Buxify, Buxjunction - szenvednek... :/

Halott, már nem működő pénzkereső programok
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Buxify, Buxjunction - szenvednek... :/

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Frissítve: 2012.03.17-én.

Buxify v2 - nem ajánlott!
Kép

Kép

Íme egy kis segítség a 2 sokban hasonlító, de némileg azért különböző oldalhoz. Remélem sokaknak lesz hasznára, dollárban is! ;)

- Mindkét oldal profitsharing rendszerű. Ez azt jelenti, hogy az upgrade-elt tagok (és csak ők), tehát akik pénzt fektetnek be az oldalakba, napi osztalékot kapnak, az oldalak előző napi nyereségéből, a saját belső egyenlegük (account balance) nagyságától függően. Ebből már sejthető, hogy a cél az egyenleg minél gyorsabb feltornászása.

Figyelmeztetés!
Várhatóan az első 2-3 tagság vásárlás, az alacsony belső egyenleg miatt, még nem lesz profitos, emiatt nem kell aggódni, ha folyamatosan csinálod, utoléri és kiforogja magát.

Ennek módjai:
- valamilyen szintű tagság megvásárlása ($10 - $5 000-ig)
- a hirdetések és emilben érkező Solo reklámok lekattintása, megnézése.
- új tagok meghívása.
- "gazdátlan" tagok 1 évre történő kibérlése.

- $5 regisztrációs bónusz a kezdéskor, hogy ne kelljen nulláról indulni.

- Free tagoknak is lehetséges kifizetést kapni, a saját toborzású referáltak tagság vásárlásai után. A jutalék 5%. Az így kifizetett összeg beleszámít az kifizetett összegekbe, tehát a megtérülési %-nál, illetve upgrade vásárlásnál figyelembe kell venni!
Free tagságban - emellett - a belső egyenlegből hirdetést és (csak a Buxify v2 esetén) referáltakat lehet 1 év időtartamra bérelni.

- Lehetőség van egyszeri alkalommal a belső egyenleg terhére IRON upgrade-t venni. Ha nincsenek upgrade-elt referáltjaid, akkor $25-t vonnak le az egyenlegedből. Ha korábban már saját zsebből upgrade-eltél, akkor nem élhetsz ezzel a lehetőséggel. Ezt az első és egyszeri IRON upgrade-t a Convert menüpontban lehet megtalálni.
Fontos megjegyezni, hogy bár $25-t vonnak le, de a maximális megtérülés az IRON tagságra vonatkozó $13! Illetve a Total befizetés sorban is csak $10 fog megjelenni. Tehát, senki ne várja, hogy a $25 130%-át ki tudja venni... A saját zsebből történő upgrade vásárlás esetén, természetesen nincs levonás az egyenlegből.
Fontos, hogy ha $25 egyenleg elérésekor azonnal igénybe veszed, nulláról indul az egyenleged, így nem számíthatsz túl nagy osztalékokra... Tehát célszerű jóval magasabb egyenleggel nekifutni, aminek az eléréséhez Free-ként elég hosszú idő kell. (Véleményem szerint érdemesebb inkább elkezdeni a tagság vásárlásokat, min. $10-al, de ha van miből, akkor inkább többel.)

- Az upgrade 200 (ill. 100 - Silver tagságtól kezdve BJ esetén) kattintásig tart, ebbe nem számítanak bele az emailben érkező hiretések, azokat a 200/100 kattintás után is le lehet kattintani! Ha többet kattintasz, mint a megengedett 200, vagy 100, automatikusan visszakerülsz Free tagságba, így erre célszerű odafigyelni.
Még egy fontos tudnivaló az emilben érkező (MegaSolo) hirdetésekről: párhuzamosan is lekattinthatóak, nem csak egyszerre 1 mehet, mint az oldalakon történő kattintások esetén! Ezzel lehet némi időt spórolni.

- Ha nem léped túl a kattintási határt, akkor az upgrade 30 napig tart, vagy amíg eléred a megtérülésnél a 130%-ot (ill. 140%). Ezután ismét Free tagságba kerülsz vissza.

- A napi osztalék levonásra kerül a belső számlaegyenlegből. Így az történik, hogy amíg lekattintod a 200/100-at, addig nő az egyenleged, majd az upgrade végéig csökken, de emiatt nem kell aggódni. A 200/100 lekattintása, a megvásárolt upgrade összegének 130-140%-val növeli az egyenleget, tehát, ha egy upgrade eléri a teljes megtérülést, akkor sem lesz kevesebb az egyenleg. A Buxify v2 esetén, a $20-os Copper tagságtól kezdve az upgrade-hez bónusz is jár, tehát az egyenleg növelése megoldott. Az emilben érkező hirdetések és a saját, ill. bérelt refek kattintásai szintén növelik a belső egyenlegünket.


Vessünk egy pillantást a statisztikai oldalakra, mivel azok is eléggé hasonlóak:

Total Website Visits *** - itt látható, hogy mennyi hirdetést kattintottál le. Amikor upgrade-t veszel, ez lenullázódik és így láthatod mennyit kattintottál az adott upgrade időszakban.

# of Solo Ad Visits (Clicks on E-mails)** / Solo Email Visits * - a megnézett emailek száma. (Free-ként 1 centtel növelik az egyenleget, bármilyen tagság esetén 3 cetet érnek, tagság szintjétől függetlenül.)

Direct Referrals (View) - az általad toborzott tagok száma.

Rented Referrals (View) - az 1 évre bérelt refek száma. A ref. bérlésre költött pénz nem számít bele a befektetett összegbe!

Referral Website Visits - a refek által lekattintott hirdetések száma. (Emailek nem számítanak bele.)

Tot. Upgrade Referral Commission - a hozzád csatlakozott referáltak tagság vásárlásaiért eddig kapott összes jutalék. (A bérelt refek mindig Free tagok maradnak, függetlenül a valós tagságuktól.)

Upgrade Referral Commission to cashout - amikor valamelyik referáltad upgrade-t vesz, a vásárolt upgrade összegének 5%-a kerül jóváírásra itt. Ezt Free tagok is kikérhetik $2 elérése után.

Pending Referral Commission - a már kikért, de még ki nem fizetett jutalék.

Payout % - itt a kifizetési, megtérülési arány látható. Az eddigi összes upgrade-re ki- és befizetett összeg hányadosa, százalékban megadva.

Total Spent - itt az általad saját zsebből befizetett upgrade-k összegét látod. A bérelt referáltakra költött pénz ebben sajna nincs benne!

Account Balance - itt láthatod a belső egyenlegedet, ami alapján a napi osztalék megállapításra kerül.

Total Amount Paid - itt a tőlük kapott kifizetések összege látható, a direkt refek tagság vásárlásai után kifizetett jutalékokkal együtt.

Spent from Balance (Ads/Refs) - itt a számlaegyenlegedből (account balance) elköltött összeg szerepel. Ez lehet referált bérlés (csak BF esetén), vagy hirdetés vásárlás.

Dividends to cashout / Bux commission to cashout - itt látható a napi osztalékokból származó összeg. Ha látható mellette a (cashout) link, az azt jelenti, hogy ki lehet kérni. A minimum kifizetés Buxify-nál $1, Buxjunction-nél $2.
Az upgrade lejárata előtti napon célszerű kikérni, lehetőleg egyben az egész upgrade termését.

Pending Cashout - a kikért, de még ki nem fizetett összeg. Hivatalosan 5-7 munkanap a kifizetési határidő, de általában még aznap meg szokott érkezni a pénz, amennyiben van aznap kifizetés. Fontos, hogy ha visszakerül valaki Free tagságba, az itt szereplő összeget akkor is megkapja.

A két oldal működésének megértéséhez vegyük szemügyre az alábbi táblázatokat:

Kép
Kép

Az oszlopok jelentése:

Membership: a különböző szintű tagságok neve, a Free-től a Trader-ig.

Cost: a tagságok ára.

ADV Credits (csak BF!) az adott tagsághoz járó hirdetési kreditek mennyisége, amit lekattintható hirdetésre és/vagy banner megjelenítésre lehet beváltani jelenleg, de lesz még másik 2 lehetőség is hamarosan. Ez egyébként egy hasznos újítás tőlük.

ROI per Click: a különböző tagságoknál a hirdetések kattintási értéke. A 200/100 hirdetés lekattintása, az adott tagság árának 130-140%-val növeli a belső egyenleget.

Referral Click: az általunk toborzott direkt refek kattintásai után járó összeg, ami szintén az egyenlegünket növeli.
Fontos, hogy ezek az értékek a bérelt refekre nem érvényesek!
BF esetén a bérelt refek kattintásai $0.003-t érnek.
BJ esetén a bérelt refek kattintási értéke, amennyiben Free tagok vagyunk: $0.005, bármilyen szintű tagság esetén: $0.01 az upgrade szintjétől függetlenül.
Itt még álljunk meg egy pillanatra, mert a két oldal között itt van egy kis különbség:
BF: nem csak nekünk, hanem a refünknek is upgradelve kell lennie, hogy az itt látható összeg íródjon jóvá. Máskülönben $0.003/klikk.
BJ: csak nekünk kell upgradelve lenni.

Duration: mennyi az adott tagságnál a megengedett legtöbb kattintás. (Túlkattintás esetén Free tagságba kerülsz vissza.)

Max Returns / Returns: itt azt látjuk, hogy az adott szintű tagság, a 200/100 kattintás teljesítésekor mennyivel növeli az egyenlegünket, viszont a napi osztalékok ebből levonásra kerülnek.

ROI %: (csak Buxify v2) Return On Investment. Itt látható, hogy az adott tagságoknál mennyi a maximálisan elérhető megtérülés. 130% - magyarul 30% nyereség. Ez az oszlop kissé megtévesztő lehet, mivel a kivehető maximum az összes befektetés 130%-ára érvényes. Tehát a Payout % sor a mérvadó a 130%-ra vonatkozóan.

Upgrade Bonus: (csak Buxify v2) az itt megadott összeg, az upgrade megvásárlásakor jóváírásra kerül, tehát azonnal növeli az account balance értékét! Sajna ez csak a Buxify esetén van.

Min. Cashout: (csak BJ) ennyitől lehet pénzt kikérni. Ezt az összeget a Dividends to cashout / Bux commission to cashout sorban láthatjuk. Egyébként nem érdemes apránként kikéregetni, inkább a tagság utolsó előtti napján, vagy a max. megtérülés elérése előtt, egyben.
Ez a csökkentett osztalék témája miatt fontos, erről is írok bővebben lentebb.


A különböző szintű tagságok összehasonlítása:

Free: az ingyenes tagság mindkét oldalon hasonló, a lekattintott hirdetések és az emailek is 1-1 centtel növelik az egyenlegünket. Free tagként az egyenlegünk terhére vásárolhatunk hirdetéseket és referáltakat (BF!), pénzt csak a refjeink tagság vásárlásai után kérhetünk ki. Illetve, van még az első és egyszeri Iron tagság vásárlási lehetőség, amint az fentebb már említettem. Ez a tagság a leglassúbb módja az egyenlegünk növelésének. Nincs kattintási szám korlátozás és persze lejárati idő sem, addig maradhatunk Free tagok ameddig akarunk. De nyilván nem ez a célunk az oldalakkal... Különbség a 2 oldal között, hogy a Buxjunction-n vannak olyan hirdetések, amiket csak a magasabb tagságban lévők tudnak pénzért lekattintani. Ez a hirdetések fölött, szürke mezőben olvasható. Illetve, szintén itt, van egy csalás ellenőrző villogó, piros betűs "hirdetés", amire rákattintva $3-t levon az egyenlegünkből. Erre, az automatikus kattintó programok kiszűrése miatt van szükség.

Iron: ez a tagság szintén megegyezik a 2 oldalnál. $10-ba kerül, ha saját zsebből és nem az egyenlegünk terhére vesszük meg. Az egyenleg terhére is kerülhet csak $10-ba, de akkor 3 saját és upgrade-lt referáltunk kell, hogy legyen. Természetesen, ha az egyenlegünkből vesszük meg, akkor az ára levonásra kerül az egyenlegből.
Ez a tagság 200 lekattintott hirdetésig tart, vagy ha megállunk 200 kattintásnál akkor 30 napig, vagy addig, amíg elérjük a kifizetésnél a 130% megtérülést. Ezután ismét Free tagok leszünk.
A lekattintott hirdetések 6,5 centtel, az emailek 3 centtel növelik az egyenlegünket. A jóváírt napi osztalékok az egyenlegből levonásra kerülnek.

Számoljunk: 200 kattintás $13-al növeli az egyenleget. Az emailek 15-30 cent között hoznak naponta. Amennyiben van már némi pénz az egyenlegeden és eléred a $13-t a napi osztalékokból, akkor az levonásra is kerül, tehát csak az emailekből jövő pénz lesz a többlet növekményed. Ebből látható, hogy ha komolyabb pénzt szeretnél kivenni az oldalakból, akkor nem érdemes már az elején a 130% megtérülés elérésére hajtani. Inkább a folyamatos tagság vásárlás ajánlott, referáltak toborzása esetleg bérlésére (ez inkább BF-nál az egyenlegből, de ha valaki úgy gondolja, akár saját zsebből is). Az Iron tagság a Buxjunction-ön, egy jó alapozás lehet a későbbi, magasabb upgrad-ekhez. A Buxify-on inkább a következő, Copper tagság ajánlott, látni is fogod miért.

Amennyiben a célunk az egyenlegünk minél gyorsabb növelése és nincsenek még referáltjaink, akkor mese nincs, bele kell tolni a pénzt az oldalakba. Amikor eléred a 200 kattintást, kikéred az addig összegyűlt osztalékodat (hogy azért valami jöjjön is vissza), a pénz megérkezése után kattintasz egy 201.-et, visszakerülsz Free tagságba és ismét tagságot veszel.

Itt is érvényes a szabály, hogy csak annyi pénzt fektess be, amennyinek az esetleges elveszítése nem okoz túl nagy problémát!

Copper: $20-ba kerül, érvényesség: 200 kattintás, vagy 30 nap, vagy 130% megtérülés. Ennél a tagságnál már eltér egymástól a 2 oldal, mivel a Buxify-on az upgrade jóváírásakor azonnal $5 bónusszal gazdagodik az egyenlegünk, aminek a hatása a következő napi osztaléknál már jelentkezik. Emellett, ha ki is vesszük a 130%-t, $26-t, akkor is marad az egyenlegen növekmény, az emailek által hozott fölött is. Ez a tagság ezért jobb a Buxify építéséhez. Nyilván, ha valaki gyorsabban akar a haladni a Buxjunction-ön és belefér a költségvetésébe, akkor vegye ezt és 2-szer gyorsabban fog haladni, mint az Iron tagsággal.

Bronze: $50-ba kerül, érvényesség: 200 kattintás, vagy 30 nap, vagy 130% megtérülés. Ez a tagság szintén a Buxify esetén előnyösebb, mert ehhez már $20 bónusz jár a tagság megvétele, ill. jóváírásakor.

Silver: $100-ba kerül. Ennél a tagságnál már látványos különbséget láthatunk, ismét a Buxify javára. Igaz, a Buxify-on 200 kattintásig (tehát hosszabb ideig) tart a $130 összeszedése, de rögtön kapunk $45 bónuszt, ami már másnap érezteti a hatását és összesítve nagyobb egyenleg növekedést okoz.

Palladium: $200-ba kerül. A helyzet hasonló az előzőhöz. Itt is a Buxify ad többet az egyenleghez, mivel $95 a bónusz, amit azonnal megkapunk. A kivehető maximum 130% mindkettőnél.

Gold: $500-ba kerül. Itt már a Buxjunction viszi a pálmát a kivehető pénz szempontjából, mert ennél a tagságnál a max. megtérülés 135%. A Buxify viszont $245-t ad az egyenleghez bónuszként.

Platinum: $1000-be kerül. Buxjunction esetén a megtérülés szintén 135%, ami veri a Buxify-t, viszont ott kapunk $495 bónuszt az egyenleghez.

Értelmes cél lehet mindkét oldalon eljutni idáig (sok hónap, vagy sok befektetett pénz után) és ha egy darabig nem akarunk feljebb lépni, hanem igyekszünk a 130 és 135%-t kivenni, majd újra és újra ezt a tagságot befizetni, akkor sem lehet ok panaszra, hiszen egy-egy upgrade ciklus, ami akár 2 hét alatt kiforoghat, itt már együttesen $650-t hoz tiszta haszonként! És ez egy hónap alatt akár 2-szer is kijöhet! Na ezért már érdemes megrendelni az Alertpay bankkártyát! Ebből már be lehet vásárolni a boltban!

Diamond: $2000-ba kerül. A Buxjunction esetén a megtérülés már 140%!!! Ami $800 profit egy ciklusban! De ne felejtsük el, hogy a Buxify-nál nagyobb a növekmény a bónuszok miatt. Ez azért fontos, mert a bónusz egy komoly segítség, hogy kisebb beruházással és gyorsabban léphessünk fentebb a tagságok lépcsőfokain.

Ez a tagság, amennyiben mindkét oldalon sikerül elérni, már $1400-t hoz! Ez már kicsit távolabbi célkitűzés, vagy jó sok befektetett dollár lehet.

Trader: $5000-be kerül. A Buxjunction esetén a megtérülés itt is 140%!

Ez a komoly befektetők, ill. a kitartó kattintók szintje. Ennek elérése, ha kicsivel indulunk, akár több év is lehet...
És nem is biztos, hogy érdemes erre hajtani...

Szépen ragyog az a Diamond is. ;)


A csökkentett osztalékról:

Buxify:
1- Amikor a Payout % meghaladja a 110%-t. Ezért nem éri meg ebben a profit közeli fázisban apránként kikéregetni. Én pont így jártam. Kikértem egy kis zsét, mert kellett, kifizették és ezzel 114% lett a payout, másnaptól már csak centeket kaptam... Ha bent hagyom, akkor kb. 130% megtérüléssel zártam volna a Silvert...

2- Ha nem kéred ki menet közben, de a teljes kifizetett pénz és a jóváírt napi osztalékok+ref. jutalékok együttes összege meghaladja a befeccölt összeg 130%-t, jön az aprópénz az upgrade végéig. Illetve egy nagyobb ref. upgrade jutalék jóváírásakor vissza is dobott Free-be.

Amennyiben kifizetés után eléred, vagy meghaladod a 130%-t downgrade következik Free tagságba.

Buxjunction:
1- a tényleges ki és befizetés meghaladja a 90%-t. (Itt sem érdemes apránként kikéregetni.) Itt becsapós lehet a Payout % sor, mert abban nincs benne a ref. upgrade jutalék, viszont a 90%-nál figyelembe veszi a rendszer, tehát a tényleges ki és befizetésből kell kiszámolni, amennyiben valakinek vannak saját toborzású refjei.

Itt a downgrade határa a tagságtól is függ, a Diamond és a Trader esetén már 140% a teljes befektetett összegre nézve.

Mit lehet tenni ha valaki belecsúszik a csökkentett osztalékba?

Na itt jön a matekozás. A BF-nál célszerű mihamarabb visszakerülni a normál osztalékos tartományba... Ki kell számolni, hogy mekkora az a legkisebb összeg, ami visszarontja a Payout %-t 110 alá. Ezt meg lehet tenni egy nagyobb, vagy több kisebb összegű upgrade-el.
Pl.: mondjuk ha a visszarontáshoz két $20-s Copper is elég, akkor nem biztos, hogy érdemes egy $50-s Bronzot venni. Itt ki kell számolni, hogy a jelen osztalékszint mellett mi az ami megtérülhet.
Mondjuk elég a 2 Copper, ekkor az első Copper alatt lekattolod a 200-t, túlkattolsz nem kérsz ki pénzt és megveszed a következőt, és ekkortól már a rendes osztalékot kapod, az upgrade végéig, vagy amíg a kifizetett és osztalékként jóváírt pénz összege el nem éri a befeccölt pénz 130%-t.

BJ-nél is ki kell számolni, hogy mennyit kell befeccölni, hogy 90% alá visszamenjen az arány. Viszont itt van más lehetőség is, mivel itt a csökkentett osztalék az egynegyede a normálnak, tehát meg lehet csinálni, hogy kisebb upgrade-re váltasz, ami még így is megtérülhet. Én Silvereket vettem, de már be kellett volna tolnom $500-t, hogy visszakerülhessek a rendes osztalékba. Viszont az 500 nem térült volna meg. Viszont a $20-s Copper bőségesen megtérült még a csökkentett osztalékkal is.


Lehetséges stratégiák:

A folyamatos upgrade stratégia
Folyt. köv...

Regi:
Kép
Kép
A hozzászólást 21 alkalommal szerkesztették, utoljára bogyozotyo 2013.10.21. 19:49-kor.
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Végre a Buxify adott egy rendes osztalékot: 2011-05-06 - $5.139 - Daily Sharing Dividend :D :D :D
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Újabb rekord osztalék: 2011-05-07 - 6.898 - Daily Sharing Dividend! :D :D :D

Ez már közelíti a régebbi időszak 1% osztalékát az account balance-ra vetítve...
applebook
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 338
Csatlakozott: 2010.10.16. 12:15
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: applebook »

Szépp írás ,de még mindig nem vágom a rendszerért :D Sztem elég győkér oldalak de leglalább fizetnek:D
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Annyira nem bonyi a dolog: minél magasabb acc. balance-t érsz el annál több napi osztalékot kapsz.
Ha elég időt és némi pénzt szánsz a felépítésükre, tisztes mellécash-t lehet velük keresni. ;)
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

:arrow: Fontos :!:

A Buxjunction hirdetések között van egy csalás ellenőrző (anti-cheat) link. Villog és piros.

Ha rákattintasz $3-t levon az egyenlegből!

A Buxify piros betűs hirdetését le lehet kattolni, az nem ilyen.
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Buxjunction: a negyedik $10-s upgrade 3 nappal a 200 katt után megtérült. Ki is fizették, ahogy rendesen szokták... :D

Buxify: a második Silver upgrade 12 nap után már több, mint $54-nál jár. Ha így megy tovább megtérül még a refek vásárlására fordított $24.95 is! :D
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

kovpeter30, macurga3287 üdv a csapatban! Ha valami nem világos kérdezzetek bátran és persze sok sikert az oldalakhoz! ;)
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Buxjunction: kiforogta magát a 4. Iron upgrade a 200 kattintás után 2 nappal. :D

Bizonylat: http://markandjames.net/forum/index.php?topic=3382.0

Az osztalékok jól tartják magukat, folyamatosan az account balance 1,2 - 1,3%-a. ;)

Buxify: a második Silver upgrade szépen alakulgat, miután itt is erősödtek az osztalékok, ha így haladunk akkor nemcsak az upgrade, hanem még a ref vásárlásra költött $25 is visszajön.

16 napi osztalék után az állás: US $73.445 :D

Az osztalék mértéke visszatért a korábbi 0,6 - 0,8% környékére, ami jó nekünk! 8-)
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Kedves nadint gratulálok, hogy elkezdted a folyamatos upgrade stratégiát a Buxjunction-n, sok sikert! ;)

Ha bármi kérdésed adódik szólj nyugodtan!

Hajrá! ;)
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

A Buxify napi osztalékok egészen jól alakulnak, úgy tűnik túljutottak azon a gyengélkedő hónapon, amikor alig csurrant cseppent valami.

A mostani $100-s Silver upgrade már most $90 fölött van és még hol van hónap vége, amikor lejár az upgradem... :D

Íme az utóbbi napok termése:
2011-05-06 5.139
2011-05-07 6.898
2011-05-08 5.447
2011-05-09 4.509
2011-05-10 4.066
2011-05-11 5.497
2011-05-12 5.499
2011-05-13 5.202
2011-05-14 4.83
2011-05-15 4.53
2011-05-16 4.672
2011-05-17 5.634
2011-05-18 5.525
2011-05-19 5.903

Anyukám is túl van 2 Iron és 2 Copper upgraden és a megtérülése 130% fölött van picivel, így olyan hozamot ért el, amit csak a profi forex traderek tudnak űberelni. :D
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 3508
Csatlakozott: 2010.12.05. 10:52
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: patrasz »

Annyi kérdésem lenne csak hogy refeket mikor lehet találni mert most egyik oldalon sincs!
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Ezt a kérdést elég sűrűn felteszik a fórumukon is... Igazából kiszámíthatatlan...

Saját zsebből is lehet venni, ami a Buxjunction esetén szinte folyamatosan működik, a Buxify esetén inkább délelőttönként szokott.

Érdemes lehet használni itt is a Check4change firefox bővítményt, lehet, hogy segít refeket fogni. Az elfoglaltságaim miatt, sajna nincs mostanában időm ezt tesztelni... de sztem működne. ;)
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

A Buxify osztalékom elérte a $100-t a 21. nappal, innentől már minden nap tiszta haszon! :D
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 3508
Csatlakozott: 2010.12.05. 10:52
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: patrasz »

Most nézem hogy számításaim szerint ma a Buxjunctin-on a hozam 1,48% volt!!
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Igen, egyébként is rendesen veri a BJ a BF-t osztalékoban, de a BF se rossz, főleg az upgrade bónusz miatt. Ha minden jól megy, holnap jövök egy szép Buxify fizu bizonylattal, ami a második Silver tagságom hozamának kikérése lesz... ;)

Ja, és a BJ Iron is átlépi a $10-t holnap, úgyhogy azt is kikérem. Viszont a kattok még nem érték el a 200-t... Lépnem kell tovább a $20-s tagságra.
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Akkor ahogy ígértem, íme a második Silver upgrade eredménye 28 napi osztalék után! :D

Az eddigi teljes megtérülés: 108.91% (In Profit) Visszajött még az a $25 is amit 30 ref megvásárlására költöttem (AP-ről) ;)

Remélem már senki sem kételkedik az oldalakban.

http://buxify.com/?r=bogyozotyo
http://buxjunction.com/?r=bogyozotyo

Kép
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Befutott az 5. fizu a Buxjunction-től is. Mivel hamarabb jött vissza a befizetett $10, mint ahogy a 200 katt meglett volna, felléptem a $20-s Copper upgrade-re.
Kép
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Köszi a regit pocsrik, sok $$$-t az oldalhoz! ;)

Ha valami nem világos és nincs rá semmi infó az első bejegyzésben kérdezz nyugodtan.
koporta
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 143
Csatlakozott: 2010.07.05. 19:31
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: koporta »

hello Bogyozo volna egy kerdesem a sárga és a feher hirdetések kozott van valami kulombseg a bj.
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Értékük ugyanaz, ha free tag vagy akkor van amelyik nem ad semmit, de ha upgradeltél akkor mindet le tudod kattintani, az adott upgrade-től függő kattintási értékért.
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

csari és adam999 köszi a regit és sok megtérülő upgradet kívánok! :D
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

Megérkezett az újabb (6.) fizu a BJ-től. :D
Kép
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

howudoin köszi a regit és sok sikert az oldalakhoz! ;)
csari
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2010.07.03. 07:42
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: csari »

bogyozotyo írta:csari és adam999 köszi a regit és sok megtérülő upgradet kívánok! :D

Köszi!!

Nagyon jó a leírásod. Engedélyezed a további használatát ref-szerzéshez? Szívesen kitenném az újra indult Hunbuxon.
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

csari írta:
bogyozotyo írta:csari és adam999 köszi a regit és sok megtérülő upgradet kívánok! :D

Köszi!!

Nagyon jó a leírásod. Engedélyezed a további használatát ref-szerzéshez? Szívesen kitenném az újra indult Hunbuxon.
Persze, de az eredeti forrást illik megemlíteni. Használd egészséggel!
csari
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 472
Csatlakozott: 2010.07.03. 07:42
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: csari »

bogyozotyo írta:
csari írta:
bogyozotyo írta:csari és adam999 köszi a regit és sok megtérülő upgradet kívánok! :D

Köszi!!

Nagyon jó a leírásod. Engedélyezed a további használatát ref-szerzéshez? Szívesen kitenném az újra indult Hunbuxon.
Persze, de az eredeti forrást illik megemlíteni. Használd egészséggel!
Ez természetes. És nagyon köszönöm!
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

nerika58 köszönöm a regit és sok sikert az oldalakhoz! ;)

Fontos változások a Buxjunction oldalon!

Hamarosan megújul az oldal scriptje, reméljük rendben lesz vele minden.

CHANGE SPONSOR: ha valaki szeretné lecserélni a szponzorát, akkor erre lehetősége van 3 havonta egy alkalommal. Ezt a bejelentkezés után a Members részen a jobb oldalon lehet megtalálni.

Pl.: ha valaki szeretné kifejezni a köszönetét az oldalakkal kapcsolatos leírásaimért, akkor választhat engem a jelenlegi szponzora helyett, amit persze én is hálásan megköszönök neki! ;)

Ehhez kapcsolódik még egy fontos hír: a refek upgrade vásárlásai után járó jutalék eddig az account balance-t növelte, néhány napon belül ez a jutalék a kikérhető jutalék kategóriában fog megjelenni (Total commission to cashout). Ezt a jutalékot Free tagok is kikérhetik!
bogyozotyo
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1732
Csatlakozott: 2010.07.05. 09:40
Kapcsolat:

Re: Buxify, Buxjunction részletes leírás, tippek, stratégiák

Hozzászólás Szerző: bogyozotyo »

További Változások a Buxjunction oldalon!

A bérelt referál rendszer átalakul:

- Eddig végleges ref vásárlás volt, mostantól a megvásárolt refek 1 évre szólnak.
- Viszont a ref kattintási érték 1 centre emelkedik és napi 1 kattintásra garanciát vállalnak. Amennyiben egy hétig nincs kattintás, automatikusan lecserélik a lazsáló refet.
- Aki bérelt reffé válik, az kattintási bónuszt kap, hogy ösztönözve legyen.
- Külön táblázat fogja mutatni a toborzott és a bérelt refeket.

Ha minden igaz, akkor ez a rendszer péntektől lép életbe. (2011.06.24.)


Más: a BF $100-s Silverem (ez már a harmadik) 23 napi osztalék után már megtérült, így az upgrade időszak végéig komoly esély van egy újabb $130 körüli fizura. :D
A BJ első $20-s Copper is jó úton halad, hogy rögtön első alkalommal már némi profittal záruljon. ;)
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég