ptc oldalak egy helyen?

PTC-vel kapcsolatos kérdések és válaszok.
jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2012.06.24. 17:59
Kapcsolat:

ptc oldalak egy helyen?

Hozzászólás Szerző: jerdei »

Üdv, olyan kérdésem lenn, hogy ti honnan nyitjátok meg a PTC oldalakat?
Könyvjelzőt használtok vagy ugye a firefoxba van az FVSpeed Dial ami kis képeket is ad 1-1 oladlhoz - jelenleg én is ezt használom, de egyre több oldalt kattolok és már-már macerás és nem mutat statisztikát..
Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki tud esetleg valami gyűjtőhelyet, mint a buxenger? Ezzel csak ugye az a baj, hogy 5 oldalt enged free-ként, ha többet szeretnénk fizetni kell. Valami ilyesmit keresnék, ahol látom az adott oldal statisztikáját és össze lehetne szinkronizálni az adott PTC oldallal, nem manuálisan kell szenvedni vele és Speed dialon sem vesz el helyet...
Tipp?
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5106
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: ptc oldalak egy helyen?

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Szia!
Nem értem egészen mi a fő problémád. Régi ptc-zőnek ismerlek,eddig nem kattoltál sok oldalt? akár ptc,akár másmilyet?
...és milyen statisztikára gondolsz konkrétan? ezt sem értem.

Leírom,ahogy én csinálom.
Többféle böngészőt használok az oldalak tulajdonságai miatt.
Az adfókusz miatt régi chromeot használok 8-ast a ptc oldalakra,mivel jórészük,már ilyen,nem válogatok,minden ide jön,nem is ellenőrzöm az-e.
Könyvjelzőben van egy PTC részem. Ide jön minden ,ami ptc-vel kapcsolatos rendezetten külön mappékban (uj oldal figyelő,forumok,scam ellenörzők,blogok,stb stb. Kifejezetten a ptc olalknak is van egy részem,és itt még külön rendszerezem őket. pld a fizető oldalak külön vannak, a gyanúsaktól,vagy amit csak hirdetésre használok,vagy ami nem elérhető,ami ha nem jön vissza utána törlöm. Sőt mnég a fizető oldalak közül is vannak kiemeltek,amiket mindenképp kattolom,a több kereset miatt.
Ezen kivül vezetek egy A4es lapot,és itt is rendszerezem őket. Itt jól át lehet látni a kategóráimnak köszönhetően,amik a következőek.
- Állandóak adják a hirdetést napközben is,vagy reggel több van,mint később,vagy 24 órás frissülés van,és érdemes ezzel kezdeni. (ayuwage típusúak,de itt van a cash n hits,neo,clixsense,vagy a PAC is ,mivel reggel 9 után van két 3 centes :) )
- Vannak kiemelt oldalaim ,ahol a keresetem kiemelkedik (sok ref,refek bérlése,vagy egyszerűen jó a kereset) jellmezően 10 cent vagy több
- Ahol legalább 3 cent a napi kereset
- Ahol 1 cent megvan
- 1 cent alatt (aprócentes)
- levélen kapott hirdetlések (buxmail, donkeymails és no-minimum levelek)
- Paid to Sign Up /RCB oldalak ( ez ugye a microjob útján szerzett oldalak ahol bizobyos napot kell csak kattolni,de fontos,hogy minden nap kattoljam,de nem tartozik az állandóak közé így ezt külön kezelem,de ide kerülnek azok az oldalak is amelykért refjutalékot kapok valakitől)
- Megfigyelt oldalak,ahol van valami probléma,vagy gyanús,de még kattolom
-Megfigyelt oldalak. ide kerül,amelyiket már nem kattintom,mert nem fizet valszeg,de még figyelem,hátha. ide kerülnek a még el nem indult oldalak is.
-forgalomcsere oldalak
-hirdetésre használt oldalak,ahol nem kérek ki pénzt,de jól használható erre. ide kerülhet olyan is ami már csaló.
- elhirdetős oldalaim,ahol elhirdetem a pénzem,de hosszabb távon nem használom hirdetésre.
- támogatási oldalaim: látok egy uj oldalt felveszem,de nem éri meg pillanatnyilag,így ezeket kattolom ha van időm még,vagy talonban vannak,ha hoszabb ideig fizetnek,akkor átkerülhet a normál oldlak közé.
-elérhetetlen oldalak

A könyjelzőben van egy részem a lehetséges és uj oldlaak részére,amelyekre nem regisztrálok,de később megnézem,ha nincs időm i,vagy tul sok oldalam vanmés később jól jöhet.

Ezen felül a gépemen is van a dokumentumok részben egy PTC rész kb hasonló kategórákkal lebontva,így ha egy oldalt felveszek bevezetem egy txt notepad dokumentumba.beírom a fontosabb infókat. nevem az oldalon. esetleg jelszó,reflink fontosabb infók stb
De van a kifizetési bizonylataimnak is egy rész pld,vagy egy külön txt file,ahol vezetem a kikért összegeket azonnal dátummal és ha megkapom odaírom az érkezést a levonásokat utólag,így látom,honnan nem jött még meg) ezen a listán nincs mondjuk függő,de képzeljétek oda :)

Kód: Egész kijelölése

SZEPT
2
RAIN OF CLICKS 5$ PP (nem volt levonás) (9:30) (érk szep 14 10:22)
AYUWAGE 5$ PP (9:34) (nem volt levonás) (érk: szept 14 10:27)
DONKEYMAILS 2.62$ PP(17:40) (nem volt levonás) (érk: szept 11 15:04)
7
LYNKAR 5.005$-x=4.8$-54c=4.26$ PP (2:23) (érk: szept 8 11:48)
8
PTCSTAIR 4.02$PP-x=3.9$-6c=3.84$ (19:10) (érk: szept 20 19:38)
23
AYUWAGE 5$ PP (14:18) (érk:szept 29: 8:47)
TIKADS 0.84$ PP (20:20) (SCAM)
26
NEOBUX 10.041$-x=9.84$ PP (14:22) (instant)
28


A könyvjelzőben valamivel kevesebb kategória kell a ptc-nek ott ez igy nincs lebontva a fizető oldalak keresetre.

Az A4-es lapom úgy néz ki.mivel elég sok az oldalam (kb 100-120),hogy kettéhajtom a lapot hosszában,így lesz az első és a hátsó oldallal együtt 4 részem.
Egy rész úgy néz ki,hogy csinálok 5 rubrikát/sort (hosszában),ahol az elsőbe kerül az oldal neve,és a maradék 4-be az adott napon felhegyezm a keresetem állását. Tehát 4 napig elég utána ujabb A4-es lap.

A fentebb leírt kategórákban felírom az oldlaaim,ügyelve,hogy mindegyikhez hagyjak némi helyet,ha valami változás van.
pld a fizetők közül átkerül a megfiygeltbe stb stb A változást a könyvjelzőben is megcsinálom és a gépemen is.


jah és van egy A4-es lapom azokról az oldalakról ahol fix a hirdetések frissitésének ideje,de odaírom mellé,hogy a szerveren mikor van éjfél,mivel a hirdetéseket akkor frissíiti,amelyik időpont később van,és arra is érdemes figyelni,hogy ha mondjuk a mi időnk szerint 24:00 a szerver szerinti 24:00 tehát megegyezik,de a hirdetések frissítését éjjel 2:00-nek írja ,és ha te éjjel 1:00 kor kattolod,nem fogja frissíteni 2:00 után,mivel már szerver éjfél után kattoltad.Tehát le kell kattolni,vagy a szerver éjfél,vagy a frisítési idő előtt amelyik előbb van. ez azért hasznos,mert néha az ember este vagy éjjel kattol. Bár mostanában az oldalak 23 óra előtt nem frissítenek és a szerver idő is akkor van elgkorábban nagyjából.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2015.10.11. 18:53-kor.
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5106
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: ptc oldalak egy helyen?

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Ami a kattolást illeti.

Tehát alapesetben minden ptc oldalt chrome 8ban csinálok.
Azokat a PTColdalakat (ahol a reklám megnyitása után bezárom a reklámot rögtön) egy ablakban kezelem. A fő ablakban 6-7-8-9 PTColdal lehet kb egyszerre. megnyitom egymás mellé a PTColdalakat,majd a hirdetéseket is és jobbról-balra kezdem ujra és ujra bezárni kinyitni,mig elfogynak. Nincs értelme 6-7 oldalnál többet megynitni,mert úgyis lejárnak,mire ugyanoda érsz.egy régebbi gépen le is fagyhat az egész,ja túl sok az oldal. (természetesen minden plugint letiltok,amit lehet a tartalombeállításokban)
azoknál az oldlaknál,ahol nem zárom be a reklámokat,hanem egyszerre több is nyitva hagyodik,azokat az oldalakat már egyesével is külön ablakban kezelem. ilyen pld az ayuwage típusuak. lehet más bezárja őket én nyitva hagyom egy ideigmert igy kényelmesebb egyszerre bezárni,és én még szoktam böngészgetni si bennük ( saját sztahanovizmus :)
vagy buxp is ilyen,de mindenkinek megvan a heppje sztem :)

A külön ablakok bizonyos számú PTColdal felett azért is jó,mert sztem úgy kevésbé omlik össze és azért 7-8 PTColalnál több kevésbé kezelhető a kicsi fülek miatt.

és vannak oldalak,amiket Fierfoxon,vagy Chrome Canaryban csinálok,mert mondjuk nem működik a regi chrome.on,vagy videókat tartalmazhat,amiket mindeképp meg akarok nyitni/futtatni esetleg olyan memoria/pluginigényes tartalmakat tartalmazhat,amiket a régi chrome már nem tud kezelni.

Alapesetben a regi chrome van nyitva,és a Firefox. Ez utóbbin van telepítve a neobux adalert,mivel ez is visszafogná a regi chromeot jelentősen sebességben kattolás közben itt viszont elvan ,mint befőtt. ránézek néha ad-e riszatást,de ugye tálcára is kiadja a jelzést. Egy ideig clxsense alert is telepitve volt,de az már jelntősebben visszafogta a sebsséget és nem is adott semmit szinte. Clixsensre ránézek 2-3 szor és kész. neon sokkal több van.

A több böngésző,azért is hasznos,mert amíg a regi chromeon dolgozol a másik böngsézőn tudsz zenét hallgatni (a keverőben le lehet tiltani/endeélyezni a hangforrásokat külön böngészőre) ,vagy más oldalakat megnyitni anélkül,hogy egy böngészőt terhelne le,meg kezelhetőbb is.
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5106
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: ptc oldalak egy helyen?

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Ja és megnéztem a buxenger árakat. Ha hasznosnak találod a programot és úgy érzed nem tudod megoldani jobban ingyenesen,akkor havi 2$ igazán nem egy nagy összeg :)
jerdei
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2012.06.24. 17:59
Kapcsolat:

Re: ptc oldalak egy helyen?

Hozzászólás Szerző: jerdei »

a kérdésem nem egészen erre irányult.. a fő kérdés az lett volna, hogy hol vannak "tárolva" a ptc oldalak (könyvjelző, excel tábla, külső program - ennek neve esetleg) illetve hogyan összesíted ezeket
nálam firefoxon az említett Speed Dial kis ablakokban mutatja az oldalak linkjét (ezt korlátlan mértékben lehet növelni, de rengeteg oldal van és nem nagyon látom már át) de nekem valami olyasmi kellene, ami összefogja a ptc oldalakat egy helyre, esetleg mutat statisztikát (kereset, bérencek száma) is
xenosz2 írta:Ja és megnéztem a buxenger árakat. Ha hasznosnak találod a programot és úgy érzed nem tudod megoldani jobban ingyenesen,akkor havi 2$ igazán nem egy nagy összeg :)
a program nem rossz, de nagyon sok oldalt nem kezel - elvileg a fizetős rész lényege, hogy összeszinkronizálja az oldalakat és kimutatást készítsen (aktuális egyenleg, béreltek száma, aktív reklámok mutatása), szóval így nem éri meg a 2$-t sem, nekem
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5106
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: ptc oldalak egy helyen?

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Én nem használok programot. Az egyenlegemet felírom a papírra ez nagyon gyorsan és átláthatóan megy,mivel minden PTColdalam/egyéb oldalam egy A4-es papíron van és külön kategórázálva,így az egészet átlátom.(4 naponta írok újat,ami kb 15 perc elfoglaltság) kereset,fajta,és aktuális helyzete alapján.A kereset látom egyből az előző nap alapjával összehasonlítva. ha változás van egyszerűen kihuzom és átvezetem a megfelelő helyre kb 2 mp. könyvjelzőben áthúzom,és a gépemen átteszem a mappába. ez igy kb fél perc.
Ugyanezeket a kategóriákat alkalmazom a chrome könyvjelzőjében is.

kép
http://s13.postimg.org/mytfmae5j/PTC.jpg

Ezen láthatod,hogy chromeban a könyvjelző egy önálló fül ,ami miatt azonnal átlátható,és elérhetők az oldalak. Valóban más böngészókben nem egészen van ilyen,vagy körülményesebb.

én nem foglalkozom béreltekkel túl sokat ,ebben nem tudok segíteni.Nem tudom pontosan nmiylen statisztikákra vagy kiváncsi ,milyen mélységben,amit esetleg kézzel is lehet vezetni,vagy bonyolultabbra....
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég