Hozzászólás
Szerző: Admin » 2018.06.25. 00:12
Sziasztok,
Az utóbbi 1-2 nap sajnos nem tudtam infót betenni a szituációról, pótlom azt.
Nos, a helyzet az, hogy rotate4all kb. 1 hete azzal keresett meg, hogy szeretné magát teljes mértékben töröltetni a netbiznisz.hu-ról. Én privátban megkerestem Őt, s kértem informáljon, mi az ami miatt ezt a lépést kéri tőlünk. Ő időhiányra hivatkozott ill. arra ha bárkinek az oldalával kapcsolatosan van elképzelése, ötlete, tisztázni valója stb. azt megteheti az oldalán a support lehetőségre kattintva. Én természetesen kértem hogy maradjon, hisz ez páratlan lehetőség a végfelhasználó ás az oldal Adminja közti közvetlen kapcsolatra, sajnos erre nemleges választ kaptam Tőle. Tenni nem tudtam mást mint eleget tenni a kérésének, így kértem raptor666-ot hogy az összes rotate4all-al kapcsolatos információt szedje le az oldalunkról.
A mai nap ismét megkerestem rotate4all-t és kértem pontosítsa mi az amit szeretne, erre azt a választ kaptam, hogy a fiókját és a kommentjeit kérné hogy töröljük az oldalról, más irányú kérése nem volt.
Összegezve:
- rotate4all tagunk sajnos a türelmi időszakot követően törlésre fog kerülni az oldalunkról az összes általa írt kommenttel együtt.
- maga a topic továbbra is marad, mi itt továbbra is folytathatjuk a nyitott beszélgetést az oldalról (az oldalunk szabályozott keretein belül persze)
- a rotate4all oldal nem szűnik meg (ez fel sem merült), az továbbra is marad, nem kelteni ennek rémhírét!!!
- nekem semmi jellegű összefonódásom, üzleti kapcsolatom nincs a rotate4all oldallal, kapcsolatom épp egy picit több mint Nektek, annyi hogy korrektül tudok az Adminnnal levelezni és az hogy tisztességesen válaszol is az esetleges megkereséseimre.
Gyerünk, csinálni tovább mindenkinek az oldalt, ha bármi nézeteltérésetek van, kérlek, hogy keressétek az Admint, ha esetleg hibáztatok azt korrektül felvállalni. Ha érzi azt hogy korrektek vagytok és a hangnem is normális Ő sem lesz rögtönítélő, hisz a jó tagok (is) hozzák Neki kattintásaikkal, megtekintéseikkel a bevételt, mi is lenne a célja saját maga ellen tenni? Ő is megérthető, neki is védenie kell magát, mindazt amit az évek alatt létrehozott, neki is el kell számolnia a hirdetői felé a kattintásokkal, az sem túl egyszerű ám! Sokan vannak, akik trükközve próbálnak bevételhez jutni, nem egyszerű abból a rengetegből az inkorrekteket kiszűrni, sajnos az is megesik hogy a jók közül is páran bekerülnek a rostába. Ez természetesen sajnálatos dolog ... ilyen esetekben írni a support-ra és közösen megoldást találni.