MyFin ingyen 5 euro

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
dzsin03
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 71
Csatlakozott: 2014.10.06. 09:34
Kapcsolat:

MyFin ingyen 5 euro

Hozzászólás Szerző: dzsin03 »

Új internetes pénztárca, olyan mint a "Revolut". Ha szeretnél ingyen 5 eurot, annyi a dolgod hogy a linkről (google play vagy aplestore ezeken is rákereshetsz) és beregisztrálsz! De a regisztrációnál mindenképp az én kódomat írd be alul ahol kéri, mert csak akkor jár az 5 euó!
https://www.myfin.bg/

A kód: AD00MZRM

A regisztráció után amikor belépsz kér egy személyazonosság ellenőrzést (személyi első majd hátulsó oldala, majd egy arckép) de ezen a program érthetően végigvezet, nagyon egyszerű.!

Majd várni kell pár órát (nekem 1 órán belül jelzett is hogy elfogadták). Ha jelez hogy elfogadták, akkor annyi a dolgod, hogy alul a Kártya ikonra kattintasz, majd középen ott van hogy "Virtual", itt létrehozol egy virtuális bankkártyát! vagy "touch id"-t kér ha azt állítottál be, ha nem akkor a regisztrációnál megadott jelszót!
Ha kész a kártya, jelezd nekem privátban, én küldök neked egy minimális összeget amit nekem vissza kell küldjél, segítek hogyan csináld! Amint vissza küldted 1 órán belül jóváírják az 5 eurót, melyet bármire elkölthetsz a virtuális kártyáddal, akár skrill-re is befizetheted! Én például kaját szoktam belőle rendelni! És igen te is és én is kapok 5-5 eurót!
Még annyi ha elfogadták, rámész jobb oldalt alul a 3 vonalra, ott fölül "Settings" majd "change static 3D code"! Itt a statikus kódodat tudod beállítani ami szintén kell az 5 euróhoz! (ez biztonsági kód)
Akit esetleg érdekel és rászánna pár percet, amint megvan a leírt lépésekkel, írjon privátban. Köszönöm!
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég