na oké ez rendben is van,de mint már mondtam,a pénz az pénz ,az üzlet pedig üzlet. az üzletben nincs barátság. ennyi.plussmunka írta:EA ról :
szerintem ha már vártunk 1 hónapot még várjunk az EA ra annyit amire használni tudják
az új rendszerüket erre valamennyi időt szenteljünk nekik.
Ha majd akkor is a fizetések kivánnivalót hagynak maguk után aláírom a vészjóslást.
Viszont ha egy rend vissza fog állni akkor meg kár volt ez a sok negatív hsz meg sírás rívás.
Én se tudok semmit itt egy időtényező van ami után lehet mérlegelni.
Nem számít ezeknek ünnep meg miegymás tudják hétfő = fizetésnap
lehetséges, hogy tényleg pénzügyi rendszert terveznek, programoznak
Ha nem ezt teszik valaki szerint miért nem zárnak be és mentik a menthetőt
én úgy gondolom attól,hogy új pénzügyi rendszert terveznek az 1hónap 1hónap,a 2hónap pedig 2hónap,az én pénzem az én pénzem,a Te pénzed pedig a Te pénzed. Az EA főnöke az én főnököm is,neki éppen baromira semmi joga az pénzemhez,de nekem annál inkább van jogom ahhoz,hogyha már beraktam oda azt a szerencsétlen lovét,legyen szíves vegye a fáradságot és tájékoztasson folyamatosan mert még mindig merem állítani ,hogy 1db levél megírása és 1db kattintás a világ felé nem egy izzasztó feladat. Lehet még százszor védeni az EA-t,sőt én is leírhatom ugyanezt százszor tényleg semmi értleme egyiknek sem. Szerintem ne felejtsük el,hogy nem a Sweeney,meg nem Én,sőt senki nem tehet arról,hogy mivan az EA-ban. Aki félti a pénzét az jogosan teszi,aki információt szeretne NORMÁLISAN,az jogosan szeretné,és hadne soroljam. Ennyi. Ha itt valamit lehet egyenlőre várni,az a szidó sorok és stb. ami: érthető. Előrébb tényleg nem leszünk,de: érthető. Mindenki szeretné ha helyrejönne az EA,csak azt nemtudom,hogy ezek után mire számítanak...hogy 500emberből mind az 500befog ezekután is oda fektetni? Tényleg merész egy ember vagyok és az a felfogású,hogy aki mer az nyer...node ésszel barátaim,ésszel.

áááá....persze. most ránk van utalva az EA. namind1. én nemfolytatom ezt,mert évekig lehetne erről beszélni. én mindenesetre biztos nemvágnék bele újra. gyerekek. már máshol is van havonta ugyanennyi %,sőt több is. most azért az EG-t mondom mert jelenleg az egyik legjobb és ismertebb. ennyi erővel: EARNGROUPS-NEM HYIP? EA-HYIP? csúnya,de most mit mondjak?...csupán nem értem,aki ennyire le@arja mivan a pénzével,dehát ezvan
  áááá....persze. most ránk van utalva az EA. namind1. én nemfolytatom ezt,mert évekig lehetne erről beszélni. én mindenesetre biztos nemvágnék bele újra. gyerekek. már máshol is van havonta ugyanennyi %,sőt több is. most azért az EG-t mondom mert jelenleg az egyik legjobb és ismertebb. ennyi erővel: EARNGROUPS-NEM HYIP? EA-HYIP? csúnya,de most mit mondjak?...csupán nem értem,aki ennyire le@arja mivan a pénzével,dehát ezvan