Sziasztok!
Egy ingyenesen is használható kriptóbányász platformot (Cloudtron) ajánlanék kipróbálásra. Mivel befizetés nélkül is elindítható, megéri ránézni és letesztelni.
https://cloudtron.biz/ref/81310
Csupán néhány napja ajánlották, így még nincs komoly tapasztalatom vele kapcsolatban, de veszíteni biztosan nem veszítünk vele, ha ingyen adunk neki egy esélyt. Természetesen, aki szeretné, van lehetősége némi befizetés révén gyorsítani a folyamatot és több bevételhez jutni, de ez csak opcionális.
Ingyenes bányászati platformok
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Re: Ingyenes bányászati platformok
Hali!
Beregisztráltam.
Kértél már kifizetést? Ha igen, meg is kaptad? Vontak le költséget a kifizetésből?
Köszönöm.
Beregisztráltam.
Kértél már kifizetést? Ha igen, meg is kaptad? Vontak le költséget a kifizetésből?
Köszönöm.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Re: Ingyenes bányászati platformok
Szia! Bocsi a megkésett válaszért, nem voltam otthon, így eddig hozzászólásokat sem olvastam.
Nem, úgy tűnik, hogy nem fizet ki. Eljutottam odáig, hogy le tudjak kérni, de sajnos semmi sem történt. A lehívott összeget a belső számlámrl levonta, de meg nem kaptam sajnos![Szomorú :(](./images/smilies/sad.gif)
Nem, úgy tűnik, hogy nem fizet ki. Eljutottam odáig, hogy le tudjak kérni, de sajnos semmi sem történt. A lehívott összeget a belső számlámrl levonta, de meg nem kaptam sajnos
![Szomorú :(](./images/smilies/sad.gif)