DAISY

Magas Hozamú Befektetési Programok
doorsj21
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2015.12.28. 11:15
Kapcsolat:

DAISY

Hozzászólás Szerző: doorsj21 »

Sziasztok!

Egy új befektetési lehetőséget szeretnék nektek ajánlani!
Az ENDOTECH nevű cég termékéről van szó , a neve D.AI.SY .
A cég mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozik, amibe most lehetőségünk nyílik befektetni.
2017-től dolgoztak azon, amit ma megosztanak velünk. Itt a fejlesztést tömegfinanszírozással kívánják megoldani, így mától sok millió ember fog regisztrálni.
Kétféle bevételi lehetőséget biztosít számunkra, passzív és aktív befektetést!

Passzív: Csomagokat vásárolhatsz 100- 100000 dollárig. Befizetésed 50%-a megy a fejlesztésbe, a másik felét a mesterséges intelligencia kezeli . Kripto piacon kereskedik nem kis teljesítménnyel. Azért nem kereskedési robotot írok mert míg azok 1-2 algoritmust használnak addig a DAISY több százat! Különbség még az is hogy nem veszed meg, hanem kapod! 2020-ban tesztelték, 800-1600% profitot hozott. Ennyit nem fog, de ezt ők sem ígérik! Tron coinban lehet vásárolni és abban is fizet ki. TRON LINK WALLET PRO tárcával kell rendelkezz, direktbe oda fizet!

Aktív: Refferal linkeddel meghívhatod ismerőseidet, barátaidat. Az ő csomagvásárlásuk után jutalékot kapsz, 10 lépcsős MATRIX táblázat segít abban, hogy minél magasabb szintre juss. Szintlépés feltétele a meghívottak száma, és az általuk megvásárolt csomagok összege.

2022-ben tervezik jegyeztetni magukat egy nagyobb tőzsdén, akkor majd regisztrálni kell a személyigazolványunkat és a lakcímkártyánkat. Erre azért van szükség, mert akkor megfogod kapni az ENDOTECH részvényeidet a befektetésed értékében.

Én belevágok, igaz nem nagy összeggel, elsőre 2 csomagot veszek meg, ami 300 dollár. Hetente itt megírom a tapasztalataimat, véleményemet. Ha valaki úgy gondolja, hogy velem tart, az regisztráljon az alábbi linken:

https://daisy.global/r/schjani
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég