HideoutTV – Pénzkeresés videók nézésével

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
pisti87
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 303
Csatlakozott: 2015.08.12. 12:48
Kapcsolat:

HideoutTV – Pénzkeresés videók nézésével

Hozzászólás Szerző: pisti87 »

A HideoutTV egy videómegosztó platform, ahol videók feltöltésével és megtekintésével is lehet pénzt keresni. Én az utóbbit próbáltam, így azzal kapcsolatban tudom leírni a tapasztalataimat, javaslataimat. A videók nézése közben megjelenő reklámok után pontokat kapunk, mit be lehet váltani többek között pénzre is. A HideoutTV elérhető számos PTC, illetve egyéb online pénzkereseti lehetőségeket kínáló oldal ajánlatai (offerwalls) között, de mindenképpen szükséges egy fiók létrehozása is a hideout.co olalon, hogy pontokat tudjunk gyűjteni. A kezdőoldalon a "Transfer Points" menüpontra kattintva tudjuk a pontokat beváltani, illetve itt tudunk választani egy listából a partneroldalak közül, ahol az összeg majd jóváírásra kerül. De itt nem szerepel minden oldal, főleg PTC oldalak vannak még ezeken kívül, amelyeken az AdscendMedia vagy Offers4All ajánlatai között megtalálhatjuk a HideoutTV videókat. Ha egyet elindítunk, akkor az adott oldal automatikusan hozzáadódik a "Linked Accounts" listához.

Az egyes partnerek eltérő összeget adnak ugyanannyi pontért, és általában az AdscendMedia többet fizet, ha mindkét offerwall megtalálható az adott oldalon. Egy reklám után kb. 3 pontot ír jóvá, de ez lehet kicsivel több és kevesebb is, ezért nem egész szám általában az aktuális pontszám. Legalább 9 pontot kell gyűjteni, hogy be tudjuk váltani valahol, és egy nap legfeljebb háromszor lehet beváltást kezdeményezni. Reklámblokkoló vagy VPN használata tilos, és egyszerre csak egy eszközön szabad nézni a videókat. Bővebben, angol nyelven itt lehet olvasni arról, hogy mit érdemes elkerülni illetve tenni annak érdekében, hogy ne legyünk kitiltva, és minél több pontot tudjunk gyűjteni.

Az HideoutTV-hez kapcsolódik hat viszonylag új társoldal is, ezek a Meal Ninja, TryAtHome, ThePanda, Popjoy, Letscheckin és Musio oldalak. Ezekre is vonatkozik, hogy egyszerre csak az egyiket lehet használni, a hideout.co-t is beleértve. Jelentőségük az, hogy a reklámok gyakorisága, mennyisége eltérő lehet adott időszaktól illetve országtól függően. Tehát ha nem nagyon jönnek a reklámok, akkor érdemes egy másik társoldalra váltani, illetve a hideout.co-n belül is vannak különböző csatornák, melyek között érdemes lehet váltogatni.

Facebook oldala is van HideoutTV-nek, ahol rendszeresen közzétesznek híreket, illetve kódokat, melyeket általában 25 pontra lehet beváltani, ha elég gyorsak vagyunk, mert időben és mennyiségben is korlátozzák a beválthatóságot. A videó alatt található a "Rewards" menüpont, ahová beírhatjuk ezt a kódot, illetve itt találunk mindennap egy előre beírt, 3 pontot érő kódot is. Az eddig gyűjtött pontokat is láthatjuk, és a "Redeem" gombra kattintva beválthatjuk itt. Azt is megírják időnként a Facebook-on, hogy éppen melyik oldalukon van a legtöbb reklám, tehát melyiket érdemes leginkább nézni. Ezért érdemes néha ránézni, illetve beállítani a böngészőt, hogy asztali értesítést küldjön, ha közzétesznek valamit.

Jelenleg négy oldalr említenék meg, amelyekre leginkább érdemes szerintem beváltani a pontokat. Ez a lista később bővülhet, illetve ha valaki tud még olyan oldalt, ahol magasabb összeget írnak jóvá a pontokért, vagy más előnyei vannak, megköszönöm, ha leírja.

PaidVerts: 0,77 centet fizet 9 pontért. Régi, megbízható PTC oldal. Általában 24 órán belül fizet 1 $-tól. Payeer-re kikérve, és a bizonylatot feltöltve 200 BAP (Bonus Ad Point) kerül jóváírásra, ami 10 centet ér az 5 centes kifizetési díjjal szemben. Tehát ha valaki használja az oldalt, és megfelel neki a Payeer, annak nem rossz opció.

HeedYou: 0,9 centet fizet 9 pontért. Hátránya, hogy 5 $-nak megfelelő pontot kell összegyűjteni, hogy át lehessen utalni a kifizetési egyenlegre. Viszont PayPal-ra is fizet, és csak 2% díjat von le. Már próbáltam, fizetett, szerintem megbízható.

Earn Doing: 0,7 centet fizet 9 pontért, kizárólag PayPal-ra, és szintén 2%-os díjjal, viszont csak $1 a minimális kikérhető összeg. Már többször fizetett, szintén megbízhatónak tűnik.

Reward XP: Ez is 0,9 centet ad 9 pontért, viszont itt elvileg nincs díja a kikérésnek. Itt is $5 a kifizetés minimális összege, és elég gyorsan fizet, nekem még aznap megérkezett, pár óra múlva. Vannak a PayPal-on kívül más kifizetési lehetőségek is, mint pl. a Visa Prepaid Card, amit valószínűleg ki fogok próbálni. Úgy még a PayPal átváltási díját is meg lehetne úszni...

Regisztrálni az alábbi linkkel lehet, vagy a társoldalak fenti linkjeivel. De elég csak az egyik oldalon regisztrálni (illetve nem lehet, nem szabad többször), mivel ugyanazok a bejelentkezési adatok minden oldalon, és egyszerre, egy IP címről csak egyet lehet használni.

HideoutTV (https://hideout.co/viewerSignup.php?refer=407049)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pisti87 2020.11.23. 09:55-kor.
HideoutTV: Könnyű pénzkereseti lehetőség videók nézésével. Kb. 0.25¢/reklám.
Curve: Ingyenes kártya + 5£ az első vásárlás után.
Rotate4All: PTP, Surf és Rotator. 0,04¢/unique visit + 40¢/1250 surf.
PTCShare: PTC oldal, a PaidVerts társoldala.
Avatar
Aymonerry
Támogató
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2020.02.16. 16:27
Kapcsolat:

Re: HideoutTV – Pénzkeresés videók nézésével

Hozzászólás Szerző: Aymonerry »

Az Earndoing oldalról úgy látom most is kaptál kifizut. Ott milyen feltételek vannak? Olvastam valahol hogy nagyon macerás a kikérés, verify kell az oldalnak. Vagy ez a Paypal fiókra vonatkozik?
pisti87
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 303
Csatlakozott: 2015.08.12. 12:48
Kapcsolat:

Re: HideoutTV – Pénzkeresés videók nézésével

Hozzászólás Szerző: pisti87 »

Kicsit régebben volt, kb. fél éve. De szerintem nincs gond a kifizetésekkel most sem. Igen, van valami verifikálás, de nem emlékszem, hogy nagyon macerás lett volna. Csak PayPal-ra fizet. Illetve, fejlesztik is, pl. nemrég cserélték le a kezdőoldalt, meg elvileg meg fogják csinálni, hogy a PTC hirdetéseket ne lehessen kis ablakban nézni. Úgy elég jó lenne R4A-hoz, de jelenleg kb. 80% invalid az ablakméret miatt.

A Reward XP egyébként most fizetett ki 5 $-t, pár órán belül. És az jóval többet ad. Végül PayPal-ra kértem ki, majd lehet, hogy megpróbálom dollárban elkölteni, hogy ne kelljen átváltani. De azt írják, hogy jövő év elejétől már csak 0,8 centet fognak fizetni 9 pontért. De talán a HeedYou marad 0,9.
HideoutTV: Könnyű pénzkereseti lehetőség videók nézésével. Kb. 0.25¢/reklám.
Curve: Ingyenes kártya + 5£ az első vásárlás után.
Rotate4All: PTP, Surf és Rotator. 0,04¢/unique visit + 40¢/1250 surf.
PTCShare: PTC oldal, a PaidVerts társoldala.
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég