes ciklus után 300 euróért, 6 euró lesz a profitod az első ciklusra.
A profitod a nyereségi részesedéseden múlik és a szabályok szerint legalább 25%-nek kell lennie. Így 25%-t kapsz 300 vagy 75 euróból. Általában 4, 75 vagy 81 eurót fogsz keresni a teljes újrahasznosítási ciklus után."

Először úgy számoltam hogy a 20 euróból származó 100 kilót megszoroztam 0.67-el mert ennyi eurót ér 1kg újrahasznosított hulladék. És állítólag te ennek kapod meg a 25%-át, ami így 16.75. Ehhez pedig hozzáadtam a 2.8 eurót amit a ciklus végén kapunk. De szerintem valahogy másképpen számolnak :D
sankoran
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2014.09.01. 16:29
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: sankoran »

Nekem ez kicsit magas:)

Pedig reméltem, hogy meglesz, legalább lenne egy fizetési igazolás itt, mert nem hiszem, hogy senki sem érte még el... vagy nem is fizetett senkinek?
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

Szerintem én megvárom amíg meglesz a 20 euró az újrahasznosításból (az kb fél év), és majd csak akkor veszem ki.
Így megmarad az ajándék húszas és nem kell befektetnem. ha esetleg nem fizetne akkor sincs baj mert alig kell csinálni valamit és így nem is lehet bukni.
Avatar
Fealar
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 328
Csatlakozott: 2015.01.23. 10:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: Fealar »

Na regiztem én is. vettem 100kg szemetet és most várom a csodát :D
Delcanto
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2015.09.22. 16:01
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: Delcanto »

Elvileg fizet, ez egy 2015 júniusi fizetési bizonylat (nem saját, a google-on találtam). Nekem még 13 nap van az 1. ciklus végéig, de ahogy átolvastam a súgót, érdemes a teljes újrahasznosítási ciklust megvárni, s csak utána kivenni, úgyhogy az még pár hónap... :lol: mindenesetre ha lesz fizuról saját bizonylatom, fölrakom.

Kép
tarpi
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 230
Csatlakozott: 2013.06.03. 18:16
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: tarpi »

Összejött 21,80$. Megpróbáltam kikérni, de csak min 20$-os befizetés után enged kikérni. :bad:
sankoran
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2014.09.01. 16:29
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: sankoran »

Mondtam én, túl szép hogy igaz legyen, hogy ingyen pénzt osztogassanak:(
koni016
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2015.08.17. 20:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: koni016 »

holnap én is kitudnám kérni, de nem merem megkockáztatni hogy befizessek 20 dollárt :D
CashDouble
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 384
Csatlakozott: 2015.12.01. 22:32
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: CashDouble »

működik még? 20 eurót hogy kapom meg?
https://m.facebook.com/groups/359307893 ... ?ref=share Nem hittem, de valóban kifizetett FB csoport! :clap:
Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1112
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

Jó volna némi infó, hogy kezdjünk valamit ezzel a topiccal.
Avatar
Fealar
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 328
Csatlakozott: 2015.01.23. 10:21
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: Fealar »

igazából semmi extra nincs az oldallal. Megy magától semmi történés nélkül. Havonta kell rányomni egy restart cycle gombra és ennyi. Nagyon sok idő mire egy 20 eurós csomag profitosra fordul. Érdekességnek jó, de semmi odafigyelést vagy néha ránézek dolgot nem igényel. Ha valami gyíkja van mindíg klüld egy e-mailt hogy ez történt és nyomj egy gombot az oldalon és ennyi.
Az hogy fizet e vagy sem nem tudom mert még csak 4 eurónál járok. :)
Delcanto
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2015.09.22. 16:01
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: Delcanto »

Neten találni fizetési bizonylatokat tőlük, tehát elvileg fizet. Én is még kicsit messze járok a kikéréstől, jelenleg 5.6 euróm van. :)
Megpróbálok összedobni pár nap múlva egy bővebb leírást.

Amúgy ha a topic indítója már nem kíván vele foglalkozni, szívesen átvenném, de nem tudom, hogy megy ez, kinél kell jeleznem... :)
singular
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 69
Csatlakozott: 2014.08.11. 02:51
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: singular »

Én már a kikérésnél tartok, de semmiféle procira nem fizet addig, amíg kintről nem vásárolunk, csak a belső egyenlegbe engedi kikérni, amiből aztán ismét vehetünk "hulladékot". Ez így egy végtelen ciklus, amit befizetéssel tudunk feloldani. Tehát amíg nem fektetünk be addig egy nagyon kevés időt igénylő játék az egész.
CashDouble
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 384
Csatlakozott: 2015.12.01. 22:32
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: CashDouble »

Jól jönne ha valaki tesztelné, hogy fizet e.
https://m.facebook.com/groups/359307893 ... ?ref=share Nem hittem, de valóban kifizetett FB csoport! :clap:
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4959
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: Találtam egy ingyenes lehetőséget, próbáld ki! recyclix

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

jó lenne némi infó a cégről,mert ha igaz,amit itt olvasunk,akkor a neten kéne találni a cégről adatokat. ott azért hamar kiderülhet,h mennyiben vehető komolyan a dolog.
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég