Neobux - 10 éve Instant fizet

Hirdetések Lekattintásáért fizető weboldalak
Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Neobux - 10 éve Instant fizet

Hozzászólás Szerző: idlig »

Az oldal 2008 elején indult, azóta instant fizet. Lehet befektetés és refbérlés nélkül akár száz dollárt is keresni egy hónapban (mini munkák, ajánlatok), és a bérlés is hozhat naponta akár több tíz dollárt is, de utóbbi csak évek kitartó munkájával és egy jó stratégiával valósulhat meg. Kérdés vagy észrevétel a fórumban és privátban is jöhet.

Tartalomjegyzék:

1.) Alap információk
2.) Adalert használata
3.) Adprize
4.) Mini munkák
5.) Ajánlatok, kérdőívek
6.) Refbérlés és pontrendszer
7.) Refbérlés (saját stratégia és eredmények)
8.) Refbérlés - határátlagok standard tagoknak
9.) Upgrade táblázat és referál jutalékok
10.) Jó tudni
11.) Regisztráció és Refback
12.) Bizonylat1) Alap információk

a) Az oldal indulásának ideje: 2008 eleje
b) Admin: Fernando (Portugál)
c) Kifizetési minimum: $2
d) Támogatott fizetési megoldások: Neteller, Payza, Skrill
e) Napi kereset tagság nélkül: $0.025-$0.10 továbbá $0.07-$0.30 értékű pont
f) fórum van, magyar topikkal is
g) játékok menüpont is van, egyelőre béta fázisban, figyelik az aktivitást, később elvileg pénzt is lehet keresni vele.


2) Adalert használata

Böngészőben használható bővítmény, ami jelzi a napközben felbukkanó új hirdetéseket és mini munkákat, ezáltal nagyságrendekkel nagyobb lehet a napi kereset és így az AdPrize nyerési esélye is. Az oldal jobb alsó sarkában található, ezután ki kell választani a böngésződ típusát. Ártalmatlan és a gépet sem lassítja, a Personal menüpont alatt pedig testre is lehet szabni (adjon-e hangjelzést például).


3) Adprize

Minden hirdetés megtekintése után 3 Adprize lehetőség kapsz (ünnepi időszakban 4 darabot), vagyis 3 extra hirdetést lehet megnézni, ezekkel pénzt, pontot vagy pedig Golden tagságot lehet nyerni.
Nyeremények: 10 pont, 100 pont, 1000 pont, 10000 pont, $0.25, $0.50, $1.00, $2.00, $5.00, $10.00, $25.00, $50.00, Golden tagság ($90-t ér).
Minél több hirdetést néz meg valaki, annál nagyobb a nyerési esély, viszont a kitartás itt is elsődleges, van mikor egymás után dobálja a rendszer a nyereményeket, máskor pedig jó ideig semmi. Én már közel $160 értékben nyertem, a legjobb ilyen lehetőség.

Kép


4) Mini munkák

Az Offers menüpont alatt a Mini Jobs részen érhetők el. Nyelvtudás előny, de nem feltétel, sokan anélkül is jól boldogulnak vele. Ezeket a munkákat külsős cégek adják (pl Microsoft vagy Google), nagyrészt adatgyűjtés, képek elemzése és hasonló feladatok. Alapból mindenki szint nélkül kezd, ekkor lényegében alig van elérhető munka. A leggyakoribb a cikknézős feladat (Help Us Validate Authors And Articles), ahol adott egy link és el kell dönteni, hogy cikket tartalmaz-e vagy sem (pl a PDF nem az). Minden feladatnál van leírás és sokszor példa is, ezeket ajánlott áttanulmányozni. Össze-vissza nem szabad klikkelni, mert az elvégzett munkát értékelik, százalékosan mérik. Aki jól dolgozik, az szinteket kap (1,2,3), amik sokkal több és jobban fizető munkákat jelentenek. A munkákat név, darabszám és egyéb dolgok alapján lehet rendezni. Értékelni is lehet, amik 2 csillag alatt (és főleg 1,5) vannak, azokat sokszor jó elkerülni vagy különösen óvatosan bánni velük, mert könnyen leronthatják a pontosságot. Személyes tapasztalat, hogy 1-es szinttel is volt olyan hónap, mikor $100 felett tudtam vele keresni, az oldal pedig minden megkeresett dollár után 15 vagy 30 százalék bónuszt ad (utóbbi a Golden tagokra vonatkozik). A Neobux lényegében az egész kapott pénzt visszaosztja a tagoknak, így a legjobb, ha az ember itt csinálja ezeket (illetve a ClixSense még pazar, ott is és itt is vannak sokszor egyedi munkák, így mindkét oldalon érdemes aktívnak lenni, arra viszont ügyelni kell, hogy 1 adott munkát csak az egyik vagy csak a másik oldalon lehet végezni).


5) Ajánlatok, kérdőívek

Az Offers menüpont alatt érhetők el, pontokat vagy érméket (coin) lehet vele gyűjteni. Jó részük fizetős, de vannak ingyenesek is, továbbá a kérdőívekre is itt kell rákeresni (bár utóbbi szempontjából a ClixSense jobb). Évente 1-2 alkalommal van, hogy egyes hirdetők dupla pontokat adnak, ekkor mindenképpen érdemes szétnézni. A legtöbb oldalakra beregisztrálásról, vásárlásról, befizetésről szól, illetve próbaverziók kipróbálásáról. Pl regisztrálj egy adott oldalon, tölts le egy programot, azután majd jóváírják később a pontokat vagy érméket. Ilyen esetben arra érdemes figyelni, hogy ezekhez az oldalakhoz bankkártya kell (ami netes vásárlást is támogat), erről a regisztrációkor pár dollárt levonnak. Azonban a próbaidőszak vége előtt meg lehet szüntetni a regisztrációt, ekkor a pénzt visszautalják és az érméket is legtöbbször jóváírják. Elfeljetni nem kell a dolgot, mert a próbaidőszak után már élesben megy a dolog, ekkor pedig jóval combosabb összeget szednek már le a kártyáról minden hónapban (erre legjobb a virtuális webkártya, amin csak kis összeg van). A Casinós ajánlatoknál általában x összeget kell befizetni, mindig utána kell számolni, nekem volt olyan, hogy $15 befizetés esetén közel $30 értékű érmét kaptam, ráadásul minél több az érme (coin), annál jobb áron lehet átváltani az oldalon belül, szóval érdemes gyűjtögetni a gyors átváltás helyett. Viszont minden regisztrációról és főleg befizetésről bizonylatokat kell készíteni és ezt sok esetben el is kell küldeni az ajánlatot adó cégnek. Ez nem a Neobux hatásköre, de az elérhetőségek megtalálhatók az oldalán is. És persze a leírást is nagyon pontosan kell áttanulmányozni.

Coins: ajánlatok teljesítése után jár, pénzzé lehet konvertálni (az összeg a fő egyenlegre kerül):

* 2.500 Érme = $0,8 minden 1000 Érme után = $2
* 5.000 Érme = $1,0 minden 1000 Érme után = $5
* 10.000 Érme = $1,1 minden 1000 Érme után = $11
* 20.000 Érme = $1,2 minden 1000 Érme után = $24
* 30.000 Érme = $1,3 minden 1000 Érme után = $39
* 40.000 Érme = $1,4 minden 1000 Érme után = $56
* 60.000 Érme = $1,5 minden 1000 Érme után = $90
* 80.000 Érme = $1,6 minden 1000 Érme után = $128
* 100.000 Érme = $1,7 minden 1000 Érme után = $1706) Refbérlés és pontrendszer

A Pontokat a következőkre lehet beváltani: Golden tagság, referált hosszabbítása és cseréje.

Csere esetén 100 pont értéke: $0.075
Hosszabbítás esetén 100 pont értéke: $0.075
Golden tagságra (30000 pontba kerül) váltás esetén 100 pont értéke: $0.30


Ebből is látszik, hogy mennyire felelőtlen dolog elszórni a pontokat cserékre és pár napos hosszabbításokra. Bérlés esetén azzal érdemes indítani, hogy aki pár hét vagy pár hónap alatt akar nagy dolgot elérni (pláne befizetés nélkül), az rossz helyen keresgél. Ide hosszú távú tervezés kell, számolgatás és türelem. Cserébe viszont később lehet az embernek egy komolyabb havi jövedelme. Néhány alapszabály, ezeket nagyon, nagyon ajánlott betartani!

a) Nem szabad pár referál átlagából kiindulni. Minél kevesebbet bérel valaki, annál inkább a szerencsére bízza magát!

b) Nem szabad egyszerre túl sokat bérelni, csak amennyit meg is tudsz hosszabbítani 240 napra (elég a lejárat előtt)! Nézzünk egy példát: valaki hozzászokott más oldalakhoz, hogy ott milyen átlagok vannak, és azt hiszi, hogy a 30 napos hosszabbítás vagy az autopay elég kedvezményt ad. Utána mikor mégsem (és ez be fog következni, főleg, ha túl sokat bérel valaki egymás után), akkor nem fogja tudni őket hosszabbítani, ami plusz levonással jár. Nem fog tudni építkezni, ami időben és eredményekben is kiesés. Vagy pedig újabb befizetésre szorul, de mivel ezzel az előző döntés negatív eredményét is ki kell nulláznia, így ismét nem fog tudni egyenesbe jönni, és már be is indult a mókuskerék. Tehát nem kell kapkodni, hiába csábító a sok bérelt és gyorsabb haladás, ha közben futóhomokon akar valaki sprintet futni.

Nézzük az árakat referáltanként:

15 napos hosszabbítás esetén havonta: $0.20
30 napos hosszabbítás esetén havonta: $0.19
60 napos hosszabbítás esetén havonta: $0.18
Autopay használata esetén havonta: $0.17
90 napos hosszabbítás esetén havonta: $0.163
150 napos hosszabbítás esetén havonta: $0.15
240 napos hosszabbítás esetén havonta: $0.14
240 napos hosszabbítás esetén havonta extra kedvezménnyel: $0.136


c) Ezen kívül bizonyos időszakokban (pl év végén) extra kedvezmények vannak tagságokra és hosszabbításra, ezek célszerű kihasználni!

d) csak 240 napra szabad hosszabbítani!

e) standard tagként nem érdemes 250 bérelt referál fölé menni

f) golden tagként nem érdemes 750 bérelt fölé menni

g) nem szabad cserélni (ez alól az az egy szituáció a kivétel, mikor már nagy tapasztalatt a hátad mögött ki tudod gyomlálni azokat, akik olyan kattintási mintával rendelkeznek, hogy folyton megússzák az autocserét, miközben a határátlag alatt vannak). Lesz időszak, amikor gyenge lesz az aktivitás, akár hosszabb távon, de nem szabad elfelejteni, hogy 240 napra hosszabbítunk, tehát nem pár nap vagy hét átlaga dönt az eredményről! Vagyis ekkor sem szabad pánikolni és nekiállni ész nélkül cserélni! Várni kell és magától megjavul a helyzet.

g) gyűjtsd a pontokat és kattints le minél több Adprize hirdetést, így később az évek alatt száz dollárokat tudsz majd spórolni.

h) próbálj legalább pár direktet szerezni

i) Ha valaki megszakítás nélkül két évig Golden tag, akkor extra előnyöket kap a második évre:

- Rental Queue limit 55-ről 65-re emelkedik
- Ingyenes csere 14 nap helyet 13-nál
- Csere költsége 6 cent a korábbi 7 cent helyett
- Plusz hosszabbítási kedvezmény 24 cent/hónap felett
- Bérelt lejáratakor 3 cent költség a korábbi 4 cent helyett

j) csak annyit fektess be, ami ha elveszne, akkor nem okozna komoly gondot (ez általános szabály, és nem csak online)


7) Refbérlés (saját stratégia és eredmények - hamarosan)

Ezen a fórumon heti egy alkalommal vezetem a statisztikát a béreltekről. Nyilván nem tudom garantálni másoknak az eredményt (minden stratégia két részből áll, egyik az általános séma, másik pedig a személyes része), de azért igyekszem a legtöbbet kihozni a dologból, hogy mindenki képben legyen. Nekem Sapphire tagság van és 500 bérelt (a tagság költségét nem számolom a béreltekhez, mivel ezt a direkt referáltak miatt vettem!), ez volt a tavalyi cél és sikerült is elérni. Minden béreltet maximális időre hosszabbítok, azt is extra kedvezménnyel, cserélni nem cserélek, a pontokat nem szórom el. Viszont itt jön a csavar a képbe. Mivel az Adprize jó volt hozzám, így a Golden tagságom nagyon sokáig biztosítva van, vagyis jelenleg a pontokat könnyedén felhasználhatom hosszabbításra vagy cserére, amit egyébként ugye nem tennék meg. Én előbbit részesítem előnyben, mert a csere lutri, kaphatok jó béreltet vagy gyengébbet is, a hosszabbítás viszont mindenképpen csökkenti a határátlagot. Ezek az extra pontok pedig a jelenlegi bérelt számnál még nagyon jól jönnek.

