SerpClix - akár 50 USD évente

Hirdetések Lekattintásáért fizető weboldalak
qwe123ewq
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2017.10.06. 13:02
Kapcsolat:

SerpClix - akár 50 USD évente

Hozzászólás Szerző: qwe123ewq »

Sziasztok!

Rákerestem a címben szereplő oldalra itt a netbizniszen és mivel számomra kicsit meglepő módon nem találtam róla topic-ot ezért gondoltam létrehozok egyet. A Serpclix weboldalak számára generál forgalmat kizárólag valódi emberek (tehát nem botok) által. Így azok különböző keresési listákon (pl. Google) előrébb szerepelhetnek.
Az első lépés regisztrálni a reflinkemen:

https://serpclix.com/users/referrals/6N ... 2L6WFW7H0C

vagy direkt az oldalon keresztül:

https://serpclix.com/users/register/seller

Ezután telepíteni kell a bővítményt Firefox vagy Microsoft Edge böngészőhöz (célszerű azt választani amelyiket egyébként nem szoktátok használni). A bővítményre kattintva lehet bejelentkezni és ezt követően rendszerint az alábbi oldal fogad minket:

Kép

Vagyis épp nincs mire kattintani. Az oldal 100 másodpercenként frissíti magát és ha van találat akkor kapunk asztali értesítést és hangjelzést is. Tehát nyugodtan el lehet "felejteni" és megnyitva hagyni a háttérben.
Ha viszont van megrendelés akkor ilyesmit láthatunk:

Kép

Többségében "Search" megrendelések érkeznek. Ezekre kattintva új fülön megnyílik a Google keresőoldala és nekünk már csak be kell illeszteni az ekkor már vágólapon található kifejezést. A keresett oldal piros színnel ki lesz emelve valahogy így (mivel tilos megosztani a keressél kapcsolatos információkat ezért csak elhomályosítva merem megmutatni, de a lényeg így is látszik):

Kép

Rákattintva szintén új fülön megnyílik az adott oldal és bővítményen elindul egy visszaszámláló 60/120 másodperc körüli időről. Ez alatt nem szabad elnavigálni az oldalról vagy bezárni azt. Viszont a böngészőn kívül lehet más tevékenységet folytatni ha valakit épp nem köt le az adott oldal tartalma. :)
Ha a számláló lejár a fül bezáródik, a megrendelés(eke)t tartalmazó oldal is frissül egy visszaszámlálás után és jóváír az egyenlegünkön 5 centet (0.05 USD-t).
A Google találati listán történő kutakodást egyébként fel lehet pörgetni ha a lap alján lévő "Következő" link fölé pozicionáljátok a kurzort és kattintás után mindig az "End" billentyűvel görgettek a lap aljára és kattintatok újra a "Következő" linkre. Közben pedig elég folyamatosan figyelni a bővítményt: ha átvált a zöld hátterű "Ok"-ról a naracs hátterű "Go!" feliratra akkor azon az oldalon van a piros színnel kiemelt link. Ezzel a módszerrel viszonylag gyorsan végig lehet pörgetni a legfeljebb negyven akárhány találati oldalt. Én még a Google által kihagyott eredményeket is át szoktam nézni, bár ott már tényleg ritkán vannak találatok.
Ha nincs meg az a keresett oldal (ami gyakran megesik) vagy csak nem akarjátok tovább keresni akkor minden esetben megrendeléseket tartalmazó oldalon lévő "Order Not Found: Remove From My List" nevű gombra kell kattintani.

Kép

A fentebb ismertetett "Search" típusú megrendelésen kívül még az alábbiak léteznek:
- "Bing": ugyanaz mint a "Search" csak Google helyett Bing keresőmotorral
- "Maps": a Google Maps keresőjébe kell bemásolni a keresett kifejezést majd a baloldali találati sávban megkeresni a piros színnel kiemelt oldalt és eljutni a webhelyére (keresés előtt célszerű kizoom-olni egészen a teljes világtérképre)
- "Video": YouTube-on kell kutatni egy adott videó után
- "Direct": a legegyszerűbb mind közül, egyből a kívánt weboldalra irányít
- "Images", "News": szintén az ismerős Google szolgáltatásokat kell igénybe venni a kereséshez

Kattintásonként tehát 0.05 USD-t kapunk, havonta össze is szokott gyűlni a minimum 4 USD amit a hónap első napján automatikusan utalnak a regisztráció során megadott PayPal számlánkra. A saját kifizetéseim így alakultak az elmúlt 1 évben:

Kép
Kép
qwe123ewq
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2017.10.06. 13:02
Kapcsolat:

Re: SerpClix - akár 50 USD évente

Hozzászólás Szerző: qwe123ewq »

Július hónap rekord bevételt hozott:

Kép

Kép
Kép
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég