BlockFi - karácsonyi $50 promóció

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
Fenya
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2013.03.16. 18:14
Kapcsolat:

BlockFi - karácsonyi $50 promóció

Hozzászólás Szerző: Fenya »

A BlockFi egy Celsius Networkhoz hasonló kölcsönzéssel foglalkozó USA (NYC) székhelyű cég, melyet 2017-ben alapítottak és azóta a szféra legmeghatározóbb alakja lett. A cég vezetői: Zac Prince, Flori Marquez és Rene van Kesteren. A cég nem régiben vont be $50 milliónyi tőkét Series C fundingban olyan neves cégektől/személyektől, mint a Valar Ventures, Winklevoss Capital, Kenetic Capital, CMT Digital, Castle Island Ventures, SCB 10X, HashKey, Avon Ventures, Purple Arch Ventures, Michael Antonov, vagy pedig az NBA játékos Matthew Dellavedova. Ez előtt volt egy Series A-juk is, $18.3 értékben, itt a következő cégek vettek részt: Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek, és PJC. Fő profiljuk a felhasználók által rájuk bízott pénz kikölcsönzése kereskedőknek, cégeknek, OTC market makereknek. A cég bevétele megtízszereződött az előző évekhez képest, jelenleg $1.5 milliárdnyi tőkét kezelnek.

Mi, mint egyszerű regisztrált felhasználók, többféle cryptopénzt (BTC, ETH, LTC, USDC, GUSD, PAX, PAXG, USDT) bízhatunk a cégre, amire havonta kaphatunk kifizetést az általunk választott cryptopénzben. A jelenlegi kamatok cryptopénzekre lebontva (kis mértékben változhat hétről hétre, hónapról gónapra):

Kép

Karácsonyi $50 promóció:
Azok, akik december 31-ig regisztrálnak meghívó linkkel, legalább $350 értékben utalnak be crypto-t az oldalra, és az egyenlegüket fenntartják január 31-ig, a havonta kifizetett x% jutalékon kívül $50-nyi BTC-t kapnak egyszeri alkalommal.

Regisztráció: https://blockfi.com/?ref=8cde4803
Ref link mentes: https://blockfi.com/

Ha bármi kérdésed akadna, írj nyugodtan kommentet/privát üzenetet és én megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.

(a rövid összefoglalóm alapja ez az angol nyelvű Coincentral cikk volt: https://coincentral.com/blockfi-review/)

Köszönöm, ha az én linkemmel regisztrálsz! Kellemes ünnepeket kívánok.
Airbnb.com 10100 ft utazási kredit
Booking.com 10% kedvezmény az 1. foglalásodból
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég