T4eo forgalom növelő, hirdetési oldal - MEGSZŰNT !

nehagydkiezt
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2014.07.08. 15:25
Kapcsolat:

T4eo forgalom növelő, hirdetési oldal - MEGSZŰNT !

Hozzászólás Szerző: nehagydkiezt »

Hirdess hatékonyan a T4eo-n!

T4eo hirdetési forgalom növelő, forgalom csere és profitmegosztó minden igényt kielégítő komplex platform!

Kép

A T4eo egy egyedi hirdetési platform, amely összehozza a hirdetőket és a vásárlókat egy weboldalon, előnyöket biztosítva mindannyiuk számára. A T4eo (2016. május 1-én indult) a PowerAdCash utódja, amely 2014. július 1-én indult.

Keress pénzt könnyedén a T4eo-val
A T4eo tagjaként INGYEN részt vehetsz jutalmazási programunkban.

Részesülhetsz bevételeinkből a T4eo-n elhelyezett hirdetések megtekintésével és Ajánlói jutalékra tehetsz szert új felhasználók és hirdetők meghívásával.

Íme néhány részlet:

Jutalompozíciók – Részesülhetsz a T4eo árbevételeiből
Vásárolj Bónusz hirdetési csomagot és Jutalompozíciókat kapsz ajándékba. A T4eo megosztja árbevételének egy részét azokkal a tagokkal, akik rendelkeznek aktív jutalompozícióval. Egy jutalompozíció értéke $1,25. Ez azt jelenti, hogy addig lesz aktív a pozíció, amíg a naponta erre a pozícióra kiosztott jutalmak el nem érik az $1.25-t. Ezt követően a pozíció inaktívvá válik és nem kap több jutalmat.

A (jelenleg vásárolható) Bónusz hirdetési csomagok neve és ára, valamint a csomagokhoz a vásárláskor adott jutalompozíciók száma:

Vas és Acél $1.09 – 1 Jutalompozíció (értéke $1.25)
Réz és Bronz $10.96 – 10 Jutalompozíció (értéke $12.5)
Ezüst $22.20 – 20 Jutalompozíció (értéke $25)
Arany $27.65 – 25 Jutalompozíció (értéke $31.25)
Platina $55.80 – 50 Jutalompozíció (értéke $62.5)
Gyémánt $112.61 – 100 Jutalompozíció (értéke $125)

Megjegyzés: Bónusz hirdetési csomagokból típusonként egy vásárolható minden nap. A T4eo fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a csomagok árát vagy a hozzájuk adott jutalompozíciók számát.

Azonnal fizető linkek:
Az Azonnal fizető linkek olyan hirdetések, amelyek megtekintéséért azonnali készpénzjutalomban részesülsz. Ezek a linkek ingyenes fiókkal is megtekinthetők és az Irányítópult alján találod őket.
Megjegyzés: Ahhoz, hogy Azonnal fizető linkeket kapj, minden nap szörfölnöd kell minimum 10 weboldalt a Forgalomcsere programban.

Ajánlói jutalékok:
Ingyenes fiókkal
5% jutalékot kapsz az első szintű referáltak minden vásárlása után
Ingyenes Forgalomcsere kreditet kapsz a referáltak szörfölésekor 1 szinten: 5%

Fejlesztett fiókkal
10% jutalékot kapsz az első szintű referáltak minden vásárlása után
10% jutalékot kapsz amikor a referáltak megnéznek egy Azonnal fizető link hirdetést
Ingyenes Forgalomcsere kreditet kapsz a referáltak szörfölésekor 2 szinten: 10%, 5%

Vásárláshoz és kifizetések fogadásához a következő fizetési processzorokat használhatod:

PayPal
Uphold
Bitcoin hálózat
SolidTrustPay
PerfectMoney
Minimum kifizetés: $5

Ajándék referáltak

Néhány érv miért éri meg fejleszteni a Fiókod

- a T4eo az ajánlói link nélkül regisztráló tagokat véletlenszerűen kiosztja olyan tagoknak, akik fejlesztett fiókkal rendelkeznek
- magasabb jutalékot kapsz a közvetlen referáltjaid vásárlásaiból
- CSAK fejlesztett fiókkal kaphatsz jutalékot, amikor a referáltak megnéznek egy Azonnal fizető linket
- a Forgalomcsere programban magasabb jutalékot kapsz és a 2. szintről is jár jutalék kredit

Hirdess ingyen
Szeretnél több látogatót a weboldaladra de nincs pénzed hirdetésekre? Vagy szeretnél referáltakat szerezni online üzleteidbe ingyen? Forgalomcsere programunkkal akár INGYEN is hirdetheted weboldalad vagy üzleteid, cserébe más tagok és hirdetők weboldalainak látogatásáért.

Csatlakozz itt: http://t4eo.com/ref/4991

Kép
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára nadint 2019.08.15. 21:14-kor.
Ok: Nem fizető oldal !
Avatar
master
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2013.01.11. 22:47
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: master »

Sziasztok!

Csak egyet tudok érteni az előttem szólóval!

Pár napja indult csak a program, de amikor megtudtam ki az "admin", a neve garancia volt a sikerre és egyből az elsők között regisztráltam is! :good:

Úgyhogy 3 számjegyű összegnyi USD-vel beszálltam a hirdetésekbe! 8)Sziasztok!
---> The M@$t3R <---
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5105
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

"legfontosabb, hogy ez NEM befektetési oldal, hanem profitmegosztó hirdetési oldal!"

Nekem ez nem világos. ha vásárolsz,akkor befektetsz nem? azon kivül kapsz rá egy bizonyos százalékot a végén,ami a befektetés gyümölcse. 12,5$-rt 100 hirdetés szinte semmi. Egy PTC oldalon ez kb 5-20 centbe kerül,vagyis úgy gondolom,hogy valójában mégiscsak egy befektetési csomag,ami után kapsz 25% hasznot. Mitől lesz fenntartható? Mibe fektet be az admin,hogy ez megtérüljön? Ez 1 hónap alatt termel ennyit? Ha igen,akkor hogy lehet manapság havi 25%-os profitot kihozni. Nyílván,ha ennyit fizet ki az admin,akkor neki ennél többet kell keresnie máshol.
Lehet valamit nem jól látok csak morfondírozok a konkrét számokkal,és arról,hogy a profit honnan jön,amit szétoszt? A tagoktól nem jöhet,hisz ők keresni akarnak nyílván nem befizetni többet.:)
Esetleg a hirdetöktől. De lesznek ilyenek? Milyen hirdetési árak vannak?
nehagydkiezt
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2014.07.08. 15:25
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: nehagydkiezt »

Szia xenosz2!

A vásárlás az nem befektetés! Te egy szolgáltatást vásárolsz meg az oldalon, amiért látogatókat kapsz a weboldaladra, vagy arra az oldalra, amit hirdetni akarsz. Az csak egy plusz szolgáltatás, hogy erre részesedést is kaphatsz. Ezt a hirdetési szolgáltatást csak azért értékesítik, mert ezzel akarják növelni a weboldal forgalmát, hiszen senki nem hirdetne egy olyan oldalon, aminek nincsenek látogatói.
Részesedést pedig a hirdetésekből befolyó bevételből fognak osztani, amibe beletartozik a hirdetési csomag is, tehát csak akkor tudnak részesedést fizetni, ha van bevétel. Ezért azt se lehet megmondani előre, hogy a 125% mikorra fog megérkezni a számládra. Egyébként többféle hirdetési lehetőség van már felsorolva az oldalon, amik most még nagyon olcsók a többi hasonló oldalhoz képest és majd csak akkor fogják emelni az árát, ha emelkedik a tagok létszáma.
A hirdetési árakról a regisztráció után tudsz tájékozódni az oldalon.
PuTa
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 287
Csatlakozott: 2011.09.07. 09:31
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: PuTa »

Magyarul a hirdetés csak látszat tevékenység. Legalábbis nekem ez jön le. Az elv ugyanaz, mint a piramisjátékoknál, mások befizetéséből finanszírozzák kifizetést. Egy ideig még működhet is, de mi van ha már több lesz a kikérés, mint a befizetés? Akkor áll a kifizetés. Ha áll a kifizetés nyilván senki nem fog befektetni...ergo az oldal csődbe megy. A legtöbb PTC oldal is ezért dől be. Növekedés, stagnálás, lecsúszás.
nehagydkiezt
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2014.07.08. 15:25
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: nehagydkiezt »

Heló PuTa
Mert szerinted a referált bérlés az mi a többi PTC oldalon? Szerinted igazi embereket bérelsz? Itt legalább biztosan tudod, hogy a pénzedért mit kapsz és mit kaphatsz még.
Szerintem az legyen az adminok dolga, hogy milyen módszerrel akarják növelni a weboldaluk forgalmát és mivel akarják magukhoz csalogatni a tagokat. Valahogy minden hirdetési oldalnak el kell indulni.
Én azért regisztrálok be egy PTC vagy profitmegosztó oldalra, mert pénzt akarok keresni és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. Egyértelmű, hogy az ilyen oldalakon akkor tudod a legtöbbet keresni, ha már az elején beregisztrálsz és tagokat is tudsz toborozni magad alá. Aztán ha szerencséd van és az admin ügyes és becsületes, akkor az oldal egyre népszerűbb lesz és remélhetőleg hosszú távon képes működni. Végül ha már elég nagy az oldal forgalma, akkor olyan áron adja a hirdetéseket, amilyen áron akarja...
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5105
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Köszönöm a választ nehagydki! Viszont ne haragudj,ha ezt mondom,de amit leírtál az a PuTa által vázolt piramisjáték leírása. A hirdetési csomag egy burkolt befektetés. Akkor nem lenne az,ha a pénzedért csak a hirdetési lehetőséget kapnád ,más semmit,de ennyi pénzért ugye senki nem venne 100 kreditet. Ennyi ,amit leírtál.
Viszont kaptam információt olyan személytől,aki eléggé illetékes ebben a dologban ,ezért én inkább megvárnám,míg kiforrja ez a dolog magát és napvilágra kerülnek azok az infók,ami alapján megítélhetjük teljes valóságában ezt a bizniszt. Itt a tulaj személye fontos lehet majd,ez alapján van mögötte több más tevékenység is,amiből fizetheti a profitot.
Várjuk a bejelentést.:)
nehagydkiezt
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2014.07.08. 15:25
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: nehagydkiezt »

Még egy kis idő és mindenki meg tud mindent :) :D
Nagyon várjuk a bejelentést is a gyors fellendülést és a hosszan tartó működést ami úgy gondolom hogy szinte garantált. :good:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nehagydkiezt 2014.07.09. 22:34-kor.
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

1. a PTC hirdetési árak megfelelnek az átlagos piaci árnak, de nincs fix/admin hirdetés és nem jár refjutalék utánuk.
2. a hirdetési csomag által nyújtott hirdetési kreditek száma azért csekély, mert profitmegosztás is jár utánuk, viszont az így kapott hirdetések lekattintásáért nem jár pénz, de naponta kötelező 10 db-ot kattintani a profitért.
az 1. és 2. pont következményeként nem jönnek a csalók a botprogrammal, vagyis minden kattintást valódi ember fog végrehajtani, ami minőséget eredményez.
a minőség vonzza a hirdetőket, a hirdetések pedig a kattolókat.

az online programok sikeressége a növekedés fenntartásán (is) múlik. a NeoBux is azért tudja azt nyújtani, amit tud, mert naponta 8,000-en regisztrálnak. jelen esetben trusted a tulaj és több év alatt kielemezte a hasonló programok hibáit, illetve jó a marketingben, így sokra viheti a program.

de a csodát nem elég várni, tenni is kell érte! aki beszáll a toborzásba az elején, az könnyebben/olcsóbban szakíthat nagyobbat, de nagyobb a rizikója is. ez így működik szinte minden online programnál, ennél is.
Kép
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

néhány pozitív változás, az oldal nyit a kattolók felé:

Bemutatjuk a Mini Business Directory Listing-et, ami már $1-ért megvásárolható és 120% részesedést kaphatsz utána, amennyiben kvalifikálod magad a bevételrészesedésre a napi 10 hirdetés szörfölésével. A PTC hirdetések szörfölése ebbe nem tartozik bele! Ezen felül 10 garantált látogatót kaphatsz a hirdetett oldaladra.

További jó hír, hogy időnként elrejtünk 1-1 bónuszhirdetést a PTC hirdetések között, amiért magasabb összeget fizetünk ki, mint amennyit a hirdetésnél feltüntettünk. Vagyis azt nem fogjátok tudni, hogy melyik hirdetés ér többet, ez mindig meglepetés lesz :) A bónuszhirdetések megtekintésekor kaphatsz $0,01-t vagy akár ennél is többet.
Kép
Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1132
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

nehagydkiezt írta:PowerAdCash - profitmegosztó hirdetési oldal és egyben PTC oldal is !

Kép
Splash page: http://www.poweradcash.net/promo/splash ... ef=25&id=3

Az oldal indulása: 2014. 07. 01

PTC és Profitmegosztó hirdetési platform. Befizetés nélkül is kereshetsz vele !

Amit tudni kell róla:
A legfontosabb, hogy ez NEM befektetési oldal, hanem profitmegosztó hirdetési oldal!

- Egy hirdetési csomag ára $10
- Összesen $12,5 részesedést lehet kapni utána (125%)
- Egy csomag vásárlásakor 100 hirdetési kreditet kapsz (Business Directory Listing)
- 10 hirdetést kell megnézned minden nap a részesedéshez
- max 200 csomag vásárolható, vagyis ennyi aktív csomagod lehet összesen
- Nem kötelező szponzorálni, de ha megteszed 7% refjutalékot kapsz a vásárlások után
- Ingyenes tagok is kereshetnek pénzt PTC hirdetésekkel és szponzorálással
- Elfogadott fizetési processzor EgoPay és PerfectMoney (EgoPay-nél van +költség a befizetéskor 5%)
- Kifizetés $5-tól
-$0.001 -os klikk értékű PTC hirdetések amiből változó a db szám (ma eddig 3 db volt), gondolom ahogy be indul az oldal lesz több is.

Admin és tulajdonos sokunk által jól ismert, nagyon megbízható és jó ember :) . Szóval attól nem kell tartanunk, hogy a PowerAdCash mögött olyan emberek állnak, akik átverésre készülnek és jó ha azt is tudjátok, hogy ezt a programot úgy tervezte meg a tulaj, hogy nagyon hosszú ideig képes lehet működni.

Csatlakozz a bannerre kattintva (aktiváló linket fog küldeni amit valószínűleg a “SPAM” mappában fogsz megtalálni):
Kép
Splash page: http://www.poweradcash.net/promo/splash ... ef=25&id=5

Konkrétan ki az admin? :)
Mert a nevét nem írtátok le a leírásba, csak annyit, hogy magyar és megbízható. Most már tényleg kíváncsi vagyok :) Amúgy regisztráltam, éppenséggel a te reflinkeddel. Megnézzük. :good:
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép
nyuximama
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 92
Csatlakozott: 2010.09.21. 07:33
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: nyuximama »

SOS kb 2 orája regiztem de nem kaptam aktiválo linket ilyenkor mit lehet csinálni?:(
Avatar
FRU5T
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1132
Csatlakozott: 2011.12.16. 13:56
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: FRU5T »

nyuximama írta:SOS kb 2 orája regiztem de nem kaptam aktiválo linket ilyenkor mit lehet csinálni?:(
SPAM -ba nézted? hátha oda rakja. Mail címed nem rontottad el?
KreditZóna - Regisztrálj, gyűjts krediteket és nyerd meg értékes tárgynyereményeink valamelyikét!

Kép
uranusz60
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 113
Csatlakozott: 2014.07.13. 21:50
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: uranusz60 »

Nem fogadja el a regisztrációmat, már háromszor próbáltam. Mi lehet a hiba?
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

uranusz60 írta:Nem fogadja el a regisztrációmat, már háromszor próbáltam. Mi lehet a hiba?
gmail-es e-mail címet használsz?
Kép
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

tegnap este úgy döntött Zsolt, h nyilvánossá tehető, h a PowerAdCash mögött az NJM Blog áll, vagyis Zsolt az admin és az NJM Blog csapata az, aki mindent megtesz a jó marketingért! :)
természetesen hosszú távra tervezte a programot és a tegnap leírt változtatások által elég széles körűen elérhetővé vált a program vagyis mindenkinek ajánlható!
Kép
nehagydkiezt
Kezdő
Kezdő
Hozzászólások: 25
Csatlakozott: 2014.07.08. 15:25
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: nehagydkiezt »

Ahogy feljebb is írják most már publikus az hogy ki áll az oldal mögött ami nagyon jó :) !
Van a regisztrálásnál a jelszó megadásnál egy ilyen amit nem biztos hogy mindenki észre vesz :
(Must Contain At least 1 Non-aplhanumeric Characters) vagyis meg kell adni a jelszóban egy Nem alfanumerikus karaktert is (pl. @, #, /, *,.) is meg kell adni ez is felmerülhet valakinél ha nem fogadja el a regisztrációt. Tőlem már kérdezték ezt és csak azért írom.
uranusz60
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 113
Csatlakozott: 2014.07.13. 21:50
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: uranusz60 »

Igen, mindent úgy csináltam, ahogy kell. Tegnap nem fogadta el, de ma már sikerült. Kösz
Jimbo75
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 53
Csatlakozott: 2014.07.01. 06:42
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: Jimbo75 »

Ahogy lesz normális fizetési processzor (Paypal vagy Skrill) máris kipróbálom.
pborisz
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2012.04.02. 11:47
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: pborisz »

Jimbo75 írta:Ahogy lesz normális fizetési processzor (Paypal vagy Skrill) máris kipróbálom.
Ha csak ez az akadálya, akkor ezen tudunk segíteni. Küldj egy privát üzenetet a blogról és megoldjuk ;)
Pénzkereset az interneten - Növeld bevételeidet https://t4eo.com/
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

Jimbo75 írta:Ahogy lesz normális fizetési processzor (Paypal vagy Skrill) máris kipróbálom.
mély tisztelettel írom: egy ma is élő táncmesterem azt mondta egyszer, hogy "Nem azt kell nézni, hogyan nem lehet, hanem hogyan lehet", ami a "Ne a kifogást keresd!" szinonimája. :P
Kép
Avatar
hoparduc
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2154
Csatlakozott: 2010.10.13. 06:38
Tartózkodási hely: Magyarország
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: hoparduc »

Még nézelődöm én is és kivárok, kíváncsian várom a fejleményeket. :)
Egyenlőre xenosz2 és PuTa fórumtársunk véleményével értek egyet.:)
Kép
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

hoparduc írta:Még nézelődöm én is és kivárok, kíváncsian várom a fejleményeket. :)
Egyenlőre xenosz2 és PuTa fórumtársunk véleményével értek egyet.:)
okos döntés! :clap: az online üzlet pontosan erről szól: nézelődünk és várakozunk! :good:
de most komolyan. az indulás óta történtek fejlesztések. döntsd el, h ez az egész szimpatikus neked vagy sem és csináld, vagy ne csináld! de $1-os hirdetési csomagon szerintem nincs mit gondolkodni, nincs mire várni, ha tudod, h mögötte az NJM Blog van. tudom, h én nem vagyok szimpi neked, de az üzlet megint csak nem erről szól! :)
nem fog senki meggazdagodni az itt szerzett pézből, de a banki kamatok többszörösét meg tudja keresni hosszú távra vetítve stabilan!
a PowerAdCash előzménye, a manuálisan működő NJM Klub ezeket az eredményeket hozza:
Kép
Kép
Kép
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5105
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

Hogy áll a program? Engem kezd érdekelni
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

jól.

egy hozzászólást hadd idézzek egy blogolvasótól:
Visszaforgatásom története (csak mert múltkor azt mondtam, hogy jó lesz ez így!) :
jul.29-én vettem 10 hirdetési csomagot 10 $-ért, majd amint kitermelt 1 $-t, azért mindig újakat vettem a következő ütemezésben:
aug.4 1$
aug.10 1$
aug.13 1$
aug.20 1$
aug.23 1$
aug.29 1$
Tehát egy hónap alatt a 10$ hozott 6-ot. Ez rossz arány?
Matolcsi György az MNB-ben 10 ujjacskáját nyalogatná meg érte, ha tudna ilyent csinálni :)
Kép
Avatar
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 5105
Csatlakozott: 2013.01.07. 09:13
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

doqxstudio írta: Matolcsi György az MNB-ben 10 ujjacskáját nyalogatná meg érte, ha tudna ilyent csinálni :)[/i]
:no: :lol: :no: :lol:

Csábító ajánlat mindenképp.
Avatar
hoparduc
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2154
Csatlakozott: 2010.10.13. 06:38
Tartózkodási hely: Magyarország
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: hoparduc »

Bocsánat, most nézem hogy lemaradtam a válasszal. :D
Ez nem szimpi, illetve nem is 1 dolcsi kérdése. :roll:
Amennyiben van PP-os befizetésre lehetőség, van tőkém amivel be tudnék lépni. :good:
Kép
Avatar
doqxstudio
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1734
Csatlakozott: 2013.04.25. 17:06
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: doqxstudio »

tudunk veled cserélni PerfectMoney-ra vagy EgoPay-re.
Kép
Avatar
hoparduc
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 2154
Csatlakozott: 2010.10.13. 06:38
Tartózkodási hely: Magyarország
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: hoparduc »

doqxstudio írta:tudunk veled cserélni PerfectMoney-ra vagy EgoPay-re.
Átgondolom a taktikát, köszi. :)
Kép
pborisz
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 551
Csatlakozott: 2012.04.02. 11:47
Kapcsolat:

Re: PowerAdCash

Hozzászólás Szerző: pborisz »

hoparduc írta:
doqxstudio írta:tudunk veled cserélni PerfectMoney-ra vagy EgoPay-re.
Átgondolom a taktikát, köszi. :)
Szia hoparduc!

Sándor Zsolt vagyok, a PowerAdCash adminja. A cégbejegyzés sajnos eléggé elhúzódik, mivel külföldi cégről van szó és újabb személyes iratokat kértek tőlem az igazoláshoz. Amint a bejegyzés megtörténik, kérvényezni fogjuk a PayPal használatát, de természetesen addig ezt nem tehetjük meg. Ezért nem tudjuk használni még az STP-t sem.
Viszont ahogy doqxstudio is írta, arra van lehetőség, hogy váltsunk neked, vagy bárkinek, aki szeretne befizetni. Amikor pedig hozzáadjuk az STP-t és a PayPal-t, akkor természetesen kérhettek majd oda kifizetést.
Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, az küldjön nekem egy privát üzenetet itt a fórumon, vagy az NJM Blogon.

Üdv, Zsolt
Pénzkereset az interneten - Növeld bevételeidet https://t4eo.com/
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég