Mostbitco.in - Megszűnt

singular
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 71
Csatlakozott: 2014.08.11. 02:51
Kapcsolat:

Mostbitco.in - Megszűnt

Hozzászólás Szerző: singular »

A mostbico.in egy összetett játék, melyben kattintásonként kezdetben 10 Satoshit kereshetünk.

A Satoshi keresése bányászattal történik, de ez nem a hagyományos értelemben vett bitcoin bányászat, hanem egyszerűen egy manuális szörf, aminél megengedett a makró használata, így akár 24 órában folyhat a bányászat. Gyakorlatilag 5 másodpercenként kereshetünk 10 Satoshit (ez a gépünk sebességétől, az Internet elérésünk sebességétől és az oldal terheltségétől erősen függ).

A hackelésről:
A játékban lehetőség van mások által gyűjtött Satoshi-k elvételére úgy, hogy meghackeljük az illető fiókját. Ehhez az kell, hogy erősebbek legyünk mint ő és ne legyen pillanatnyilag védelem alatt. hackelni maximum 3 szinttel lentebb, vagy fentebb lévőket lehet. Ha a hackelés sikeres, akkor az illető Satoshiainak felét tudjuk elvenni, ha sikertelen, akkor mi veszítjük el a rendelkezésre álló Satoshiajink felét.

A hackeléshez vásárolhatunk a gyűjtött Satoshikból támadó hackereket, de a hackelés kivédéséhez is vásárolhatunk védekező hackereket. Ezen túl vásárolhatunk támadási erőt és védekezési erőt egyaránt. A támadó hackerek és a támadási erő együtt alkotja a támadó potenciált, míg a védekező hackerek és a védekező erő a védekező potenciált. Ha megtámadunk valakit és nagyobb a támadó potenciálunk, mint az ő védekező potenciálja, akkor sikeres a hackelés és elvehetjük a pénzének a felét. Ellenkező esetben ő kapja a pénzünk felét.

A hackelés kivédésének van más módja is: Védekezést vásárolhatunk, mely alapján 1 óra hosszáig nem támadhatnak meg. Ha letelt az egy óra, akkor egyszer meghekkelhetnek. A hackelés akár sikeres, akár sikertelen, az óra újraindul, ismét lesz egy óra védettségünk. Lehet erősebb védettséget is vásárolni, 1-2-3-4-5-6 órás védettségek vannak, ami azt jelenti, hogy ennyi időnként csak egyszer hackelhetnek meg.

A pénz megvédésének módozatai:
- Védekező potenciál
- Védelem vásárlása
- Pénz berakása a bankba
- Védekező, vagy támadó potenciál vásárlása, majd kikérés előtt értékesítése

Tapasztalatom szerint legeredményesebben úgy kereshetünk, hogy fut a makró, ami a bányászatot végzi. Amikor eléri a legkisebb védekező erő megvásárlásának összegét, akkor megvásárol egy egységet belőle. Így soha nem akarnak meghackelni, hiszen nagyon kevés pénzünk van. A védekező erő visszaváltható Satoshira (jókora veszteséggel, de a hackelés miatt ez a legbiztonságosabb mód a pénz keresésre). Ezt akkor tegyük meg, amikor a visszaváltott védekező erő már ér annyit, hogy azonnal ki is kérhessük. Ez ref nélkül naponta egy kikérést tesz lehetővé. Azonnal ki is kell kérnünk ekkor, nehogy meghackeljenek és rövidesen a pénztárcánkban landol a pénz.

Kikérés 30.000 Satoshitól, naponta akár többször. Nem instant fizet, de naponta több kifizetés van. Még nem jöttem rá, hogy milyen rendszerességgel. Az viszont tény, hogy eddig rendesen fizetett. Már több, mint egy hete csinálom és már vagy tízszer fizetett (nem számolom, mert még csak keveseket kértem ki. A legnagyobb kikérésem 247 ezer Satoshi volt, az is megérkezett.).

Refjuti: 50%

Jelenleg már több, mint 1000 tagja van a játéknak.

Én firefox böngészőben futtatom a makrót, ha valakinek szüksége van az általam készített makróra, az keressen priviben, szívesen elküldöm. Ehhez a regisztrációnál a "Village Name" -hez a következőt kell beírni: Singularland. Aki a makrót kéri, írja meg a felhasználói nevét. Leellenőrzöm, hogy valóban a Singularland-ba regizett-e, ha igen, küldöm a makrót a leírással.

A regizéskor beírt adatokat nem lehet megváltoztatni, így a bitcoin címünk gyakorlatilag "beleég" a profilunkba.

A leírást még bővítem, mert igen összetett. Igyekszem hamar a végére érni.

Reflink: http://www.mostbitco.in/register.php?u=1303
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég