igen ezek szerint szelektív, befizetést senki ne tegyenstranger írta:Szia Pimmi! Ezek szerint szerencsés vagy, ugyanis nekem a mai kikérésemet is pendingbe tette. SCAM lett az oldal, már nem fizet!

nem fizet
   nem fizet Örülök, hogy fizetett, de ettől még hülye csaló az admin! Nem csak nekem nem fizet, hanem a net is tele van scam őméltóságával. Nem értem minek fényezd az oldalt! Itt már referálltakat ugy sem szerzel. Inkább keress valami uj és jó befektetési oldalt, én biztos segítek neked a regisztrációmmal és befektetésemmel.
 Örülök, hogy fizetett, de ettől még hülye csaló az admin! Nem csak nekem nem fizet, hanem a net is tele van scam őméltóságával. Nem értem minek fényezd az oldalt! Itt már referálltakat ugy sem szerzel. Inkább keress valami uj és jó befektetési oldalt, én biztos segítek neked a regisztrációmmal és befektetésemmel.  
szerintem nem fényezem, csak irtam most kifizetett, tudom hogy scam én irtam be, nyilván reffet sem, egyébként 3 feljebb nem azt írtam volna, és nem érdekem sem szándékom senkit becsapni, miért tenném, nekem ez nem hoz semmit hiszen szelektívstranger írta:Örülök, hogy fizetett, de ettől még hülye csaló az admin! Nem csak nekem nem fizet, hanem a net is tele van scam őméltóságával. Nem értem minek fényezd az oldalt! Itt már referálltakat ugy sem szerzel. Inkább keress valami uj és jó befektetési oldalt, én biztos segítek neked a regisztrációmmal és befektetésemmel.

küldök privit,Nekem 3 nem jött meg amúgyGBkata írta:Melyik a jó befektetés?
Köszi
sajnálomstranger írta:Engem továbbra sem fizet ki, tregnap este is kiértem és semmi, csak gyűjti a pendingbe! Pending Withdraw :
Ƀ0.00455000
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég