De akkor próbálom össze szedni hogy mennyi lehet a kereset a kis tagságban...
Írtam egy ismerősömnek akiről úgy tudtam hogy Star (kis) tagságban van... de már ő is feljebb lépett Galaxy tagságba de azért nagyjából így is össze lehet tenni a dolgot.
Szóval a
Monthy Star tagság 30 napra 5$-ba kerül (egyébként ennyit is kell kötelezően befektetni).
A
ptc kereset a következő képpen változik...
A 4 Premium ads 0.005$-ról, 0.01$-ra emelkedik (a db szám marad 4) + ez mellett a 0.001$-os reklámokkal még össze lehet szedni 0.01$-t, és ha vki kitartó és lekattintja a 0.0005$ reklámokat is (nekem még ez a határ, ez alatt viszont már nem kattintok) akkor még hozzá jön 0.005$.
Ez mellett a Grid kattintás 25 db-ról 50-re emelkdeik. Ami alapból + 0.05$ bevételt jelent!
Szóval aki szorgalmasan kattol... annak a
keresete 0.105$ / nap. Azaz
30 napra levetítve 3.15$ (ez már majdnem a tagság ára)...
RR kereset...
Ebben a tagságban ugye a max RR 200db lehet, és az RR katt 0.001$ (ez minden tagságban fix és nem emelkedik).
Itt még egész olcsón 0.15$/db áron lehet őket megvásárolni.
Ebben a tagságban az AVG (vagyis a napi átlag kattintás) 5.6 körül mozog (azért csak körül... mert mint írtam a srác is feljebb ment, és nincs pontos infóm erről, de régen mikor beszéltem vele a 5.6 AVG remlik.... nekem kereken 6-os, de én ugye magasabb tagságban vagyok, és ebben a kis tagságban az RR AVG is kevesebb egy kicsit)
Ez azt jelenti hogy a 200 RR-el
1.12$/nap a kerestünk,
havonta pedig 33.5$ (kb).
Tagsággal együtt pedig 36.5$+A tagság és a 200RR 35$-ba került összesen nekünk... szóval már az első hónapban vissza jött a 200 RR és a tagság ára.
Ezután csak az autopayt kell bekapcsolni (mielött lejárnak az RR-ek) aminek az ára 250 RR alatt 0.0044$.
Így a 2. hónapban a ptcvel és rr-el együtt nagyjából 10.3$-t keresünk minden hónapban... és csak a tagságot kell meghosszabbítani. Szóval tisztán megmarad 5$+ havonta.
Ez lehet nem tünik olyan soknak, de nem is kell mohónak lenni, különben veszélybe kerülne az oldal stabilitása.
És ezt az eredményt, keresetet lehet növelni is... autopay ki - be kapcsolásával, RR cserékkel, hosszabbításokkal... vagy

az Advertise menüben található
Speciális Pakkokkal.
Itt szinte mindig megtalálható a
Monthy Star Package... ami 20$-ba kerül, és tartalmazza a tagságot 30 napra, 100 RR-t, 5 Dr-t illetve
25000 Banner és 5000 ptc kreditet is amit el hirdethetünk. Ennek az eredeti ára külön - külön 30$ lenne. Szóval 10$-t takarítunk meg, ami nem mindegy!!!
Én amúgy a Monthy Galaxy Package-t szoktam megvenni ami 50$-ba kerül... de a valós ára külön 80$ lenne... így 30$ +-t sporolok és ezáltal még hirdetek is, nem keveset az oldalon.
Azt hiszem minden lényeges infót leírtam...