100 count - doge

jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 974
Csatlakozott: 2012.06.24. 17:59
Kapcsolat:

100 count - doge

Hozzászólás Szerző: jerdei » 2019.10.11. 13:17

Egy egyszerű kis oldal, ahol belépés után kb 25 link vár, amiket megnézve jelenleg 6-7 Doget gyűjthetünk (nem minden link működik!)

Kifizetés instant FH-ra!
ref jutalék: 15%

köszönöm, ha regisztrálsz:

https://sptc.100count.net/home.html?r=725

Petra
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2019.02.15. 16:06
Kapcsolat:

Re: 100 count - doge

Hozzászólás Szerző: Petra » 2019.10.14. 13:48

Egy kis pontosítás, vagy inkább észrevétel: "Paid to Click Shortlink" és "Claim unlimited coins without captcha and timer!"
(Megjegyzés: A többi infót, a más oldalakon gyűjtött tapasztalataim alapján írom. Nem biztos, hogy ennél az oldalnál is így működik!)

Ahogy az oldal is írja ShorLink-eket kell megoldani, amiknek van saját Captcha-ja - ami legtöbbször, a lassú reCaptcha - és van saját Timer-je, ami - a legtöbb estben - fókuszos. Ergo - hivatalosan - nem futtatható a háttérben. És tényleg igaz az, hogy nincs az oldalon Captcha és Timer, csak a ShorLinkek-ben. :)
Mostanában a legtöbb "menő", "többet fizető" ShorLink-ek előtt van még egy "reklám" oldal is, ami szintén fókuszos és van még +(10-15) mp-s számlálója is. Ha Captcha-ja nincs is, biztos, hogy kell gombra vagy "AntiBot" link(ek)re kattintani benne.
Nem mértem még, de szerintem egy ilyen link megnézése több időt vesz el tőlünk, mint egy sima PTC oldal linkje. Más nem már kattintásban több.

Timer: Mint írtam fókuszos, ha ellépsz az oldalról megáll vagy el sem indul, ha olyan. Aztán kezdheted előröl az egészet. Arra kell még figyelni, hogy az egész ShortLink megoldására van adva bizonyos időkeret kb 1-3 perc - oldaltól függően -. Ha kicsúszol belőle érvénytelennek könyveli el a látogatásodat és újra kell a "linket" megoldani. Rosszabb esetben kapsz egy figyelmeztet. 3-5 ilyen és banned státuszt kapsz IP és wallet alapján!

Árak: Itt is $0,001 alatt vannak. - Úgy látszik ez az új irány, már ennyit sem ér a "munkánk" -. A jelenlegi "magas" ár mellett is csak $0,0005/link. (0,2 doge/link).

ShorLink(ek): Jönnek, mennek és legtöbbjük nem akar fizetni. Érvénytelenek könyveli el a látogatót vagy trükközik. Szóval hosszú távon veszteséges bevétel - lehet - a tulajnak. Sok ShorLink oldal használ popup-ot a gombra vagy Captcha fölé láthatatlanul elhelyezve, hogy elvegye a kattintásodat. Ritkán, de előfordul, hogy iframe-ekbe ágyaznak további oldalakat raknak bele, ami lassítja a betöltést. - Főként a Captcha betöltését, mert az töltődik be utoljára. - Van olyan is, hogy kamu gombnak, Captcha-nak álcázott álhirdetéseket is elhelyeznek a számláló oldalán, amire megint feleslegesen fogsz kattintani. Ezekre figyelj és mérlegelj, hogy megéri-e időt áldozni rá.

Működés: Az ilyen típusú oldalakon egyszerre csak 1db linket lehet megoldani/megnézni. Párhuzamosan - több ablakban - nem futtatható. Ha többet nyitsz meg egyszerre, abból figyelmeztetés és tiltás lesz!

Összefoglalva: Nem akarok lebeszélni senkit. Nyugodtan próbáljátok ki, hisz azonnal fizet, mint más hasonló oldal is. Hogy "jól"-e, azt mérlegeljétek. Aki pedig folyamatosan kattolja, az 1-2 naponként kérje ki, hogy ne érje nagy veszteség, ha hirtelen bezárna vagy BAN-olnák "csalás" miatt.

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég