Hozzászólás
Szerző: jatekos12 » 2018.03.16. 13:07
Hogy megéri-e az persze relatív. Ha faucet-ekkel foglalkozol, akkor azt mondom, megéri. A faucetek, általában alapból nem hoznak sokat, főként ha csak a jelenben gondolkodunk. Így felmerül a kérdés, érdemes-e egyáltalán faucetekkel foglalkozni. A válasz megint csak relatív, ill. egyéni.
Elmondom az én sztorimat:
2015 táján kezdtem el a faucetekkel foglalkozni. Talán kínomban. Először még marha érdekes volt, főleg a PTC-hez képest hogy sok helyen szinte azonnal a pénztárcán volt a pénzem. Aztán egyre inkább úntam, szenvedtem, csináltam, valami vitt előre. Időnként besokaltam tőle stb. Nem is emlékszem pontosan, de valahogy alábbhagyott a kedvem és minimalizáltam a faucet-ezést. Összeszedtem vagy 6-8 ezer Ft-ot nagyon sok munkával.
Aztán jött 2017 és az aprópénzem értéke felment 4-5-6-700 ezer FT-ra. Már nem is emlékszem a végére. Most "csak" 300 ezret ér, hogy ilyen "alacsonyan" van a BTC.
Persze mi az hogy alacsony? Furcsa, hogy most a 8000 dodo körüli BTC ár alacsonynak számít.
Emlékszem annak idején, régebben, csak csodálkoztam, hogy érhet 1 BTC 150 ezer ft-ot. Micsoda nagy pénz az.
Én megértem, hogy a jelenben gondolkodunk, és nem tudjuk elhinni, hogy lesz még újra 20 ezer USD egy BTC, vagy akár 100 ezer, pedig a papírfoma alapján jó esély van rá. Amikor 400 dollár volt, el tudtuk hinni, hogy 10-20 ezer lesz valaha? És azon fogunk siránkozni, hogy milyen "nyomott" ára van a BTC-nek mert lement 8000-re? Sőt még a 6000-ret is megnyalta nemrég, és lehet meg is fogja még. Egy évvel ezelőtt 1340-ről esett vissza egész 880 dodoig. Ez csak 1 éve volt emberek!!! Értem hogy nem könnyű, de próbáljunk már kiszakadni a pillanat hevéből a jelen szűk látóköréből. Ez csak egy jó tanács - mindenki azt tesz amit akar, csak elmondtam a véleményem. Remélem lesznek akik profitálnak belőle.
Amúgy a játéknál ugye 2 almát kapunk jelenleg a végtelenített faucet résznél 1 gyors kikérés után. Plusz ne felejtsük el, hogy óránként lehet 5 sat-ot kapni kezdőknek - később ez lehet 10 is vagy extrém esetben még több - a játék másik faucetjén. Számításaim szerint jelenleg 1 alma kb. 1 sat-ot ér, ill. kicsivel többet, mert most lejjebb van a BTC. Így néhány száz satoshit összeszedni naponta ezzel a játékkal nem olyan nehéz, persze kell hozzá némi idő, meg szorgalom. Így számoljatok - döntse el mindenki magának, hogy megéri-e. Mivel kikéréskor váltja át a GT-t - ami az oldal "valutája" - satoshira, akkor éri meg a legjobban kikérni, ha lent van a BTC ára.