Eredmények:

2016 január: hamarosan


8) Refbérlés - határátlagok standard tagoknak

Ha valakinek 250-nél kevesebb béreltje van

15 napos hosszabbítás esetén: 1.33
30 napos hosszabbítás esetén: 1.26
60 napos hosszabbítás esetén: 1.20
90 napos hosszabbítás esetén: 1.08
150 napos hosszabbítás esetén: 1.00
240 napos hosszabbítás esetén: 0.93


Ha valakinek 250-nél több béreltje van

15 napos hosszabbítás esetén: 1.46
30 napos hosszabbítás esetén: 1.33
60 napos hosszabbítás esetén: 1.26
90 napos hosszabbítás esetén: 1.15
150 napos hosszabbítás esetén: 1.05
240 napos hosszabbítás esetén: 0.98

Ebből is látszik, hogy mennyire ajánlott minél több időre hosszabbítani.


9) Upgrade táblázat és referál jutalékok

Kép


10) Jó tudni

a) Nem szabad proxy-t használni.
b) nem érdemes magad alá regisztrálni vagy más gépéről belépni
c) nem szabad mobilról kattintani hirdetést
d) kifizetéshez nem kell verified PayPal vagy Payza számla, befizetéshez viszont már igen
e) mind az aznapi direkt, mind pedig a bérelt jutalékhoz szerver idő szerint előző nap meg kell nézni legalább egy narancs hirdetést
f) regisztráció után 15 napig nem lehet direktet szerezni magad alá


11) Regisztráció és refback


Refback: minden sárga (és 1 centes) hirdetésre fél centes refback-et adok, vagyis fixen napi minimum $0.02 pluszba (privátot kérek a regisztrációról, hogy vissza tudjam igazolni). A minimum $0.50 (ez mindössze 100 sárga hirdetés), nem emelkedik, PayPal-ra tudom küldeni. Folyamatosan, nem csak egyszeri alkalom.

Regisztráció:

Kép


12) Bizonylatok

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 20 alkalommal szerkesztették, utoljára idlig 2017.08.08. 11:53-kor.
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

most ez sem elérhető nálam.
Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: idlig »

xenosz2 írta:most ez sem elérhető nálam.
Nálam jó (ez is). Lekopogom.
hawaiigery
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013.03.07. 14:20
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: hawaiigery »

Néha elszokott menni pár percre.
Steam Profil :D : steamcommunity.com/id/gery2k14
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

idlig írta:
xenosz2 írta:most ez sem elérhető nálam.
Nálam jó (ez is). Lekopogom.
Nálam se megy, ez se
Lehet megint UPC (?!)
Kép
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Mostanában elég sok gondom van a gyorsasággal,meg az elérésekkel,lehet kéne írni az UPC nek vizsgálja meg a kapcsolatom értékeit,ahogy kavics írja.
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

xenosz2 írta:Mostanában elég sok gondom van a gyorsasággal,meg az elérésekkel,lehet kéne írni az UPC nek vizsgálja meg a kapcsolatom értékeit,ahogy kavics írja.
Nem feltétlen erről van szó. UPC időnként letilt bizonyos tartományokat, múltkor is volt ilyen, akkor hírben közölték a tényt, meg azt, nem tudják mi történt.....
Majd idővel megjavult.
Jelenleg 3 oldalt nem érek el, mind meglepő (Neo, Pro és PTCSolution), ebből gondoltam most is ez lehet (Meg abból, hogy nem egységes hiba)
Kép
hawaiigery
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2013.03.07. 14:20
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: hawaiigery »

Nekem se megy a neo..
Pedig én Inviteles vagyok de átakarunk kötni upcre
Steam Profil :D : steamcommunity.com/id/gery2k14
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 3488
Csatlakozott: 2010.12.05. 10:52
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: patrasz »

Nálam jó! Igaz én meg digis vagyok!
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Neobuxon most 5 ilyen videót abszolváltam,amit idlig leírt nekünk a minijoboknál. Köszönet neki :) Most az a különbség,hogy már egyből a google találati lista jön elő. 40 centet kerestem így ma.

A videók közt van egy 5 perces is. Én ide azt írtam a mi tetszik részbe,hogy a the product :) a nem tetszik részbe mindig a nothing ot írom

viewtopic.php?f=45&t=2284&p=55044#p54541
Avatar
kopasz
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 583
Csatlakozott: 2012.03.26. 17:52
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kopasz »

xenosz2 írta:Neobuxon most 5 ilyen videót abszolváltam
Jó lenne ilyen minden nap.
A mi tetszik részbe mindíg valami mást írok, amíg ki nem fogyok az ötletekből.
Az öt percesre azt írtam, hogy nagyon egészséges, igy igen hasznos videó. :)
Ha már e-cigarettát reklámoz.

idlig mégegyszer köszi.
Kép
Avatar
kopasz
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 583
Csatlakozott: 2012.03.26. 17:52
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kopasz »

Újra megjött az 5 videó. :good:
Kép
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 3488
Csatlakozott: 2010.12.05. 10:52
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: patrasz »

4 videó megint!
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

ha este reklámfrissítés után éjfélig nem kattolom le a reklámokat,akkor nem számolja el a refjutit?
Attention: Yesterday, at server time, you did not click.
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

xenosz2 írta:ha este reklámfrissítés után éjfélig nem kattolom le a reklámokat,akkor nem számolja el a refjutit?
Attention: Yesterday, at server time, you did not click.
Van az advertisement clicks reset, ami mindenkinek más, nézd meg neked pontosan mikor van
És van a szerver éjfél, ami a mi időnk szerint a reggel 6
Ez 2 időintervallumra osztja az egészet
Tehát vagy az ad reset és reggel 6 között kattintasz, vagy reggel 6-tól az ad resetig
A lényeg, hogy a 2 közül mindig ugyanakkor
Ha egyszer mégis kimarad, akkor annyit tudsz tenni, hogy 2 narancssárgát lekattintasz reset előtt, kettőt pedig utána
Kép
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

köszi!
nálam este 9 kor van a rezet,gondolom ez másnál is így van,mert a reggel 6 óra pont kiadja a 12 órát. a refjutit 4 hirdetés után adja nem? akkor a 2 az nem jó nem? nem egészen értem ...
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

xenosz2 írta:köszi!
nálam este 9 kor van a rezet,gondolom ez másnál is így van,mert a reggel 6 óra pont kiadja a 12 órát. a refjutit 4 hirdetés után adja nem? akkor a 2 az nem jó nem? nem egészen értem ...
Mindenkinek máskor van a reset, hogy a sok felhasználónak ne 1 időben legyen
Nekem pl hajnali 4,30 :)
De akkor nálad vagy este 9 és reggel 6 között vagy reggel 6-tól este 9ig kattintasz
De fontos, hogy mindig ugyanabban az intervallumban, mert csak akkor leszel mindig aktív és kapsz jutalékot
Viszont ha egy kimarad, úgy tudsz kicsit javítani a dolgon, ha 2 reklámot reset előtt, kettőt pedig utána kattintasz, így ugyan csak a refjutalék felét (vagy 2-es AVG-ig, ezt nem tudom biztosan) kapod meg, de legalább kapsz valamit :)
Illetve ilyenkor az segíthet még, ha elkapsz 1 és 1,5 centes reklámokat
Kép
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Köszönöm szépen kavics kolléga! Ugyan sok refem nincs,de letisztázódott ez a probléma és talán másoknak is segítettél ebben az egyáltalán nem kézenfekvő kérdésben :good:
de most jöttem rá,hogy este 9 és reggel 6 az nem 12 óra :lol: ahogy állítottam...
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

xenosz2 írta:Köszönöm szépen kavics kolléga! Ugyan sok refem nincs,de letisztázódott ez a probléma és talán másoknak is segítettél ebben az egyáltalán nem kézenfekvő kérdésben :good:
de most jöttem rá,hogy este 9 és reggel 6 az nem 12 óra :lol: ahogy állítottam...
Igazán nincs mit! Bár én lassan abbahagyom az oldalt, de az ottani magyar fórumban nagyon sok hasznos infó van.
Kép
Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: idlig »

kavics13 írta:
xenosz2 írta:Köszönöm szépen kavics kolléga! Ugyan sok refem nincs,de letisztázódott ez a probléma és talán másoknak is segítettél ebben az egyáltalán nem kézenfekvő kérdésben :good:
de most jöttem rá,hogy este 9 és reggel 6 az nem 12 óra :lol: ahogy állítottam...
Igazán nincs mit! Bár én lassan abbahagyom az oldalt, de az ottani magyar fórumban nagyon sok hasznos infó van.
Mármint a bérlést, vagy úgy az egész Neo-t hagyod abba?
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

idlig írta:
kavics13 írta:
xenosz2 írta:Köszönöm szépen kavics kolléga! Ugyan sok refem nincs,de letisztázódott ez a probléma és talán másoknak is segítettél ebben az egyáltalán nem kézenfekvő kérdésben :good:
de most jöttem rá,hogy este 9 és reggel 6 az nem 12 óra :lol: ahogy állítottam...
Igazán nincs mit! Bár én lassan abbahagyom az oldalt, de az ottani magyar fórumban nagyon sok hasznos infó van.
Mármint a bérlést, vagy úgy az egész Neo-t hagyod abba?
Bérlést, amint lejár a goldenem. De kattintgatni is csak szórakozásból fogok.
Kép
latattila
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2014.01.31. 20:18
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: latattila »

Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok, de ez egy stabil oldal és én már lassan 2 éve nyomom! Az adprizeon 2 hónap alatt 2-szer nyertem 25-25$-t! Nem egy gyors meggazdagodás az igaz, de szerintem jó választás!
Sok sikert!
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 4947
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Ezzel kavics is tisztában van ,de az ő stratégiájába nem fér bele úgy látszik. Neobux azoknak való,akiknek 1. sok refjük van (ez minden más oldalra elmondható) 2. sok idejük van és napközben lekattolják a sok reklámot + egyéb (videók,taskok)

Adprize-nál nekem az a problémám,hogy több ezret le kell nyomnod,hogy adjon valamit. Jobb szeretem,ha kiegyensúlyozottan adja és nem szerencsejátékszerűen nyerek,vagy nem.
Avatar
kavics13
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2013.01.10. 13:58
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: kavics13 »

Nekem Adprize-al semmi bajom, szépen nyeregetek vele, goldent is úgy nyertem, de éppen ez könnyítette meg a döntésem, hogy ne erőltessem a bérlést, pedig nálam minden ptc alapja ez.
Neo megbízható, de igazán csak annak éri meg, akinek rengeteg direktje van (ma már ide toborozni szinte lehetetlen), vagy rengeteg pénze Ultimate tagságra és legalább 4000 béreltre.
Nekem egyik sincs, így max elszórakozgatok még, erre jó még :)
Kép
drpalcsi
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2014.02.05. 07:43
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: drpalcsi »

Én elég jól elvagyok vele standardként is, igaz tudom hogy nagy pénzt nem keresek rajta, de taskkal együtt, valamint 40-50 bérelt reffel megvan rajta a napi 20 centem, ami sok más oldalhoz képest jónak mondható.
Dave
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2013.07.23. 17:19
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: Dave »

Újabb Neobux kifizetés. Igaz sok időbe telt össezeszedni a pénzt és főleg taskok által de azért lehet rajta szépen keresni!

Kép
Kép
patrasz
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 3488
Csatlakozott: 2010.12.05. 10:52
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: patrasz »

Újabb kifizu!

Kép
tavaki
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2013.10.04. 21:22
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: tavaki »

Sziasztok!
Egyedül csinálom, semmi referált és standartként, van 6 dolcsim. A kérdésem, hogy ebből vegyek pár refet és próbáljam meg, vagy inkább kérjem ki a tutit? Invesztálni nem akarok, így simán van értelme vagy nincs a dolognak? Köszi!
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1641
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

3-4 refet érdemes fenntartani pontokból, de minden nap 1x mindent le kell kattolni hozzá!
Kép
Avatar
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2227
Csatlakozott: 2013.02.08. 10:45
Kapcsolat:

Re: NEOBUX

Hozzászólás Szerző: idlig »

Beesett egy ilyen az AdPrize-on (eddig csak kisebb nyeremények jöttek, pedig elég sok hirdetést megnézek).

Kép
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég